Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Cultura

Torelló és un municipi amb una oferta cultural molt intensa i variada que abasta tots els àmbits de la creació i la difusió artística, i que es presenta en uns equipaments adaptats a les necessitats actuals del consum cultural.

Compta també amb un potent teixit associatiu que genera una activitat constant, amb un extens calendari de festes populars i amb un ric patrimoni cultural i arquitectònic.

Arxius relacionats


Notícies

Aturada
 • L’Arxiu Municipal recupera la campanya #Arxivemelmoment coincidint amb el primer aniversari de l'1 d'Octubre
  Data de publicació: 19.09.18 14:26
  En una iniciativa de la Coordinadora per la commemoració de l'1 d'Octubre a Torelló, l'Arxiu Municipal torna a posar en marxa durant uns dies la campanya #Arxivemelmoment, amb l'objectiu de recopilar la documentació textual, gràfica i audiovisual relacionada amb “l’abans, el durant i el després” del Referèndum. Aquesta campanya, d'àmbit nacional, ha permès recollir 107 imatges i 13 vídeos de 9 particulars de Torelló. Ara es vol potenciar per recopilar més material i fer un audiovisual de commemoració del primer aniversari de l'1 d'octubre.
Presentació Cirvianum 2n 2018
Cartell Diada 2018
 • Actes de la Diada Nacional de Catalunya a Torelló
  Data de publicació: 06.09.18 15:04
  Torelló es prepara per viure els tradicionals actes de la Diada Nacional de Catalunya, que es celebra el proper dimarts. Com ja és habitual, l’acte central serà l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova, amb la participació de grups polítics, entitats i societat civil. Aquest any, el parlament institucional anirà a càrrec d'Òmnium Cultural Torelló. A partir de la 1 del migdia, sortiran els autobusos de l'ANC per assistir a la manifestació de Barcelona. A dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà la tradicional audició de sardanes a la plaça Nova, a càrrec de la cobla Lluïsos.
C'est la vie
 • AlTer Cinema reprèn l'activitat aquest dijous amb la projecció de la pel·lícula francesa 'C'est la vie'
  Data de publicació: 04.09.18 15:26
  Aquest dijous 6 de setembre, a les 9 del vespre, el cinema el Casal de la plaça Nova acollirà la projecció del film ‘C'est la vie’, en el que suposa la represa de l'activitat cinematogràfica d'AlTer Cinema després de l'aturada estiuenca. 'C'est la vie' és una comèdia francesa amb guió i direcció d'Olivier Nakache i Eric Toledano, que es projectarà en versió original subtitulada. La programació d'AlTer Cinema per aquest darrer trimestre de l'any està formada per una desena de propostes.
Portada llibre ADET

Agenda

 • 'Josafat'
  Diumenge 21 d'octubre del 2018 a les 18h
 • 'Petitet'
  Dijous 29 de novembre del 2018 a les 21h

Plans i programes

Directori


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: