Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Coral Cervià

La Coral Cervià, nascuda l'any 1992, té com a objectius les activitats musicals i l'estudi i la pràctica del cant coral.

La Coral Cervià va néixer com a Coral de Pares i Mares dels Infants alegres. Els fundadors van ser Josep Surinyac i Buia Reixach, tot i que, més endavant, Surinyac va ser substituït per Alba Castells. Més endavant la formació va canviar el nom, anomenant-se Coral Laroc i, posteriorment, Coral Cervià.

Actualment, el director és Gabriel Miralles.
Persona de contacte
Feliu Comellas Camps (president)

Notícies

Diada 2019 I
  • La pluja fa la guitza però no impedeix la celebració dels actes de la Diada
    Data de publicació: 12.09.19 10:50
    Torelló va celebrar ahir la Diada Nacional de Catalunya amb normalitat i força participació, tot i que la pluja va fer acte de presència durant la primera meitat del matí. Els actes, organitzats per l'Assemblea Nacional Catalana - Vall del Ges i l'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats, es van poder celebrar tots excepte la cercavila. El pregó de la Diada, durant l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova, va anar a càrrec de Pasqual Bernat, en nom de l'Associació d'Estudis Torellonencs (ADET).
Cartell Diada 2019 1
  • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
    Data de publicació: 04.09.19 12:53
    Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que se celebra el proper dimecres. Enguany s'ha preparat una programació conjunta amb la col·laboració de l'ANC Vall del Ges, Òmnium Cultural, la Colla Gegantera i Grallera, l'Agrupació Sardanista, la Coral Cervià i l'Ajuntament. El primer acte és la sortida de la columna Josep Vila, demà a la tarda, per anar a Vic i participar en la Marxa dels Vigatans. Dimecres hi haurà, entre d'altres, l'acte institucional i pel dissabte 14 s'ha programat una jornada d'art públic i compromís polític per preparar el monument per commemorar l'1 d'Octubre de 2017.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: