Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

5.6 Tots Som Carrer

Tots Som Carrer

Acció: amb l’objectiu de fomentar la cohesió social i la inclusió al barri s’han treballat transversalment diferents eixos estratègics: la prevenció del consum de drogues, la dinamització en el medi obert i, aspectes de diversitat i ciutadania.
Totes les accions d’aquest programa tenen com a objectiu afavorir la convivència, la inclusió social i la implicació a la vida del barri.
La participació ciutadana i el sentiment de pertinença a la comunitat pren importància gràcies a la implicació dels veïns i veïnes. Aquesta participació es manifesta en les festes del C/ Sant Josep, el documental “Façanes i facetes”, entre d’altres.

Temps d’execució: últim trimestre 2011 – 2012 i 2013

Pressupost inicial previst: 150.000,00 euros

Detall actuacions:

Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé, sense passar-te!“Per Carnaval tot s’hi val? Passa-t’ho bé, sense passar-te!” és una campanya de prevenció de consum d’alcohol i drogues, adreçada principalment a joves. A grans trets, els objectius són: sensibilitzar els majors d’edat d’un consum responsable, sensibilitzar els joves menors d’edat de consum zero, retardar l’edat en el possible consum de substàncies tòxiques, i abordar la problemàtica des d’una treball conjunt entre entitats i agents socials implicats. Actualment la campanya no només té incidència durant els dies de Carnaval, sinó que incideix també en el Festus i la festa major. Així, es pretén aconseguir unes festes lúdiques, cíviques i responsables durant tot l’any.

Façanes i facetes.


Història del carrer Sant Josep El carrer Sant Josep es va inaugurar el 19 de març de 1897. Des de llavors, el veïnat ha viscut un seguit d’històries personals i col·lectives, algunes de els quals es recullen en el documental “Façanes i facetes. Història del carrer Sant Josep” de 90 minuts de durada. Aquest es va poder veure per primera vegada i de forma gratuïta al Teatre Cirviànum el diumenge 25 de març de 2011, alhora que està disponible a l’Arxiu Municipal. Aquest projecte s’ha realitzat coordinadament amb la Comissió de Festes del Carrer Sant Josep.

Veure l'audiovisual

Pesca el civisme


Amb l’actuació “Pesca el civisme” es pretén reforçar el civisme i posar en valor la figura dels agents cívics. La iniciativa neix amb l’objectiu de crear dinàmiques per generar una cultura cívica que afavoreixi la convivència al barri, i impulsar polítiques de prevenció per combatre l’incivisme.Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: