Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ensenyament

El municipi de Torelló compta amb un ampli ventall d'oferta educativa que va des dels 0 anys fins a la formació al llarg de la vida.

Torelló ha tingut i té una especial sensibilitat pel tema educatiu. L'Ajuntament ha sabut recollir aquesta sensibilitat i fer de l'educació una autèntica prioritat d'acció de govern.

La comunitat educativa, alumnes, pares, mares, professorat i Ajuntament, han aconseguit amb el treball conjunt i amb uns objectius clars, poder gaudir d'una oferta educativa que dona resposta al dret que tenen les famílies a triar el tipus d'educació que volen pels seus fills, el ventall és ampli, si es té en compte que estem parlant d'un població de gairebé 14.000 habitants.

L'Ajuntament de Torelló ha apostat per fer de les escoles del seu municipi, autèntics espais de cohesió social.

Un municipi que creu en l'educació dels seus infants i joves és sens dubte un municipi que avança cap a l'estat del benestar en termes d'igualtat.

Un municipi que creu en l'educació de les persones al llarg de la vida és sene dubte un municipi que es defineix com a educador, integrat dins la xarxa de ciutats educadores.

El municipi compta amb uns edificis educatius dignes, amb uns equips de professorat cohesionats i preparats professionalment, amb unes AMPA's dinàmiques i organitzades que vetllen pels processos educatius i formatius dels infants i joves. Tot això, configura l'escenari idoni per fer de Torelló un poble acollidor, integrador, solidari i compromès amb l'educació de les persones.

Arxius relacionats


Notícies

Beca 2017
Voluntariat llengua
 • Tornen a engegar el programa de Voluntariat per la Llengua
  Data de publicació: 14.02.17 09:13
  Aquest mes de febrer, el Consorci per a la Normalització Lingüística organitza, a través de l’Oficina de Català de Torelló, el programa de Voluntariat per la Llengua. Es tracta d’un programa que facilita que persones que habitualment parlen en català es trobin amb persones que volen practicar-lo i conversin en un ambient real i distès.
 • Les AMPA i l’Ajuntament organitzen un cicle de xerrades i activitats que abasta tot l’any
  Data de publicació: 10.02.17 12:04
  Les AMPA dels centres escolars de Torelló i la Federació d’AMPES, juntament amb l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, han organitzat un cicle de xerrades i activitats per a l’any 2017. L’objectiu és oferir a totes les famílies del municipi una oferta conjunta d’activitats formatives, complint així un dels objectius del Projecte Educació de Torelló (PEC): promoure espais de formació per a les famílies.
Consistori Ràdio Ona 17
 • Entrevista a Ràdio Ona als representants del Consistori Infantil
  Data de publicació: 07.02.17 13:40
  Aquest dimarts, dins el programa de Ràdio Ona ‘Magatzem Magazín’, s’emet l’entrevista que s’ha fet als representants del Consistori Infantil. El conductor del programa Pere Trabal ha entrevistat cinc regidors i regidores del Consistori Infantil, que han explicat quin és el tema sobre el qual treballen aquest any i com estan vivint l’experiència fins ara.
 • Comencen les sessions informatives ‘Després de l’ESO...què?’ que organitza el Torelló Jove
  Data de publicació: 31.01.17 10:05
  L’1 de febrer comencen les sessions informatives ‘Després de l’ESO...què?’, organitzades pel Torelló Jove i concertades amb els centres de secundària de la població. Aquestes xerrades estan adreçades a l’alumnat de 4t d’ESO amb l’ objectiu d’informar als nois i noies de quins són els diferents itineraris acadèmics que poden seguir un cop finalitzada l’etapa obligatòria, aprovada o no l’ESO.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: