Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Infància i joventut

Torelló és un municipi que presta una especial atenció a les preocupacions, a les mancances i a les necessitats dels seus joves i infants. Aquests col·lectius, amb problemàtiques concretes i específiques, necessiten d'unes respostes, institucionals i socials, també concretes i específiques.

Arxius relacionats


Notícies

Noves Oportunitats I
 • L'Ajuntament de Torelló se suma al programa Noves Oportunitats per a Joves
  Data de publicació: 18.10.18 14:57
  Aquest migdia ha tingut lloc a l’Ajuntament de Torelló l'acte de signatura del conveni que suposa l'adhesió del municipi a la segona edició del programa Noves Oportunitats per a Joves de la Catalunya Central. Aquest programa té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu a joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen. El conveni l’han signat l'alcalde de Torelló, Santi Vivet i el gerent de la UTE AMPANS - Intermedia, Toni Espinal, que és l'entitat bagenca que gestiona el servei a la Catalunya Central. A la trobada, hi han participat també tècniques de les dues parts.
Tu tens opcions 1
 • 400 joves omplen el Cirvianum en la primera xerrada del cicle 'Tu tens un futur'
  Data de publicació: 10.10.18 14:25
  Aquest dimarts va tenir lloc al Teatre Cirvianum la primera de les tres xerrades del cicle 'Tu tens un futur', organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torelló. La iniciativa engloba una experiència tridimensional de tres passes que han de permetre al jove veure les opcions que té (1a sessió), quin és el seu lloc en el mercat laboral (2a sessió) i finalment, inspirar-se a partir de casos reals d’èxit (3a sessió).
xerrada curs 2018
'Missatge a l'ampolla'
 • El Grup Xarxa de Torelló presenta el seu 'Missatge a l'ampolla' en dues sessions al Cirvianum
  Data de publicació: 26.09.18 12:42
  Aquest dissabte i diumenge, doble sessió al Teatre Cirvianum a càrrec del Grup Xarxa de Torelló, que presentarà el tercer dels espectacles creats en commemoració del seu 15è aniversari. Es tracta de 'Missatge a l'ampolla', que engloba les tres disciplines que s'han treballat al llarg d'aquests anys: el teatre, la dansa i la música. Les representacions, dissabte 29 a les 9 de la nit i diumenge 30, a les 6 de la tarda.

Agenda

 • 'Josafat'
  Diumenge 21 d'octubre del 2018 a les 18h

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: