Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Regidoria de Medi Ambient

Regidor: Manel Romans i Sánchez
Tècnic: Pere Rifà i Vilaseca (rifavp@ajtorello.cat)
Aquesta regidoria s’ocupa de temes relatius a parcs i jardins, lleres i aigües fluvials, Pacte d’Alcaldes, educació ambiental i sostenibilitat, contaminació acústica i lumínica, promoció d’energies renovables, promoció de l’estalvi energètic i d’aigua, Agència de l’Energia d’Osona, horts socials, relacions amb altres ens públics.
Adreça
Carrer Ges d’Avall, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 10 50
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h

Arxius relacionats


Notícies

Cartells coloms
 • Instal·len cartells per recordar la prohibició d’alimentar coloms i ànecs
  Data de publicació: 11.06.16 08:55
  L’Ajuntament de Torelló ha instal·lat cartells informatius a la vora del Ges recordant que no es pot donar menjar ni a coloms ni a ànecs. El costum d’alimentar aquestes aus urbanes n’ha fet augmentar la seva població de manera considerable i, per tant, les molèsties i problemes que comporten una colònia excessivament gran. Els cartells informatius pretenen conscienciar les persones de la necessitat d’eradicar el costum d’alimentar les aus.
Fem dissabte 16
 • Organitzen, el 7 de maig, la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
  Data de publicació: 04.05.16 14:21
  Com cada any, l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, amb la voluntat de fer participar tothom qui vulgui en la neteja dels rius. La jornada d’enguany tindrà lloc dissabte 7 de maig, a partir de les 10 del matí, a la zona de la Bardissa. L’activitat es celebra en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
Senyal deixalleria
Plantació 2016
 • Actuacions de millora en l’enjardinament urbà de Torelló
  Data de publicació: 21.01.16 14:24
  L’empresa concessionària del servei de jardineria de Torelló va portar a terme, fa unes setmanes, la plantació d’escocells buits del municipi, així com també la substitució d’exemplars morts. Les actuacions han tingut lloc a diferents punts del municipi (carrer Congost -skatepark-, plaça Nova, jardins Vicenç Pujol, carrer Anselm Clavé, a banda de diversos carrers del barri de la Caçada...). En total s’han plantat entorn d’una trentena d’arbres nous de diferents espècies.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: