Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Alcaldia

Alcalde: Santi Vivet i Soler
Secretària d'alcaldia: Alba Rubinat Torres
A banda de la direcció i l'impuls de l'acció municipal, l'alcaldia té les atribucions d'atencions protocol·làries i representatives, les relacions institucionals, el Museu de la Torneria, l'emissora municipal Ràdio Ona i el Pla de Barris.
Persona de contacte
Alba Rubinat Torres
Adreça
Carrer Ges d’Avall, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 10 50
e-mail
rubinatta@ajtorello.cat
Horari
De dilluns a divendres, de 9 a 14 h
Dilluns, de 16 a 18 h (els mesos de juny, juliol, agost i setembre, no s'obre a la tarda)

Arxius relacionats


Notícies

PLe extraordinari juliol 2019
 • El ple extraordinari per debatre l'acord amb la Policia Local no supera la primera votació
  Data de publicació: 02.08.19 11:22
  El ple municipal extraordinari que es va celebrar dimecres a la tarda per debatre l'acord assolit entre l'equip de govern i la Policia Local va quedar limitat a la votació de la ratificació de la urgència del ple. Els vots en contra de la CUP i Junts x Catalunya i l'abstenció del PSC van impedir que s'aprovés la urgència i, per tant, el ple es va donar per finalitzat sense poder debatre l'única proposta de l'ordre del dia.
Ple maig 2019 (I)
 • L'Ajuntament celebra un últim ple ordinari de la legislatura marcat pels comiats
  Data de publicació: 21.05.19 11:26
  L'Ajuntament de Torelló va celebrar, ahir a la tarda, el darrer ple ordinari de la legislatura, protagonitzat pels comiats de la majoria de regidors i de l'alcalde, que no repeteixen en cap llista a les eleccions municipals de diumenge. A la part final de la sessió, hi va haver parlaments d'agraïment i comiat de tots els membres del consistori.
Ple abril 2019bona
 • El ple aprova prorrogar per un any el contracte del servei municipal de l'escola de música
  Data de publicació: 30.04.19 10:12
  El ple de l'Ajuntament de Torelló va aprovar, en la sessió d'aquest dilluns al vespre, la pròrroga per un any més del contracte del servei municipal de l'escola de música. En una sessió breu, de poc més d'una hora de durada, també es van sortejar els membres de les meses electorals pels comicis municipals del 26 de maig i es va aprovar una moció de la CUP per donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) Universitats per la rebaixa dels preus universitaris a Catalunya.
 • Resultats de les eleccions generals d'aquest diumenge a Torelló
  Data de publicació: 29.04.19 12:58
  Les eleccions generals d’aquest diumenge van atorgar la victòria del PSOE a nivell estatal, que va sumar 123 diputats, molt lluny de la majoria absoluta, i per davant del PP (66), Ciudadanos (57), Unidas Podemos (42) i VOX (24). A Catalunya, ERC va obtenir la victòria amb 15 diputats, seguit del PSC amb 12 i d'En Comú Podem amb 7, els mateixos que Junts x Catalunya. Ciutadans en va obtenir 5 i el PP i VOX van obtenir un diputat cadascun. Pel que fa a Torelló, la força més votada va ser ERC per davant de JxCat.

Tauler d'anuncis


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: