Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Agrupació Fotogràfica de Torelló

Agrupació Fotogràfica de Torelló
L'Agrupació Fotogràfica de Torelló es va constituir com associació el novembre del 1974, data de la primera acta de l'entitat, però els seus orígens són anteriors. Aleshores, un grup de persones de Torelló, amants de la fotografia, van fundar l'AFT.
D'entre les principals activitats que es van organitzar en la primera dècada de vida de l'entitat cal destacar un concurs fotogràfic que va agafar àmbit estatal, el concurs Castell de Torelló. A més d'aquest concurs, també se'n feien de diapositives.
A finals dels anys setanta, una nova generació de torellonencs van entrar a l'entitat i van impulsar noves activitats com exposicions (Foto 10), cursets escolars o xerrades informatives sobre fotografia. Durant la segona dècada de vida de l'entitat es va arribar el nombre màxim de socis: 150.
L'AFT va continuar activa fins el 1995, quan va aturar l'activitat fins el 2001, moment en el que molts dels membres de les antigues juntes i altres fotògrafs van donar-li un nou impuls. És en aquesta època que s'han portat a terme diverses activitats, entre les que destaca la mostra '30 anys 30 retrats', per commemorar el 30è aniversari de l'entitat. A la vegada aprofitant l'entrada de la fotografia digital ha permès de portar a terme npus projectes com ara el Fotoclip.
Persona de contacte
Toni Codina Contijoch (president)
Adreça
C. Del Pont, 31
08570 - Torelló
Telèfon
93 859 07 46
e-mail
fototorello@yahoo.es
Web
http://fototorello.blogspot.com

Notícies

Cartell Sant Jordi 2019
  • Les activitats de Sant Jordi d'aquesta tarda es faran encara que plogui
    Data de publicació: 23.04.19 12:40
    Torelló celebrarà aquesta tarda la diada de Sant Jordi amb diverses activitats programades a la Plaça Vella, Plaça Jacint Verdaguer i Plaça Mossèn Fortià Solà. El programa d'actes es mantindrà encara que faci mal temps. Si plou, les parades i activitats es reubicaran sota les voltes de la Plaça Vella i a la Biblioteca Dos Rius. Hi ha previstes parades de llibres i roses, diversos tallers per a infants i un concert de l'Escola Municipal de Música de Torelló. També hi ha actes previstos a les biblioteques del municipi durant els dies posteriors a Sant Jordi.
Cartell Sant Jordi 2019
  • Torelló enceta una extensa programació d'actes per celebrar Sant Jordi
    Data de publicació: 05.04.19 15:02
    La presentació, avui a la tarda a la Biblioteca Dos Rius, del llibre 'Torelló desaparegut' marca el punt d'inici de l'extens programa d'activitats que es viuran al municipi per celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest cap de setmana i els pròxims dies hi haurà els primers actes i, després de Setmana Santa, seguiran les activitats, centrades sobretot en el dia de Sant Jordi. Després de la presentació d'aquesta tarda del llibre 'Torelló Desaparegut', de l'historiador Santi Molera (19:30 h a la Biblioteca Dos Rius), demà serà el torn del teatre. Eduard Farelo portarà al Cirvianum l'obra 'Una Ilíada'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: