Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Esports

Torelló és un municipi amb una oferta molt variada i un extens calendari d'activitats esportives i disposa d'uns equipaments adaptats a les necessitats actuals dels seus ciutadans.

Arxius relacionats


Notícies

 • Comencen els Tastets d’Esports Adaptats als centres de secundària de Torelló
  Data de publicació: 23.03.17 14:37
  En el marc de la Comissió d’Esport i Inclusió Social de l’Ajuntament, dilluns vinent arranquen els Tastets d’Esports Adaptats als centres de secundària de Torelló. L’objectiu és sensibilitzar els joves respecte la inclusió de les diferències físiques i treballar l’esport com a eina d’integració social i autovaloració personal.
Clàudia 2017
 • Clàudia Galícia rep el reconeixement de l’Ajuntament pels seus èxits esportius
  Data de publicació: 20.03.17 11:40
  Rodejada de la seva família i d’una representació de les entitats esportives de la població, aquest dilluns al migdia, Clàudia Galícia ha rebut el reconeixement de la corporació municipal pels seus èxits esportius al llarg de la temporada hivernal i especialment als mundials d’esquí de muntanya, on va obtenir la medalla d’or en la modalitat d’sprint.
Projecte Matxos 17
 • Els Matxos destinen la recaptació de 25 dorsals a àpats per a la gent gran
  Data de publicació: 15.03.17 08:53
  La setzena edició de la cursa Pels Camins dels Matxos que tindrà lloc el proper 9 d’abril a Torelló serà més transversal que mai. També fora del vessant esportiu, ja que l’organització potencia aquest any l’esperit social amb dos projectes que beneficiaran dos sectors imprescindibles per a la societat però alhora vulnerables, com són la gent gran i els infants. Aquest dimarts, l’organització en va donar els detalls en una presentació al Casal Cívic, espai que col·labora amb una de les iniciatives.
Clàudia Galícia
 • Acte de reconeixement de l’Ajuntament a l’esportista Clàudia Galícia
  Data de publicació: 14.03.17 11:40
  Després dels extraordinaris resultats obtinguts al llarg de la temporada hivernal i especialment als mundials d’esquí de muntanya, l’Ajuntament de Torelló farà un acte de reconeixement a Clàudia Galícia. L’acte tindrà lloc dilluns vinent, a la 1 del migdia a la Sala Noble de Can Parrella.
 • Presentació dels projectes socials de Pels Camins dels Matxos
  Data de publicació: 09.03.17 08:53
  La cursa Pels Camins dels Matxos celebrarà el proper 9 d'abril la seva setzena edició. Ho farà amb una participació rècord, de més de mil corredors entre la prova mare i la nova distància de 23 quilòmetres que s'ha incorporat enguany i que s'ha batejat com a Tastet de Matxos. Aquesta però no serà l'única novetat dels Matxos17. En aquesta setzena edició, la cursa potencia el seu vessant social amb la posada en marxa de dos projectes d'àmbit local que tindran impacte en dos sectors imprescindibles per a la societat: els infants i la gent gran.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: