Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Centre de dia L'Oreig

Centre de dia L'Oreig
Ampliar en una finestra emergent Centre de dia L'Oreig
Els centres de dia són serveis d’acolliment diürn i assistencial que donen suport a les persones grans en situació de dependència i descans a les famílies cuidadores. Ofereixen atenció diürna, higiene, suport personal, familiar i social, recuperació d’hàbits d’autocura, estimulació cognitiva, rehabilitació funcional, dinamització sociocultural i control sanitari.

El centre de dia L'Oreig, gestionat per la Fundació d'Ancians Sant Feliu de Torelló, té una capacitat per a 25 usuaris i presta servei a les persones amb dependència. El centre de dia, que té places concertades amb la Generalitat, disposa d’uns espais adequats, amb personal específicament dedicat i un programa d’activitats en funció de les necessitats dels usuaris. Està obert de les 8 del matí a les 8 del vespre.

L’equipament és fruit d’un conveni entre el Departament d’Acció Social i Ciutadania, l’Ajuntament i la Fundació d’Ancians Sant Feliu de Torelló, signat el 13 de novembre de 2006.
Adreça
Pujada de Rocaprevera s/n
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 02 39
e-mail
calsavis@hotmail.com
Web
http://www.calsavis.es/

Notícies

Taller Memòria Juny 2019
  • Nova edició dels tallers de memòria entre l'Arxiu Municipal i la Residència Cals Avis
    Data de publicació: 18.06.19 09:51
    Els passats 6 i 14 de juny el Servei de l'Arxiu Municipal i el Servei de Psicologia de la Residència Cals Avis van realitzar una nova edició dels tallers d’identificació d’imatges històriques del poble entre els residents de la residència i els usuaris del Centre de dia “L’Oreig”. En aquesta ocasió, la tercera edició dels tallers estava centrada en imatges del Domund dels anys 40 i 50, així com en els pedronets del terme (fites que delimiten el territori).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: