Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Reunió de valoració del Carnaval
 • Reunió de valoració del Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 23.03.17 16:04
  El Foyer del Teatre Cirvianum va ser el punt de trobada per a la reunió de valoració del Carnaval de Terra Endins 2017, a la qual van assistir membres de les entitats organitzadores dels actes de Carnaval, ACTE, Deixebles i Pullassu, efectius de cossos policials i d'emergències, carrossaires, representants d'AMPES i polítics i tècnics de l'Ajuntament. En conjunt, la valoració del Carnaval d'aquest any va ser positiva.
Elegido
 • Aquest dijous, ‘El elegido’ dins del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 11.03.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal projectarà la pel·lícula ‘El elegido’, en el marc del Cicle Gaudí. És una pel·lícula d'Antoni Chavarrías, interpretada per Alfonso Herrera, Hannah Murray, Henry Goodman, Julian Sands, Elvira Mínguez, Emilio Echevarría, Francesc Barber i Roger Casamajor. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat i que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles
Cintet Rifà
 • El Museu de la Torneria acull l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’
  Data de publicació: 06.03.17 09:52
  Del 3 de març al 9 d’abril es podrà visitar a la sala d’exposicions de la segona planta del Museu de la Torneria l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’, un recull de fotografies de Cintet Rifà, fetes entre 1900 i 1930. Bona part de les prop de 3.000 fotografies del fons de Cintet Rifà les va capturar a la Vall del Ges, i més contretament a l’entorn de Bellmunt i de la casa del Serrat de Nespla.
Cintet Rifà
 • El Museu de la Torneria acull l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’
  Data de publicació: 27.02.17 09:52
  Del 3 de març al 9 d’abril es podrà visitar a la sala d’exposicions de la segona planta del Museu de la Torneria l’exposició ‘La fotografia de Cintet Rifà Anglada. Una mirada etnogràfica’, un recull de fotografies de Cintet Rifà, fetes entre 1900 i 1930. Bona part de les prop de 3.000 fotografies del fons de Cintet Rifà les va capturar a la Vall del Ges, i més contretament a l’entorn de Bellmunt i de la casa del Serrat de Nespla. La inauguració de la mostra tindrà lloc aquest divendres a dos quarts de 8 del vespre.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: