Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Natació Club Torelló

Natació Club Torelló
El Natació Club Torelló (NCT) es va fundar el 22 de novembre de 1982. L’any 2007 el NC Torelló va arribar al 25è aniversari. El Natació Torelló està obert a tothom que vulgui nedar, des dels més petits fins als més grans. Per aquesta raó, des dels seus inicis i fins a l'actualitat, el Club compta amb dues seccions:
 • L'Escola de Natació (nens de 3 a 12 anys) que té com a objectiu principal aconseguir que els nois i noies comencin a desenvolupar-se correctament en els quatre estils, a fi de poder arribar a formar part dels equips de competició.
 • Els Equips de Competició. I el grup d’Adults, de 25 anys en endavant. Els nedadors del nostre Club han assolit molts títols tant a nivell català, com estatal; i fins i tot han arribat a Campionats d’Europa i del món. El Natació Torelló també organitza una escola esportiva d’estiu: 'De CAP a l’ESTIU'.
Persona de contacte
Elisabet Fernández Currius (presidenta)
Adreça
Camí Nou de Can Parrella, 5
08570 - Torelló
Telèfon
93 850 50 98
Fax
93 850 50 98
e-mail
natacioclubtorello@hotmail.com
Web
http://www.natacioclubtorello.com

Notícies

 • L’Ajuntament, la Federació d’AMPA’s i diverses entitats organitzen un casal d’estiu conjunt
  Data de publicació: 25.05.20 07:16
  En una iniciativa de l’Ajuntament, conjuntament amb la Federació d’AMPA’s dels centres educatius, l’Escola Arts Plàstiques i diverses entitats esportives de Torelló, es vol posar en marxa un casal d’estiu adreçat a tots els infants i adolescents del municipi. Amb la perspectiva d’un estiu excepcional a causa de les mesures i restriccions derivades de la CoVid-19, les entitats i l’Ajuntament han decidit unir forces en un sol casal conjunt, que pugui donar resposta a les necessitats de les famílies i dels infants i adolescents de Torelló.
Diada 2019 I
 • La pluja fa la guitza però no impedeix la celebració dels actes de la Diada
  Data de publicació: 12.09.19 10:50
  Torelló va celebrar ahir la Diada Nacional de Catalunya amb normalitat i força participació, tot i que la pluja va fer acte de presència durant la primera meitat del matí. Els actes, organitzats per l'Assemblea Nacional Catalana - Vall del Ges i l'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, es van poder celebrar tots excepte la cercavila. El pregó de la Diada, durant l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova, va anar a càrrec de Pasqual Bernat, en nom de l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET).

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: