Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Grup Actiu de Torelló

Grup Actiu de Torelló
Grup Actiu de Torelló Gat
Grup Actiu de Torelló concurs
El grup actiu de Torelló, GAT, neix l'abril de 1993 a partir d'un curs de formació organitzat per l'Institut Català de la Dona i l'Ajuntament de Torelló. Anteriorment, però mai d'una manera continuada, s'havien dut a terme diferents tallers aprofítant els coneixements i les habilitats dels participants. L'assistència al curs va ser de 35 persones, totes amb l'interès per continuar la dinàmica encetada. A partir de Llavors, es van començar a fer trobades setmanals per concretar els interessos d'aquest nou grup, i a finals de l'any 1994, ja amb una dinàmica constant i uns objectius més definits, es decideix escollir un nom per identificat el nou grup: GAT (Grup Actiu de Torelló).

El GAT vol agrupar dones i homes amb tota mena d'inquietuds: culturals, socials... Som gent amb tarannàs diferents, edats diverses i interessos comuns. El GAT pretén ser un grup on dones i homes trobin suport per a qualsevol proposta o activitat, tant cultural com social o de lleure. Volem que els participants trobin en el grup un espai de relació que faciliti l'intercanvi d'opinions, idees i experiències a través d'activitats i reunions.

Ens coordinem amb altres entitats i grups locals o comarcals per tal de potenciar actes culturals i/o socials conjunts: Ràdio Ona, Fòrum per la Igualtat, Pla estratègic de la Vall del Ges Orís i Bisaura...

Organitzem el Concurs de narrativa i poesia GAT Literari, el programa radiofònic setmanal 'Les tertúlies del GAT', un Taller d'escriptura per aprendre les diferents tècniques literàries en narrativa i poesia, xerrades col·loqui cada 8 de març i, durant tot l'any, diverses conferències sobre temes d'interès general.
Persona de contacte
Carme Buxadera Brothier (presidenta)
Adreça
Carrer Matagalls, 20
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 37 63
Web
http://www.grupactiutorello.gesbisaura.cat

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: