Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

El Rebost de Xarxa

Logo rebost bo
Ampliar en una finestra emergent

Arxius relacionats

 • 'La ciutat i la lluna' (2004)
  https://youtu.be/30Hbqa718Cs
  Feia poc que la Tona havia arribat, amb la seva família, a la ciutat. Cada nit, just abans d'anar a dormir, treia el cap per la finestra i parlava amb la lluna.
 • 'El Quixot' (2005)
  https://youtu.be/ihrmKXu8qtY
  Us proposem viure les aventures amb el Quixot i el Panxut viatjant per mitja península, cercant malvats a qui derrotar i dames per a defensar, en una adaptació del clàssic de Cervantes.
 • 'Kanimuka' (2008)
  https://youtu.be/gBFo5Za8LQM
  Kanimuka fa una reflexió sobre la comunicació a través de la paraula, del color i dels sons musicals. Kanimuka fa volar la imaginació i permet gaudir de gestos, moviments corporals i poemes visuals.
 • 'Rebels' (2009)
  https://youtu.be/j_nd6KmoYUQ
  Les baralles al carrer entre bandes rivals desencadenen tal violència que moltes vegades acaben de forma tràgica. Els conflictes familiars, la marginació, l'absència de futur, duen alguns joves a buscar al carrer el que no troben a casa. 'Rebels' descriu aquesta realitat.
 • 'La volta el món en 80 dies' (2010)
  https://youtu.be/zRqHzAtCGxc
  Tot va començar amb una aposta. A Londres, una nit freda i boirosa del 1872, algú va assegurar que podia fer la volta al món només en 80 dies.
 • 'La llegenda del rei Artús' (2011)
  https://youtu.be/3iUA589DRT0
  ... aleshores, amb l'espasa enlaire, tot acceptant el seu destí, Artús va escoltar com en un somni les següents paraules: «Llarga vida al rei Artús! Llarga vida al rei d'Anglaterra!»
 • 'El zoo d'en Pitus' (2012)
  https://youtu.be/EvTU5-3VkMk
  'El zoo d'en Pitus' és un cant a l'amistat, a la col·laboració, a la fe i a l'entusiasme, a través de l'acció i les aventures d'una colla de nois i noies del barri d'en Pitus, que munten un autèntic zoo -amb tigre i tot!- perquè l'amic malalt es pugui pagar un viatge a Suècia, on un especialista pot guarir-lo.
 • 'Lennon' (2013)
  https://youtu.be/Jo-0UWYDnW0
  Primer espectacle del grup Xarxa de Torelló on la música en directe té un protagonisme molt especial.
 • 'Alícia al País de les Meravelles' (2016)
  https://youtu.be/2qa5VRnOm4o
  L'apatia que mostra Alícia pels coneixements que li proposa la seva germana contrasta amb l'interès que li suscita un conill que parla i que la portarà al País de les Meravelles.
 • 'El geperut de Notre Dame' (2017)
  https://youtu.be/4OsIdvOhuIw
  Una adaptació teatral de la novel·la 'Notre-Dame de París', de Victor Hugo, que ens porta a reflexionar sobre la problemàtica actual dels refugiats sense papers.
 • 'L'illa del tresor' (2018)
  https://youtu.be/XAKNSFtt5mQ
  Amb la intenció de presentar-se a un concurs, una colla d’alumnes del taller de teatre preparen una versió molt particular de 'L'illa del tresor'.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: