Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

'Jean-François i el sentit de la vida'
C'est la vie
 • AlTer Cinema reprèn l'activitat aquest dijous amb la projecció de la pel·lícula francesa 'C'est la vie'
  Data de publicació: 04.09.18 15:26
  Aquest dijous 6 de setembre, a les 9 del vespre, el cinema el Casal de la plaça Nova acollirà la projecció del film ‘C'est la vie’, en el que suposa la represa de l'activitat cinematogràfica d'AlTer Cinema després de l'aturada estiuenca. 'C'est la vie' és una comèdia francesa amb guió i direcció d'Olivier Nakache i Eric Toledano, que es projectarà en versió original subtitulada. La programació d'AlTer Cinema per aquest darrer trimestre de l'any està formada per una desena de propostes.
Trasto 18
 • Diumenge torna el Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.05.18 10:35
  Aquest diumenge, 13 de maig, torna el tradicional Mercat del Trasto. Una nova edició de l'esdeveniment omplirà de parades de tot tipus de productes els carrers i places del centre de Torelló. També s'han programat diferents activitats paral·leles.
Llibreria
 • Obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.04.18 10:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2018 que es celebrarà el proper diumenge 13 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es troba a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 10 de maig.

Agenda

 • 'Petitet'
  Dijous 29 de novembre del 2018 a les 21h

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: