Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Cultura

Torelló és un municipi amb una oferta cultural molt intensa i variada que abasta tots els àmbits de la creació i la difusió artística, i que es presenta en uns equipaments adaptats a les necessitats actuals del consum cultural.

Compta també amb un potent teixit associatiu que genera una activitat constant, amb un extens calendari de festes populars i amb un ric patrimoni cultural i arquitectònic.

Arxius relacionats


Notícies

Broadway
 • 'Records a Broadway' i 'Dintríssim', doble proposta al Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 23.11.20 09:44
  El Teatre Cirvianum reobre les portes aquest cap de setmana, amb una doble proposta, amb la música com a nexe d'unió. El teatre reprèn la seva activitat amb totes les mesures necessàries, pel que fa a ús de mascareta i gel hidroalcohòlic, entrades i sortides escalonades, distància social, aforament reduït... I en la funció nocturna s'ha avançat l'horari d'inici, les 8 del vespre, per tal de complir amb el toc de queda.
Teatre Cirvianum
 • L’Hotel d’Entitats Josep Bardolet, tancat
  Data de publicació: 03.11.20 10:36
  Un altre dels edificis públics dels quals s’ha decretat el tancament és l’Hotel d’Entitats, en el marc de l’aplicació de les noves mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic. Per tant, mentre duri l’actual estat d’alarma, les entitats usuàries de l’equipament no podran fer les seves reunions i activitats presencialment a l’Hotel d’Entitats.
 • Suspensió de la programació del Teatre Cirvianum
  Data de publicació: 30.10.20 09:04
  El Teatre Cirvianum ha suspès la seva programació, i concretament els espectacles previstos per a la setmana vinent: el concert d'El Petit de Cal Eril (divendres 6 de novembre); 'Espejismo' de la companyia El Espejo Negro (dissabte 7 de novembre); i la representació de 'Els Brugarol' (diumenge 8 de novembre). Per a més endavant, es valorarà en funció de l'evolució de les mesures sanitàries.

Agenda

 • 'L'ofrena'
  Dijous 10 de desembre del 2020 a les 19.30 h

Plans i programes

Directori


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: