Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

1.7 Camins escolars segurs

Camins escolars segurs

Acció: implementació de mesures de seguretat en el desplaçament de la població, sobretot joves i adolescents, creant “camins escolars segurs”. El projecte consisteix en definir diferents itineraris i a partir d’aquí senyalitzar-los, posar-hi baranes de seguretat i sistemes de reducció de la velocitat dels vehicles per facilitar l’accés als vianants als diferents llocs de destí (escoles, zona esportiva, biblioteques....)

Temps d’execució: 2013

Pressupost inicial previst: 75.000,00 euros

Estat actual: Els usuaris d’aquesta acció són bàsicament joves que es desplacen a peu als seus llocs d’ús més habitual: escoles, zona esportiva, biblioteques.... És per això, que per tal d’explicar, treballar i sensibilitzar sobre el tema, els camins escolars segurs es treballen en el marc del Consistori Infantil. El Consistori Infantil de Torelló és una iniciativa impulsada per la regidoria de Ciutadania Activa de l’Ajuntament, que ha comptat amb la implicació dels centres educatius CEIP Vall del Ges, CEIP Fortià Solà, Escola Sagrats Cors i Escola Rocaprevera. La idea del Consistori Infantil té dues direccions. Per una banda, fer conèixer als nens l’estructura i el funcionament d’un ajuntament; i per l’altra escoltar la veu dels petits (alumnes de 6è de Primària), la seva visió de la realitat i les seves propostes.

Observacions: Mitjançant aquest treball al consistori infantil tindrem unes primers bases (selecció de la mascota identificativa, selecció d’itineraris...) i la implementació del projecte s’haurà de fer en base a la iniciativa presentada pels joves.
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: