Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Regidoria de Medi Ambient

Regidor: Manel Romans i Sánchez
Tècnic: Pere Rifà i Vilaseca (rifavp@ajtorello.cat)
Aquesta regidoria s’ocupa de temes relatius a parcs i jardins, lleres i aigües fluvials, Pacte d’Alcaldes, educació ambiental i sostenibilitat, contaminació acústica i lumínica, promoció d’energies renovables, promoció de l’estalvi energètic i d’aigua, Agència de l’Energia d’Osona, horts socials, relacions amb altres ens públics.
Adreça
Carrer Ges d’Avall, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 10 50
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h

Arxius relacionats


Notícies

Nens-fonts 2017
 • Final de curs per al projecte ‘Recuperem les fonts’
  Data de publicació: 14.06.17 11:28
  Al principi de l’actual curs escolar, l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) i l’Ajuntament de Torelló van iniciar el projecte ‘Recuperem les fonts de Torelló’, iniciativa que té com a objectiu la recuperació progressiva de les fonts naturals a través d’una acció conjunta amb les diferents escoles del municipi.
Ecoestació
 • L’Ecoestació fa parada aquest diumenge a Torelló
  Data de publicació: 10.05.17 11:36
  Coincidint amb el Mercat del Trasto, aquest diumenge s’ubicarà l’Ecoestació a la plaça Nova de Torelló. Es tracta d’ un equip mòbil digital que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població. L’Ecoestació és un projecte del Consell Comarcal d’Osona que gestiona Recollida de Residus d’Osona.
 • Tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments
  Data de publicació: 13.04.17 12:53
  Del 18 al 21 d’abril el servei de neteja viària portarà a terme les tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments de diverses zones del poble. Concretament, s’actuarà al barri de la Creu, al barri de la Caçada, al barri de la Cabanya, al veïnat de la plaça Joanot Martorell, al polígon industrial Mas les Vinyes i al polígon industrial Puigbacó.
Arborètum
Safareig
 • S’ha completat la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn
  Data de publicació: 19.03.17 07:28
  Entre finals de 2016 i els primers mesos de 2017, s’ha fet una actuació destinada a la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn. La pèrdua de l’ús per el qual antigament eren concebuts el conjunt de safarejos públics ha comportat, en la majoria d’ocasions, l’abandonament i la pèrdua d’aquest llegat arquitectònic. Mitjançant aquesta actuació es vol conservar aquest patrimoni.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: