Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Trasto 18
 • Diumenge torna el Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.05.18 10:35
  Aquest diumenge, 13 de maig, torna el tradicional Mercat del Trasto. Una nova edició de l'esdeveniment omplirà de parades de tot tipus de productes els carrers i places del centre de Torelló. També s'han programat diferents activitats paral·leles.
Llibreria
 • Obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.04.18 10:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2018 que es celebrarà el proper diumenge 13 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 10 de maig.
Pell freda
Mercat dels Olis i els Vins Nous (I)
 • La plaça Nova acollirà, tot el dissabte, el Mercat dels Olis i els Vins Nous
  Data de publicació: 05.03.18 11:21
  La plaça Nova acollirà, aquest dissabte, de les 10 del matí a les 8 del vespre, el Mercat dels Olis i els Vins Nous. Al voltant d’una vintena de parades oferiran olis i vins nous, així com formatges. La iniciativa, impulsada per l’Associació de Comerciants de Torelló amb el suport de l’Ajuntament i de Firàlia, vol ampliar l’oferta d’activitats de Torelló i contribuir a dinamitzar el comerç. Per això, en totes les vendes de divendres i dissabte, en establiments adherits a l’ACT, s’obsequiarà amb un vermut degustació o un berenar al mateix Mercat.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: