Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Esports

Torelló és un municipi amb una oferta molt variada i un extens calendari d'activitats esportives i disposa d'uns equipaments adaptats a les necessitats actuals dels seus ciutadans.

Arxius relacionats


Notícies

 • Cada dijous a Torelló, caminades suaus per promoure hàbits saludables
  Data de publicació: 15.11.17 11:05
  L’Equip d’Atenció Primària Torelló i l’Ajuntament organitzen un cicle de caminades, cada dijous, des del mes de novembre fins al mes de juny, amb l’objectiu bàsic de promoure la salut entre la població en un entorn físic proper, com són els voltants del municipi.
 • Bitlles catalanes, atletisme i bàsquet a la primera de les jornades esportives escolars d’aquest curs
  Data de publicació: 06.10.17 09:11
  La regidoria d’Esports de l’Ajuntament, diverses entitats esportives i els centres escolars de Torelló organitzen, anualment, les jornades esportives escolars, que enguany compleixen la sisena edició. Aquest divendres, 6 d’octubre, s’ha celebrat la primera de les jornades d’aquest any, en la qual els escolars de la població han practicat bitlles catalanes, atletisme i bàsquet.
Cursa FM 17
 • Aquest dissabte, XXIII Cursa de Festa Major
  Data de publicació: 24.07.17 10:19
  A partir de les 10 del matí d’aquest dissabte 29 de juliol es celebrarà la XXIII edició de la Cursa de Festa Major de Torelló i les curses infantils. L’organització de l’activitat va a càrrec del Club Atlètic Torelló. Aquestes curses es realitzen amb la voluntat de fomentar l’atletisme a la Vall del Ges, aplegant grans i petits.
Skate 17
 • Aquest dissabte, Open Skate i tallers diversos, en el marc de la jornada ‘Urban #Skeitor’
  Data de publicació: 03.07.17 10:59
  L’skatepark la Cabanya de Torelló es convertirà, aquest dissabte, en un espai dedicat a l’estil, l’art i l’esport urbà. Serà en el marc d’una jornada titulada ‘Urban #Skeitor’, centrada en una nova edició del campionat d’skate i scooter que tradicionalment s’organitza coincidint amb les fetes de la plaça Joanot Martorell i La Cabanya.
Mulla't 2016
 • Aquest diumenge, a la piscina, una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’
  Data de publicació: 03.07.17 09:13
  La piscina municipal de Torelló acollirà, diumenge vinent, ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una activitat que cada any es solidaritza amb les persones que pateixen aquesta malaltia crònica. Més de 600 piscines a Catalunya participen activament en la campanya, que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Milers de ciutadans es mullen i neden metres per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l’Estat espanyol.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: