Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Cultura

Torelló és un municipi amb una oferta cultural molt intensa i variada que abasta tots els àmbits de la creació i la difusió artística, i que es presenta en uns equipaments adaptats a les necessitats actuals del consum cultural.

Compta també amb un potent teixit associatiu que genera una activitat constant, amb un extens calendari de festes populars i amb un ric patrimoni cultural i arquitectònic.

Arxius relacionats


Notícies

Cartell Festa Major 2017
 • El pregó del Club de Futbol Torelló enceta el cap de setmana de Festa Major
  Data de publicació: 28.07.17 13:50
  Després de la Festa del Batre i la Civada de dijous, la Festa Major de Torelló 2017 continua amb una programació que s’allarga fins al dimecres 2 d’agost. Aquest divendres serà el torn del pregó, que enguany anirà a càrrec del Club de Futbol Torelló, entitat que celebra el seu centenari.
Teràpia
 • El Teatre Cirvianum presenta l’exitosa comèdia ‘Sota teràpia’
  Data de publicació: 28.07.17 10:56
  El Teatre Cirvianum acollirà, el proper diumenge a partir de les 6 de la tarda, la representació de la comèdia ‘Sota teràpia’. Aquesta comèdia, original del dramaturg argentí, Matías del Federico, i dirigida per Daniel Veronese, ha estat un èxit a la cartellera barcelonina. Compta amb les interpretacions de Francesc Ferrer, Marina Gatell, Roser Batalla, Miquel Sitjar, Òscar Rabadán i Meritxell Huertas.
 • Nova web i twitter amb la informació de la Festa Major 2017
  Data de publicació: 26.07.17 14:50
  L’Ajuntament ha obert una nova pàgina web amb tota la informació i actualitat de la Festa Major 2017 (http://festamajortorello.cat). En aquesta web es dóna informació puntual sobre la programació i activitats de la Festa Major, amb apartats de notícies, de programació i detall dels espectacles i activitats. D’altra banda, també s’ha obert un compte de twitter (@FMajorTorello) per donar la informació de la Festa Major 2017 de manera immediata i així poder informar de qualsevol novetat o incidència en el desenvolupament dels actes.
Taller Arxiu 17
Presentació FM17
 • La Festa Major 2017, del 22 de juliol al 2 d'agost
  Data de publicació: 25.07.17 09:50
  La Festa Major 2017 ja escalfa motors. Aquesta setmana, es va presentar la programació d'activitats, que comença aquest cap de setmana, amb concerts i teatre. En l'acte de presentació, l'alcalde Santi Vivet es va mostrar satisfet amb una programació variada amb activitats per a tots els gustos i tots els públics.

Agenda


Plans i programes

Directori


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: