Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ensenyament

El municipi de Torelló compta amb un ampli ventall d'oferta educativa que va des dels 0 anys fins a la formació al llarg de la vida.

Torelló ha tingut i té una especial sensibilitat pel tema educatiu. L'Ajuntament ha sabut recollir aquesta sensibilitat i fer de l'educació una autèntica prioritat d'acció de govern.

La comunitat educativa, alumnes, pares, mares, professorat i Ajuntament, han aconseguit amb el treball conjunt i amb uns objectius clars, poder gaudir d'una oferta educativa que dona resposta al dret que tenen les famílies a triar el tipus d'educació que volen pels seus fills, el ventall és ampli, si es té en compte que estem parlant d'un població de gairebé 14.000 habitants.

L'Ajuntament de Torelló ha apostat per fer de les escoles del seu municipi, autèntics espais de cohesió social.

Un municipi que creu en l'educació dels seus infants i joves és sens dubte un municipi que avança cap a l'estat del benestar en termes d'igualtat.

Un municipi que creu en l'educació de les persones al llarg de la vida és sene dubte un municipi que es defineix com a educador, integrat dins la xarxa de ciutats educadores.

El municipi compta amb uns edificis educatius dignes, amb uns equips de professorat cohesionats i preparats professionalment, amb unes AMPA's dinàmiques i organitzades que vetllen pels processos educatius i formatius dels infants i joves. Tot això, configura l'escenari idoni per fer de Torelló un poble acollidor, integrador, solidari i compromès amb l'educació de les persones.

Arxius relacionats


Notícies

 • El Museu de la Torneria presenta l'exposició 'Recuperem les fonts de Torelló'
  Data de publicació: 14.02.19 14:56
  L’ADET i el Museu de la Torneria presenten l’exposició 'Recuperem les fonts de Torelló'. La mostra fa un recorregut per les fonts naturals del terme de Torelló; explica els diferents usos de l’aigua de la font i afronta la problemàtica actual de l’abandonament i contaminació dels aqüífers. I, finalment, posa en valor la tasca de recuperació de les fonts duta a terme per les escoles en els darrers anys.
 • La Cooperativa acull, demà divendres, la trobada de delegats i delegades del curs 2018-2019
  Data de publicació: 13.12.18 09:49
  La sala d'actes de La Cooperativa acollirà, demà divendres 14 de desembre, una nova edició de la trobada de delegats i delegades de curs. La trobada s’organitza des de la regidoria de Joventut i es convida a participar-hi als centres de secundària de Torelló. Enguany tindrà com a novetat la participació d’alumnes de l’Institut Escola Marta Mata.
Diplomes noves oportunitats 2018
 • Entrega de diplomes als participants del programa Noves Oportunitats per a Joves
  Data de publicació: 03.12.18 13:30
  La sala d’actes de l’edifici de La Cooperativa va acollir la setmana passada l’acte d’entrega de diplomes als participants en les primeres activitats del programa Noves Oportunitats per a Joves. L’Ajuntament de Torelló s’ha adherit a la segona edició d’aquest programa, liderat per AMPANS i la Fundació Intermèdia, i que té l’objectiu de formar i introduir al món laboral i educatiu a joves entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen.
Projecte Cueme 2018
Consistori Infantil 2018-2
 • Pren possessió el Consistori Infantil de Torelló 2018-2019
  Data de publicació: 23.11.18 10:01
  En un ple celebrat aquest dijous a la tarda a la sala de plens de la Casa de la Vila, va prendre possessió el Consistori Infantil de Torelló 2018-2019. Els 17 regidors i regidores infantils ostentaran el càrrec al llarg del curs, en representació de les escoles Vall del Ges, Fortià Solà, Rocaprevera, Sagrats Cors i Marta Mata. En el decurs de la sessió, l'alcalde de Torelló, Santi Vivet, va anunciar que aquest curs es proposarà al Consistori Infantil un treball entorn del medi ambient, concretament sobre la diversitat d'arbres que hi ha al municipi. El ple també va comptar amb l'assistència de la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Núria Güell.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: