Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Infància i joventut

Torelló és un municipi que presta una especial atenció a les preocupacions, a les mancances i a les necessitats dels seus joves i infants. Aquests col·lectius, amb problemàtiques concretes i específiques, necessiten d'unes respostes, institucionals i socials, també concretes i específiques.

Arxius relacionats


Notícies

 • El Museu de la Torneria presenta l'exposició 'Recuperem les fonts de Torelló'
  Data de publicació: 14.02.19 14:56
  L’ADET i el Museu de la Torneria inauguren l’exposició 'Recuperem les fonts de Torelló'. L'acte tindrà lloc aquest divendres a les 6 de la tarda. L’exposició, fa un recorregut per les fonts naturals del terme de Torelló; explica els diferents usos de l’aigua de la font i afronta la problemàtica actual de l’abandonament i contaminació dels aqüífers. I, finalment, posa en valor la tasca de recuperació de les fonts duta a terme per les escoles en els darrers anys.
 • La Cooperativa acull, demà divendres, la trobada de delegats i delegades del curs 2018-2019
  Data de publicació: 13.12.18 09:49
  La sala d'actes de La Cooperativa acollirà, demà divendres 14 de desembre, una nova edició de la trobada de delegats i delegades de curs. La trobada s’organitza des de la regidoria de Joventut i es convida a participar-hi als centres de secundària de Torelló. Enguany tindrà com a novetat la participació d’alumnes de l’Institut Escola Marta Mata.
Diplomes noves oportunitats 2018
 • Entrega de diplomes als participants del programa Noves Oportunitats per a Joves
  Data de publicació: 03.12.18 13:30
  La sala d’actes de l’edifici de La Cooperativa va acollir la setmana passada l’acte d’entrega de diplomes als participants en les primeres activitats del programa Noves Oportunitats per a Joves. L’Ajuntament de Torelló s’ha adherit a la segona edició d’aquest programa, liderat per AMPANS i la Fundació Intermèdia, i que té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu a joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen.
Projecte Cueme 2018

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: