Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Infància i joventut

Torelló és un municipi que presta una especial atenció a les preocupacions, a les mancances i a les necessitats dels seus joves i infants. Aquests col·lectius, amb problemàtiques concretes i específiques, necessiten d'unes respostes, institucionals i socials, també concretes i específiques.

Arxius relacionats


Notícies

 • La Guia d’Estiu 2017 presenta l’oferta d’activitats dels propers mesos per a nens i joves
  Data de publicació: 21.05.17 12:22
  Un munt d’activitats per a infants i joves apareixen en la Guia d’Estiu dels municipis de la Vall del Ges, que s’ha començat a distribuir. Entre Torelló i Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló s’organitzen una cinquantena d’activitats. La Guia, que s’edita anualment, és una iniciativa de les regidories de Joventut dels ajuntaments de Torelló Sant Pere i Sant Vicenç i conté una àmplia oferta d’activitats d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys.
Ausetans 17
Càpsula 17
 • Comença una nova edició del Raid dels Ausetans
  Data de publicació: 24.03.17 10:23
  Obertes les inscripcions per al Raid dels Ausetans 2017 que, com cada any, es celebrarà entre els mesos d’abril i maig. El Raid dels Ausetans és un circuit d’aventura, promoguda pel Consell Comarcal, en la qual hi participen equips de diferents poblacions d’Osona. Les inscripcions s'han de formalitzar al Torelló Jove.
 • Torelló presenta la seva experiència de Nits de Qualitat a la jornada 'Una festa perquè la gaudeixi tothom'
  Data de publicació: 11.03.17 14:35
  En el marc de la jornada ‘Una festa perquè la gaudeixi tothom’, que es farà aquest dimecres a la tarda a l’Edifici del Sucre de Vic, l’Ajuntament de Torelló serà present en una taula d’experiències i bones pràctiques, amb l’experiència de les Nits Q. La jornada és organitzada juntament i amb la participació activa dels serveis territorials dels departaments d’Interior, de Salut i de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central i el Consell Comarcal d’Osona.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: