Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Aparador campanya 2016
 • En marxa la campanya comercial ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’
  Data de publicació: 06.06.16 10:08
  De l’1 al 30 de juny té lloc una nova edició de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que enguany compta amb la participació de 2.352 botigues de 32 municipis. A Torelló, la campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, compta amb la participació de 132 comerços.
Campanya barris antics 16
Sant Jordi 2016
 • Torelló concentra les activitats de Sant Jordi a les places del nucli antic
  Data de publicació: 19.04.16 15:18
  Torelló viurà d’una manera especial el Sant Jordi d’aquest any. En escaure’s en dissabte, la major part de les activitats que es feien a la tarda, enguany es faran en horari de matí., començant per les parades de llibres que obriran a les 10 del matí a la plaça Vella.
Cartell aparador
 • Durant el mes d’abril, fragments literaris als aparadors de les botigues
  Data de publicació: 17.04.16 12:06
  Per quart any consecutiu, el Centre de Normalització Lingüística d’Osona presenta la campanya 'A l’abril, cada paraula val per mil', amb la intenció que durant el mes d’abril el català sigui ben present als comerços dels municipis. Aquest any es dedica la campanya a la literatura catalana. Per això s'han triat 30 fragments, un per a cada dia del mes, de poesia o prosa en català que s’imprimiran en els cartells que s’exposaran a les botigues d’Osona.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: