logo

Societat Ocellaire de Torelló

Societat Ocellaire de Torelló
Societat Ocellaire de Torelló
La Societat Ocellaire de Torelló va ésser fundada el 1845, tot i que abans d’aquesta data ja es practicava aquesta afició. La S.O. Torelló es considera l’entitat esportiva més antiga del municipi i els seus membres n’estan molt orgullosos. Actualment tenim 360 socis, molts dels quals són de Torelló però també en tenim d’arreu de la comarca d’Osona i també socis de les províncies de Barcelona i Girona. La seu de la S.O.Torelló està situada al bar Marina, el qual disposa d’un local adequat tant per fer-hi concursos com per passar l’estona parlant d’ocells i del que faci falta.

La nostre afició consisteix en la captura en viu d’un nombre reduit d’ocells fringílids, per més endavant portar-los als diversos concursos que se celebren. Els ocells que es poden capturar, sempre amb els permisos i llicències en regla, són: El pinsà, el verdum, el passarell i la cadernera.

La S.O.Torelló organitza un Campionat local d’Hivern que va des de novembre fins el Febrer, amb una mitjana de 20 concursos els diumenges i festius. També organitza el concurs de Primavera dins la lliga comarcal d’Osona. També tramita llicències.

Tothom que estigui interessat a ser soci pot adreçar-se al Bar Marina, i així podrà disfrutar d’aquesta afició tant arrelada a la nostra terra i que dura més de 150 anys.
Persona de contacte
Francesc Boronat Jufré (president)
Adreça
C/Enric Prat de la Riba 15 (Bar Marina)
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 07 52
e-mail
ocellairestorello@yahoo.es


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20