Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Trinxera
 • Aquest dijous, 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color' dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 26.04.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color', en el marc del Cicle Gaudí. Es tracta d'un llargmetratge docupamental dirigit per Francesc Escribano i Luis Carrizo. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles.
 • Ja estan obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 21.04.17 10:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2017 que es celebrarà el proper diumenge 14 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 10 de maig.
Àrea autocaravanes
 • Entra en funcionament l’àrea d’autocaravanes de Torelló
  Data de publicació: 12.04.17 15:29
  Aquest cap de setmana, entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Torelló, situada al carrer del Ter. L’àrea, que forma part del Projecte Osona Territori Camper, disposa dels serveis d’un equipament d’aquestes característiques i té espai per acollir 12 autocaravanes.
Cintet Rifà
 • Aquest diumenge, tanca l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’
  Data de publicació: 05.04.17 09:52
  Fins diumenge vinent es pot visitar, a la sala d’exposicions del Museu de la Torneria, l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’, un recull de fotografies de Cintet Rifà, fetes entre 1900 i 1930. Bona part de les prop de 3.000 fotografies del fons de Cintet Rifà les va capturar a la Vall del Ges, i més contretament a l’entorn de Bellmunt i de la casa del Serrat de Nespla. Fins ara, han visitat l’exposició prop de tres-centes persones.
Presentació Pescabirres 17

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: