Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Presentació cinema 2020
 • El Festival BBVA de Cinema de Muntanya bat el rècord de països participants en una edició excepcional
  Data de publicació: 28.10.20 07:47
  El certamen es celebrarà del 13 al 22 de novembre amb totes les garanties de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. El Festival ha rebut 126 pel·lícules de 32 països diferents i manté l’elevada participació dels últims anys tot i la pandèmia de la Covid-19. El Tibet serà l’epicentre de la 38a edició amb un viatge inaugural al País de les Neus que per primera vegada es podrà seguir en streaming. Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació de l’esdeveniment en una sessió al Teatre Cirvianum que s’ha pogut seguir en directe a través de les xarxes socials.
Dinosaure
 • Aquest dijous, 'El meu germà persegueix dinosaures' és la pel·lícula del Cicle Gaudí, al cinema El Casal
  Data de publicació: 19.10.20 08:43
  El Cicle Gaudí de cinema en català ha programat, aquest dijous, a les 9 del vespre, la pel·lícula 'El meu germà persegueix dinosaures'. El film, que es projectarà al cinema El Casal, està dirigit per Stefano Cipani i interpretat per Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese i Rossy de Palma. El Cicle Gaudí és una iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat. A la sessió de dijous, s'aplicaran les mesures d'aforament i de distanciament social vigents.
Missatge alcalde 22072020

Agenda

 • 'L'ofrena'
  Dijous 10 de desembre del 2020 a les 19.30 h

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: