Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Regidoria de Medi Ambient

Regidor: Manel Romans i Sánchez
Tècnic: Pere Rifà i Vilaseca (rifavp@ajtorello.cat)
Aquesta regidoria s’ocupa de temes relatius a parcs i jardins, lleres i aigües fluvials, Pacte d’Alcaldes, educació ambiental i sostenibilitat, contaminació acústica i lumínica, promoció d’energies renovables, promoció de l’estalvi energètic i d’aigua, Agència de l’Energia d’Osona, horts socials, relacions amb altres ens públics.
Adreça
Carrer Ges d’Avall, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 10 50
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h (els mesos de juny, juliol, agost i setembre, no s'obre a la tarda)

Arxius relacionats


Notícies

Fem dissabte 18
Processionària (I)
 • S’eliminen bosses de processionària de diferents punts de Torelló
  Data de publicació: 01.03.18 10:10
  El servei de manteniment del verd urbà de l’Ajuntament de Torelló ha retirat en les darreres setmanes més d’una trentena de bosses de processionària dels parcs i jardins del municipi. Concretament, s’han retirat bosses de processionària de pins de la plaça de l’Alzinar, de l’escola Vall del Ges, de l’avinguda del Castell, del camp de futbol del barri de Montserrat i de l’IES Cirvianum.
Bicicleta elèctrica
 • Una bicicleta elèctrica de la Diputació per Torelló
  Data de publicació: 14.02.18 12:13
  La Diputació de Barcelona va fer lliurament, la setmana passada, de 112 bicicletes elèctriques a 74 municipis de la demarcació, destinades tant a la policia local com a serveis municipals, en un acte presidit pel diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent. Torelló va ser un dels municipis que va rebre una bicicleta elèctrica, que quedarà adscrita a l'Àrea d'Esports.
 • Obren la convocatòria per optar a les parcel·les vacants dels horts socials del Mas Cervià
  Data de publicació: 10.02.18 10:10
  S’ha obert convocatòria per presentar sol·licituds per optar a les 7 parcel·les, actualment vacants, dels horts municipals de Mas Cervià. Les persones interessades a disposar d’alguna d’aquestes parcel·les han de presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins al 12 de febrer. L’adjudicació de les parcel·les es farà per sorteig.
Espai gossos (I)
 • Torelló habilita una zona de lleure per a gossos al veïnat de La Cabanya
  Data de publicació: 23.01.18 13:47
  Fa uns dies ha entrat en funcionament la nova àrea de lleure per a gossos i espai exterior a la zona de La Cabanya. L’Ajuntament ha adequat aquesta zona ja que s’havia detectat –entre la ciutadania, però també alguns departaments municipals- la necessitat d’habilitar un espai on els gossos poguessin córrer i jugar de forma lliure i sense anar lligats amb corretja.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: