Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Escola de Música de Torelló (Servei municipal)

L’Escola Municipal de Música de Torelló és un centre obert, dinàmic i creatiu, pensat per a servir a les persones i que compta amb un equip professional molt competent, que afegeix valor cultural al municipi a partir de pràctiques educatives diverses, de qualitat i innovadores.

L’Escola Municipal de Música de Torelló aspira a esdevenir un centre integrat en la quotidianitat de la vida cultural i artística del municipi, a incorporar un ampli ventall d’usuaris procedents dels diferents sectors socials de Torelló i a esdevenir la resposta a les diferents necessitats de formació musical tant dels usuaris que aspiren a professionalitzar-se en un futur, com dels usuaris que volen gaudir d’un primer contacte amb la música, com dels usuaris que s’inicien en la pràctica musical en edats més avançades.

L’Escola Municipal de Música de Torelló és un servei públic d’educació musical obert a tothom i a totes les músiques. L’oferta educativa s’adreça a totes les edats, a tots els nivells i interessos:

Nivells
A.-Sensibilització (4 i 5 anys)
B.-Aprenentatge Bàsic (6 i 7 anys)
C.-Aprofundiment (8 a 11 anys)
D.-Avançat (a partir de 12 anys, amb coneixements musicals previs)
Música a mida (adaptat a les exigències de cadascú)

Oferta d'especialitats
En funció de les places disponibles i de la demanda, l'escola ofereix diferents especialitats: baix elèctric, bateria, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, piano, piano jazz, saxòfon, viola, violí i violoncel.
Adreça
Edifici Escola Fortià Solà, Avinguda Pompeu Fabra, 6
08570 - Torelló
Telèfon
640 80 34 27 (de 5 a 8 de la tarda de dimarts a divendres)
e-mail
escolamunicipalmusicatorello@gmail.com
Web
http://www.xtec.cat/centres/a8057308/index.html
Horari
Atenció al públic de dimarts a divendres de 5 a 8.

Notícies

Cartell Sant Jordi 2019
 • Les activitats de Sant Jordi d'aquesta tarda es faran encara que plogui
  Data de publicació: 23.04.19 12:40
  Torelló celebrarà aquesta tarda la diada de Sant Jordi amb diverses activitats programades a la Plaça Vella, Plaça Jacint Verdaguer i Plaça Mossèn Fortià Solà. El programa d'actes es mantindrà encara que faci mal temps. Si plou, les parades i activitats es reubicaran sota les voltes de la Plaça Vella i a la Biblioteca Dos Rius. Hi ha previstes parades de llibres i roses, diversos tallers per a infants i un concert de l'Escola Municipal de Música de Torelló. També hi ha actes previstos a les biblioteques del municipi durant els dies posteriors a Sant Jordi.
Cartell Sant Jordi 2019
 • Torelló enceta una extensa programació d'actes per celebrar Sant Jordi
  Data de publicació: 05.04.19 15:02
  La presentació, avui a la tarda a la Biblioteca Dos Rius, del llibre 'Torelló desaparegut' marca el punt d'inici de l'extens programa d'activitats que es viuran al municipi per celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest cap de setmana i els pròxims dies hi haurà els primers actes i, després de Setmana Santa, seguiran les activitats, centrades sobretot en el dia de Sant Jordi. Després de la presentació d'aquesta tarda del llibre 'Torelló Desaparegut', de l'historiador Santi Molera (19:30 h a la Biblioteca Dos Rius), demà serà el torn del teatre. Eduard Farelo portarà al Cirvianum l'obra 'Una Ilíada'.

Agenda

 • Sant Jordi
  Dijous 23 d'abril del 2020 a partir de les 17 h

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: