Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Cultura

Torelló és un municipi amb una oferta cultural molt intensa i variada que abasta tots els àmbits de la creació i la difusió artística, i que es presenta en uns equipaments adaptats a les necessitats actuals del consum cultural.

Compta també amb un potent teixit associatiu que genera una activitat constant, amb un extens calendari de festes populars i amb un ric patrimoni cultural i arquitectònic.

Arxius relacionats


Notícies

Missatge alcalde 07042020
 • Comunicat: Cancel·lació del Festus 2020
  Data de publicació: 09.04.20 14:37
  La complicada situació sanitària i la incertesa davant les mesures que s’implementaran els propers mesos a Catalunya, ens fa prendre, amb tristesa, la decisió de cancel·lar l’edició 2020 del Festus -Festival d’Arts al Carrer- en el format i les dates que havíem plantejat.
Logo rebost bo
 • El Departament de Cultura de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania El Rebost Cultural
  Data de publicació: 08.04.20 14:23
  Coincidint amb l’aturada de tota activitat, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha posat en marxa una eina virtual on trobar-hi tot allò que pot satisfer les ànsies culturals de la ciutadania. Es tracta d’El Rebost Cultural, un petit magatzem en línia on anar a buscar recursos culturals de ben diversa naturalesa, des de les arts escèniques, a la literatura, passant per la música o els museus, els audiovisuals, recursos per a públic familiar o el teatre local.
 • Se suspèn la Festa Major del barri de Montserrat
  Data de publicació: 08.04.20 13:06
  Davant l'actual situació provocada per la pandèmia del coronavirus, l'Associació de Veïns del barri de Montserrat ha decidit suspendre la Festa Major del barri, que s'havia de celebrar entre el 19 i el 27 d'abril. Per precaució i per evitar mals majors, s'ha descartat ajornar-la i s'ha preferit suspendre-la fins l'any vinent.

Agenda


Plans i programes

Directori


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: