Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Festival 2017
Roda premsa Nit de Botigues 17
 • La Nit de Botigues de Torelló d’aquest any aplegarà 65 comerços i es centrarà en el món del circ
  Data de publicació: 10.07.17 15:09
  Aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre, els carrers i places del centre de Torelló acolliran la Nit de Botigues, una iniciativa de dinamització comercial que complirà la seva cinquena edició. La Nit de Botigues és organitzada per l’àrea de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració dels botiguers i de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). Enguany hi participaran 65 establiments comercials i la temàtica escollida és el món del circ.
Festus 17
Presentació Festus 2017
 • Es presenta el Festus 2017, que tindrà lloc els propers 7 i 8 de juliol
  Data de publicació: 29.06.17 11:06
  Aquest dimarts s'ha presentat el Festus-Festival d'Arts al Carrer 2017, que celebra la 20a edició. Hi han assistit l’alcalde de Torelló, Santi Vivet; la regidora de Cultura, Núria Güell; el tècnic municipal de Cultura, Pep Tines; i el coordinador del Festus, Blai Marginedas, que han avançat algunes de les propostes del festival, que tindrà lloc els propers 7 i 8 de juliol. El Festus 2017 omplirà els carrers de Torelló d'un munt d'activitats innovadores, arriscades i alternatives, de diferents disciplines artístiques.
Guardián (II)
 • Aquest dijous, ‘El guardián invisible’ és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 12.06.17 13:36
  Aquest dijous, a les 9 del vespre, el cinema El Casal acollirà la projecció de la pel·lícula ‘El guardián invisible’, en el marc del Cicle Gaudí, que porta el millor cinema català un cop al mes a diferents sales del país i a preus molt assequibles. ‘El guardián invisible’ és una adaptació fidel del gran èxit editorial del llibre del mateix nom de Dolores Redondo. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat.


Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: