Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Regidoria de Món Rural i Medi Ambient

Regidor: Xavier Lozano i Victori
Aquesta regidoria s’ocupa de temes relatius a agricultura i ramaderia i serveis urbans al món rural, promoció de noves activitats econòmiques rurals, relacions amb les associacions de defensa forestal, preservació del sòl no edificable.

A més, també té competències sobre el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, l’auditoria mediambiental i l’Agenda 21, educació ambiental i sostenibilitat, lleres i aigües fluvials, abocadors i tractament de residus, ordenances municipals sobre medi ambient, contaminació acústica i lumínica, promoció d’energies renovables, promoció d’estalvi d’aigua i energètic.
Adreça
Carrer Ges d’Avall, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 10 50
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h

Arxius relacionats


Notícies

Sorteig Horts
 • L’Ajuntament de Torelló adjudica mitja dotzena de parcel·les dels horts socials
  Data de publicació: 08.04.14 15:00
  Aquest dimarts es va fer el sorteig per adjudicar diverses parcel·les dels horts socials de Mas Cervià, a Torelló. Es van adjudicar 6 parcel·les a la mitja dotzena de sol·licitants que havien presentat la documentació pertinent i que complien els requisits (estar empadronat a Torelló i no disposar de cap altre terreny d’horta).
Curs horts
 • Preparen una nova edició del curs d’horticultura ecològica
  Data de publicació: 01.03.14 10:33
  El Grup de Defensa del Ter i La Calèndula organitzen la cinquena edició del curs d’horticultura ecològica de Torelló. El curs començarà, amb la presentació a l’Hotel d’Entitats Josep Bardolet, el proper dissabte 8 de març a les 10 del matí, i es prolongarà fins al 21 de juny, amb sessions als horts de can Tarrés, cada dissabte de les 10 del matí a la 1 del migdia.
Taller residus
 • Dissabte es fa un taller de reutilització de residus
  Data de publicació: 22.11.13 14:57
  En el marc de la Setmana Europea de la prevenció de residus, l’Ajuntament de Torelló organitza, aquest dissabte, un taller de reutilització de residus. Aquest taller pretén ensenyar a la gent com reutilitzar els residus que es generen a la llar, incidint d’una manera especial en la necessitat de reutilitzar. L’activitat tindrà lloc dissabte, de dos quarts d’11 del matí a la 1 del migdia, a la plaça Nova.
 • Torelló s’adhereix al Pacte Nacional pel Dret a Decidir
  Data de publicació: 01.08.13 15:32
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va celebrar, dilluns al vespre, la darrera sessió plenària abans de vacances, en el decurs de la qual es va aprovar l’adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. La proposta, presentada per CiU, PSC, ERC-JpT i ICV-EUiA-E, va prosperar amb els vots favorables de tots els grups municipals, tret de PxC que hi va votar en contra.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: