Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES)

Logo PAFES
Ampliar en una finestra emergent
Descripció:
El Pla d’activitat física, esport i salut (PAFES) és una iniciativa de la Generalitat que pretén oferir una campanya adreçada a la població sedentària perquè s’incorpori a un programa d’activitat física amb finalitats saludables. Al mateix temps, el programa pretén formar i capacitar els professionals de l’atenció primària perquè incorporin el consell i la prescripció de l’activitat física i esport en la seva pràctica habitual.

Des de setembre de 2010, el PAFES està implantat a Torelló, amb l’impuls de l’Àrea Bàsica de Salut i de l'Ajuntament. El lema de la campanya és ‘Activa’t caminant’ i la seva voluntat és augmentar el nivell de la pràctica d’activitat física de la població, especialment entre les persones sedentàries. Així, es vol facilitar la incorporació de l’activitat física en la vida diària i potenciar un estil de vida actiu per tal d’augmentar el nivell de salut de la població. Per tal de fer arribar aquesta informació a la població, s’han editat uns materials amb recomanacions per a la pràctica d’activitat física, amb referències a equipaments i professionals esportius de la població, i amb els itineraris que es recomanen per a desenvolupar la pràctica esportiva.

En el cas de Torelló s’han escollit cinc rutes saludables: la ruta del barri de Montserrat (4.500 metres), la ruta de la Bardissa (3.500 metres), la ruta del Tennis (2.700 metres), la ruta central (3.800 metres) i la ruta de Rocaprevera (4.000 metres).

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: