Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Ensenyament

El municipi de Torelló compta amb un ampli ventall d'oferta educativa que va des dels 0 anys fins a la formació al llarg de la vida.

Torelló ha tingut i té una especial sensibilitat pel tema educatiu. L'Ajuntament ha sabut recollir aquesta sensibilitat i fer de l'educació una autèntica prioritat d'acció de govern.

La comunitat educativa, alumnes, pares, mares, professorat i Ajuntament, han aconseguit amb el treball conjunt i amb uns objectius clars, poder gaudir d'una oferta educativa que dona resposta al dret que tenen les famílies a triar el tipus d'educació que volen pels seus fills, el ventall és ampli, si es té en compte que estem parlant d'un població de gairebé 14.000 habitants.

L'Ajuntament de Torelló ha apostat per fer de les escoles del seu municipi, autèntics espais de cohesió social.

Un municipi que creu en l'educació dels seus infants i joves és sens dubte un municipi que avança cap a l'estat del benestar en termes d'igualtat.

Un municipi que creu en l'educació de les persones al llarg de la vida és sene dubte un municipi que es defineix com a educador, integrat dins la xarxa de ciutats educadores.

El municipi compta amb uns edificis educatius dignes, amb uns equips de professorat cohesionats i preparats professionalment, amb unes AMPA's dinàmiques i organitzades que vetllen pels processos educatius i formatius dels infants i joves. Tot això, configura l'escenari idoni per fer de Torelló un poble acollidor, integrador, solidari i compromès amb l'educació de les persones.

Arxius relacionats


Notícies

Sunyol
  • Andrea Sunyol obté la beca Segimon Serrallonga i completarà el doctorat a la University College London
    Data de publicació: 19.06.17 12:06
    Andrea Sunyol va ser proclamada guanyadora de la Beca Segimon Serrallonga d’ampliació d’estudis a l’estranger per al curs acadèmic 2017 – 2018, certamen que convoca l’Ajuntament de Torelló a través de la regidoria de Cultura i amb la col·laboració de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya i la Xarxa Vives d’Universitats. La seva proposta és completar el seu doctorat sobre el Multilingüisme, elitisme i ideologies de globalisme en escoles internacionals a Catalunya, a la University College London (Regne Unit).
Regidors ràdio 17
  • Representants del Consistori Infantil expliquen el treball d'aquest any a Ràdio Ona
    Data de publicació: 18.06.17 10:40
    Dilluns vinent s’emetrà a Ràdio Ona una entrevista amb les regidores infantils Júlia Fontserè de l’escola Fortià Solà i Laura Silvestre de l’Escola Marta Mata, en representació del Consistori Infantil 2016-2017. L’entrevista s’emetrà en el decurs del programa del migdia, ‘Magatzem Magazín’, que presenta Pere Trabal.

Agenda

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: