logo

Regidoria de Comerç i Turisme

Regidora: Mercè Faja i Barcons
Aquesta regidoria té les atribucions de promoció del comerç; calendari de festes i horaris comercials; Oficina d’atenció al consumidor; mercat municipal. Gestió i infraestructura; mercat setmanal de marxants; promoció turística; relacions amb altres ens públics.
Adreça
Carrer d’Enric Prat de la Riba, 17-19
08570 - Torelló
Telèfon
93 850 53 13
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h (els mesos de juny, juliol, agost i setembre, no s'obre a la tarda)

Plans i programes

Notícies

Càmera
 • Dimecres i dijous, reunions informatives amb el veïnat i el comerç del nucli antic
  Data de publicació: 11.02.21 12:51
  Per tal d'explicar el nou sistema de control de l’accés del trànsit rodat al nucli antic, l'Ajuntament ha convocat a la ciutadania i el comerç de la zona a unes reunions informatives. La reunió amb el veïnat tindrà lloc el proper dimecres a les 8 del vespre; mentre que la reunió amb el comerç serà dijous 18 de febrer, a dos quarts de 2 del migdia.
Brisa
 • Establiments guanyadors del quart concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 10.02.21 12:58
  Del 22 al 31 de gener de 2021 es va celebrar la quarta edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El concurs, organitzat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament en col·laboració amb la Fundació Festival de Cinema de Muntanya i l’Agrupació de Comerciants de Torelló, ha comptat amb la participació d’un total de 16 establiments comercials.
Cinema 2021
 • ‘Iran: teaching among the nomads’ guanya el 38è Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló
  Data de publicació: 31.01.21 13:47
  La proclamació del veredicte del Festival BBVA de Cinema de Muntanya va tenir lloc divendres passat al Teatre Cirvianum. ‘Iran: teaching among the nomads’, del francès Louis Meunier, es va endur el Gran Premi i Flor de Neu d'Or 'per ser un homenatge a la transhumància; un estil de vida en extinció'. ‘Cholitas’, dels espanyols Jaime Murciego i Pablo Iraburu, guanya el premi BBVA i Flor de Neu de Plata a la millor pel·lícula de muntanya ; i la realitzadora polonesa Eliza Kubarska es va emportar els premis al millor film de cultura de muntanya i a la millor fotografia per la producció ‘The Wall of Shadows’.
Festival 2021 (III)
 • Aquest divendres, acte de clausura del Festival BBVA de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 29.01.21 13:47
  Aquest divendres, al Teatre Cirvianum, a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc l'acte de clausura de la 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya. En el decurs de l'acte s’anunciaran els films premiats i es projectarà la pel·lícula guanyadora de la Secció Oficial (Gran Premi Vila de Torelló Flor de Neu d’Or). L'entrada és gratuïta i és imprescindible reservar-la prèviament a través de la pàgina web del Festival. En paral·lel, les 36 pel·lícules es poden veure qualsevol dia a qualsevol hora fins al diumenge 31 de gener.
Festival 2021 (III)
 • Conferències i films on line al Festival BBVA de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 25.01.21 13:47
  Després del primer cap de setmana d'activitat, amb l'èxit de les dues sessions del Torelló Mountain Wines, continua la 38a edició del Festival BBVA de Cinema de Muntanya, amb un format que permet veure les projeccions en línia, a través de la plataforma online.torellomountainfilm.cat, habilitada a aquest efecte. D'aquesta manera, les 36 pel·lícules es poden veure qualsevol dia a qualsevol hora del 22 al 31 de gener. Els films guanyadors es donaran a conèixer en un acte al Teatre Cirvianum el divendres 29 de gener, per al qual és imprescindible reservar l’entrada prèviament.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20