Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Turisme

El turisme a Torelló és un sector emergent. De fet, el municipi té diferents eixos d'interès, des de la trama urbana del casc antic, a l'entorn de l'església parroquial i la plaça Vella; fins als jardins de l'Espona i Vicenç Pujol; passant per les cases pairals i senyorials dels contorns o els molins del Ges.

En aquest enllaç es poden trobar referències d'alguns d'aquests punts d'interès:

Consorci Paisatges del Ter

Notícies

Pell freda
Mercat dels Olis i els Vins Nous (I)
 • La plaça Nova acollirà, tot el dissabte, el Mercat dels Olis i els Vins Nous
  Data de publicació: 05.03.18 11:21
  La plaça Nova acollirà, aquest dissabte, de les 10 del matí a les 8 del vespre, el Mercat dels Olis i els Vins Nous. Al voltant d’una vintena de parades oferiran olis i vins nous, així com formatges. La iniciativa, impulsada per l’Associació de Comerciants de Torelló amb el suport de l’Ajuntament i de Firàlia, vol ampliar l’oferta d’activitats de Torelló i contribuir a dinamitzar el comerç. Per això, en totes les vendes de divendres i dissabte, en establiments adherits a l’ACT, s’obsequiarà amb un vermut degustació o un berenar al mateix Mercat.
 • Els Grillats tornen a guanyar el Carnaval que es tanca dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 12.02.18 09:40
  La colla carrossaire Els Grillats va repetir victòria a la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins. Un total de 19 carrosses van protagonitzar la lluïda rua de dissabte, que va recuperar el pas pel carrer Sant Miquel. Van completar el podi les colles locals Embaukats i Un Diumenge Qualsevol. Pel que fa a la categoria B, van guanyar Els Troneres de Taradell, mentre que Epoetaitatié de Centelles va ocupar la segona posició i els locals 3/4 de 15 la tercera.
 • El Carnaval es tanca aquest dimecres amb l'Enterrament de la Sardina
  Data de publicació: 11.02.18 14:40
  Aquest dimecres, el Carnaval de Terra Endins celebrarà el seu darrer acte, l’Enterrament de la Sardina. A les 7 de la tarda es farà la vetlla del difunt Carnestoltes al Teatre Cirvianum i a les 8 començarà la cercavila amb la presència del pare Nicolau, les escolanetes, les ploraneres, els cavalls, l’orquestra Sensefònica i la Coral Lloriana Jove. El Carnaval 2018 es tancarà amb la crema del Carnestoltes i la sardinada popular a la plaça Vella.
Presentació Carnaval 18
 • Ja ha començat el Carnaval de Terra Endins 2018
  Data de publicació: 09.02.18 09:40
  Aquest dijous ha començat la 40ena edició del Carnaval de Terra Endins amb un Pullassu multitudinari. Al llarg de la setmana les activitats s’aniran succeint, amb Senyoretes i Homenots i el punt culminant de dissabte amb la gran rua de Carnaval i el Festival Terra Endins. Diumenge serà el torn del Carnaval Infantil, i tot plegat es tancarà el dimecres amb l’Enterrament de la Sardina.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: