Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Bitlla Guinovart
Monstre
 • Aquest dijous, 'Un monstre em ve a veure' dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 14.05.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula 'Un monstre em ve a veure', en el marc del Cicle Gaudí, la pel·lícula Multipremiada de J.A. Bayona. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles.
Mercat del Trasto 2017
 • Diumenge torna el Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.05.17 10:35
  Torna el tradicional Mercat del Trasto que diumenge vinent 14 de maig, omplirà de gent i bullici els carrers i places del centre de Torelló. Des de primera hora del matí, els paraires muntaran parades amb tot de productes de segona mà, de la més diversa naturalesa.
 • Dimecres es tanquen les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 09.05.17 10:35
  El proper dimecres es tanquen les inscripcions per al Mercat del Trasto 2017 que es celebrarà el diumenge 14 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto.
Trinxera
 • Aquest dijous, 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color' dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 22.04.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula 'Espanya en dues trinxeres, la Guerra Civil en color', en el marc del Cicle Gaudí. Es tracta d'un llargmetratge docupamental dirigit per Francesc Escribano i Luis Carrizo. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: