Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ensenyament

El municipi de Torelló compta amb un ampli ventall d'oferta educativa que va des dels 0 anys fins a la formació al llarg de la vida.

Torelló ha tingut i té una especial sensibilitat pel tema educatiu. L'Ajuntament ha sabut recollir aquesta sensibilitat i fer de l'educació una autèntica prioritat d'acció de govern.

La comunitat educativa, alumnes, pares, mares, professorat i Ajuntament, han aconseguit amb el treball conjunt i amb uns objectius clars, poder gaudir d'una oferta educativa que dona resposta al dret que tenen les famílies a triar el tipus d'educació que volen pels seus fills, el ventall és ampli, si es té en compte que estem parlant d'un població de gairebé 14.000 habitants.

L'Ajuntament de Torelló ha apostat per fer de les escoles del seu municipi, autèntics espais de cohesió social.

Un municipi que creu en l'educació dels seus infants i joves és sens dubte un municipi que avança cap a l'estat del benestar en termes d'igualtat.

Un municipi que creu en l'educació de les persones al llarg de la vida és sene dubte un municipi que es defineix com a educador, integrat dins la xarxa de ciutats educadores.

El municipi compta amb uns edificis educatius dignes, amb uns equips de professorat cohesionats i preparats professionalment, amb unes AMPA's dinàmiques i organitzades que vetllen pels processos educatius i formatius dels infants i joves. Tot això, configura l'escenari idoni per fer de Torelló un poble acollidor, integrador, solidari i compromès amb l'educació de les persones.

Arxius relacionats


Notícies

Cartell Sant Jordi 2019
 • Torelló celebrarà Sant Jordi amb activitats populars la tarda del dia 23
  Data de publicació: 18.04.19 15:02
  Després d'haver celebrat ja alguns actes de la programació de Sant Jordi, com la presentació del llibre 'Torelló desaparegut' o l'entrega dels Premis Literaris Vila de Torelló - GAT Literari, el municipi celebrarà la diada del dia 23 amb diverses activitats programades a la tarda a la Plaça Vella, Plaça Jacint Verdaguer i Plaça Mossèn Fortià Solà. Hi haurà parades de llibres i roses, diversos tallers per a infants i un concert de l'Escola Municipal de Música de Torelló. També hi ha actes previstos a les biblioteques del municipi durant els dies posteriors a Sant Jordi.
Beca Segimon Serrallonga 2019
 • Ampliat fins al 5 de maig el termini de presentació de sol·licituds de la beca Segimon Serrallonga
  Data de publicació: 17.04.19 15:05
  L’Ajuntament de Torelló ha convocat la dotzena edició de la beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2019-2020. En aquesta iniciativa es compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya, en tasques d’assessorament i difusió.
Cuina flexiteriana 2019
 • Obertes les inscripcions per un taller de cuina flexitariana de primavera al Casal Cívic
  Data de publicació: 16.04.19 14:45
  Dins les activitats formatives 2019 de l'Espai educatiu, el Casal Cívic de Torelló i les regidories d'Ensenyament, Benestar Social i el Pla de Barris de l'Ajuntament organitzen un taller de cuina flexitariana de primavera. El curs, a càrrec d'Ester Hinojo, es farà en tres sessions previstes els dies 8, 15 i 22 de maig, de les 18.30 h a les 20.30 h. El taller de cuina flexitariana de primavera té un cost de 10 euros per les tres sessions.
Xerrada Eva Millet
 • La periodista i escriptora Eva Millet, protagonista al cicle de xerrades i activitats per a les famílies
  Data de publicació: 10.04.19 13:52
  El Teatre de l'escola Rocaprevera acollirà aquest dijous 11 d'abril, a dos quarts de 9 del vespre, una nova activitat dins del cicle de xerrades i activitats per a les famílies 'Eduquem en família' d'aquest curs 2018-19. Es tracta d'una xerrada amb la participació com a ponent de l'escriptora i periodista especialitzada en educació, Eva Millet. Parlarà sobre 'Educar híper o educar bé? Com evitar convertir-se en hiperpares'. La xerrada és gratuïta i oberta a tots els públics.
Cartell Sant Jordi 2019
 • Torelló enceta una extensa programació d'actes per celebrar Sant Jordi
  Data de publicació: 05.04.19 15:02
  La presentació, avui a la tarda a la Biblioteca Dos Rius, del llibre 'Torelló desaparegut' marca el punt d'inici de l'extens programa d'activitats que es viuran al municipi per celebrar la diada de Sant Jordi. Aquest cap de setmana i els pròxims dies hi haurà els primers actes i, després de Setmana Santa, seguiran les activitats, centrades sobretot en el dia de Sant Jordi. Després de la presentació d'aquesta tarda del llibre 'Torelló Desaparegut', de l'historiador Santi Molera (19:30 h a la Biblioteca Dos Rius), demà serà el torn del teatre. Eduard Farelo portarà al Cirvianum l'obra 'Una Ilíada'.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: