Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Les assemblees de barri

Assemblea de barri 2013
Ampliar en una finestra emergent
Assemblea de barri 2013 (I)
Ampliar en una finestra emergent
Assemblea de barri 2013 (II)
Ampliar en una finestra emergent
Descripció:
LES ASSEMBLEES DE BARRI

L’assemblea de barri és una experiència participativa que impulsa l'Ajuntament de Torelló a través de l’Àrea de Participació Ciutadana, amb la col·laboració de l’associació de veïns del barri del veïnat que l'acull. La voluntat de les assemblees de barri és convertir-se en un espai de trobada entre les associacions, entitats, veïns i els responsables municipals, per tal de transmetre de forma directa la informació de tot allò que afecta al barri i, al mateix temps, recollir les opinions i els suggeriments dels ciutadans sobre aquests temes.

L'octubre de 2013 es va celebrar la primera assemblea de barri amb els veïns del barri de Montserrat, en el decurs de la qual es va debatre el pla de circulació de la zona. Aquest debat va culminar el procés participatiu en relació a l'esmentat pla. Posteriorment, l'experiència va tenir continuïtat, amb noves assemblees el 2014 i el 2015.

A partir del 2019, s'han reprès les assemblees de barri i la voluntat del govern municipal és consolidar la fórmula i estendre-la a d'altres veïnats del municipi.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: