Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Societat Ocellaire de Torelló

Societat Ocellaire de Torelló
Societat Ocellaire de Torelló
La Societat Ocellaire de Torelló va ésser fundada el 1845, tot i que abans d’aquesta data ja es practicava aquesta afició. La S.O. Torelló es considera l’entitat esportiva més antiga del municipi i els seus membres n’estan molt orgullosos. Actualment tenim 360 socis, molts dels quals són de Torelló però també en tenim d’arreu de la comarca d’Osona i també socis de les províncies de Barcelona i Girona. La seu de la S.O.Torelló està situada al bar Marina, el qual disposa d’un local adequat tant per fer-hi concursos com per passar l’estona parlant d’ocells i del que faci falta.

La nostre afició consisteix en la captura en viu d’un nombre reduit d’ocells fringílids, per més endavant portar-los als diversos concursos que se celebren. Els ocells que es poden capturar, sempre amb els permisos i llicències en regla, són: El pinsà, el verdum, el passarell i la cadernera.

La S.O.Torelló organitza un Campionat local d’Hivern que va des de novembre fins el Febrer, amb una mitjana de 20 concursos els diumenges i festius. També organitza el concurs de Primavera dins la lliga comarcal d’Osona. També tramita llicències.

Tothom que estigui interessat a ser soci pot adreçar-se al Bar Marina, i així podrà disfrutar d’aquesta afició tant arrelada a la nostra terra i que dura més de 150 anys.
Persona de contacte
Francesc Boronat Jufré (president)
Adreça
C/Enric Prat de la Riba 15 (Bar Marina)
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 07 52
e-mail
ocellairestorello@yahoo.es

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: