Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Residència Cals Avis

Fundació d'Ancians Sant Feliu de Torelló
Residència
L'any 1981, per iniciativa de la població de Torelló, va obrir la porta la residència Cals Avis. En aquesta fase inicial, la residència va donar acollida a 42 residents vàlids. Posteriorment, l'any 1992, per tal de donar resposta a les necessitats de la població, es van crear 16 places més per a persones amb dependència. Actualment, la residència té 58 residents, la majoria dependents. Actualment compta amb 65 places (30 places concertades i 35 places privades).

És un equipament d’acolliment residencial permanent que, durant les 24 hores del dia cada dia de l’any, ofereix atenció i cura a les persones grans que, per raons de manca d’autonomia per realitzar les activitats de la vida diària, necessiten suport continuat i tenen una situació familiar o social que no els permet continuar vivint a casa seva.

Torelló disposa d’una residència que té places concertades amb la Generalitat. Tan bon punt calgui accedir a un centre residencial, es pot demanar plaça concertada i, segons els nivells d’ocupació, la plaça podrà ser al mateix municipi de Torelló o en un altre de proper.
Adreça
Pujada de Rocaprevera s/n
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 02 39
e-mail
calsavis@hotmail.com
Web
http://www.calsavis.es/
Horari
Concertar hora de visita Got error 28 from storage engine//1597