Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Associació per les tradicions catalanes TRADICAT

Tradicat
Tradicat és una associació cultural sense ànim de lucre que s’ocupa d’organitzar la distribució de la Flama del Canigó als pobles i ciutats de les comarques d’Osona, el Ripollès, el Cabrerès i el Moainès cada 23 de juny. La Flama es recull al Coll d’Ares, a on en transportada pels portadors de la Catalunya del Nord, i es reparteix per gairebé totes les poblacions de les comarques esmentades. Tradicat contacte amb els diferents ajuntaments, per tal de quedar d’acord amb l’horari i els actes de rebuda i coordina els diferents equips. Com a material divulgatiu, s’edita la Postal de la Flama del Canigó, dedicada cada any a un fet o a un personatge destacat. També s´editen els tríptics amb els diferents recorreguts de la Flama i altres dades d’interès, i materials de divulgació per les escoles.

L’associació va néixer l’any 2003 a iniciativa de diverses persones voluntàries i entitats de les dues comarques que vetllaven perquè la Flama arribés arreu des que el 1966 va travessar els Pirineus i es va començar a distribuir pel Principat de Catalunya.

La constitució de l’associació facilita el treball en xarxa amb la resta d’associacions, grups i entitats que distribueixen la Flama a la resta de Catalunya, i permet ampliar la difusió i la defensa del seu significat.
Persona de contacte
Joan Serra Macià (president)
Adreça
Avinguda Pius XII, 4, 1r 2a
08500 - Vic
Telèfon
609 75 09 11
e-mail
info@tradicat.cat
Web
http://tradicat.cat/

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: