Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Infància i joventut

Torelló és un municipi que presta una especial atenció a les preocupacions, a les mancances i a les necessitats dels seus joves i infants. Aquests col·lectius, amb problemàtiques concretes i específiques, necessiten d'unes respostes, institucionals i socials, també concretes i específiques.

Arxius relacionats


Notícies

 • Acció formativa sobre la violència masclista, adreçada als alumnes de secundària
  Data de publicació: 20.09.17 09:31
  Torelló Jove organitza una acció formativa sobre la violència masclista, adreçada als alumnes de 3r i 4t ESO dels centres de secundària de Torelló. Es tracta d’un monòleg teatral, titulat 'No sólo duelen los golpes', que es representarà el proper dimarts 26 de setembre, a dos quarts d’11 del matí, al Teatre Cirvianum.
Cartell agressions (II)
 • L’Ajuntament torna a posar en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos'
  Data de publicació: 23.07.17 12:30
  En el marc del programa Nits Q, amb motiu de la Festa Major, l’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos’, que ja es va implantar l’any passat. La campanya es proposa com a objectius essencials la reducció del consum d’alcohol entre el jovent i la prevenció de l’assetjament sexual en espais de festa.
99 contes
Skate 17
 • Aquest dissabte, Open Skate i tallers diversos, en el marc de la jornada ‘Urban #Skeitor’
  Data de publicació: 03.07.17 10:59
  L’skatepark la Cabanya de Torelló es convertirà, aquest dissabte, en un espai dedicat a l’estil, l’art i l’esport urbà. Serà en el marc d’una jornada titulada ‘Urban #Skeitor’, centrada en una nova edició del campionat d’skate i scooter que tradicionalment s’organitza coincidint amb les fetes de la plaça Joanot Martorell i La Cabanya.
Premonitors 17
 • Comença una nova edició del curs de premonitors que organitza el Torelló Jove
  Data de publicació: 27.06.17 09:51
  Aquesta setmana ha començat una nova edició de curs de premonitors que cada any organitza el Torelló Jove amb la col·laboració de l’empresa d’educació del lleure Quiràlia. Aquest any hi prenen part 19 joves de Torelló i la Vall del Ges, d’edats compreses entre els 14 i els 17 anys.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: