Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Visita Mercat 2016
 • Representants municipals i tècnics de la Diputació visiten el Mercat Municipal
  Data de publicació: 14.10.16 13:56
  L’alcalde, Santi Vivet, i els regidors David Forcada i Jordi Rosell, s’han reunit, aquest divendres al matí, amb el Cap de l'Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona, Francesc-Xavier Torrent. Posteriorment, han recorregut les instal·lacions del Mercat Municipal, acompanyats de la presidenta de l’Associació de Titulars de Mòduls del Mercat, Mònica Capdevila.
Prova2
 • Lliuren els premis als guanyadors de la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’
  Data de publicació: 21.07.16 10:08
  La sala d’actes de La Cooperativa va acollir, aquest dimecres, l’acte de lliurament dels premis de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, amb la presència de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Comerç, Jordi Rosell. A Torelló, la campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, ha comptat amb la participació de 132 comerços.
Balanç 1r any
 • L’equip de govern fa un balanç positiu del primer any de gestió de la legislatura 2015-2019
  Data de publicació: 13.07.16 10:30
  L’equip de govern de Torelló va fer balanç, aquest dimarts, del primer any de gestió de l’actual legislatura. En una trobada amb els mitjans de comunicació, l’alcalde i els regidors van repassar l’estat de diversos projectes i actuacions municipals i van valorar positivament el pacte entre els dos grups polítics –CiU i FEM Torelló- que integren l’equip de govern.
Nit de Botigues 2016
 • Torelló acull, aquest dissabte, la quarta edició de la Nit de Botigues
  Data de publicació: 12.07.16 15:09
  Amb un munt d’ofertes, promocions, descomptes, obsequis i activitats de tota mena, tindrà lloc, aquest dissabte, de les 8 del vespre a les 12 de la nit, la quarta edició de la Nit de Botigues de Torelló, que organitza l’àrea de Comerç de l’Ajuntament amb la complicitat dels botiguers i de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). Aquest any, hi participaran 65 comerços, identificats amb margarides als aparadors, ja que tota la festa girarà entorn de la temàtica hippie.
Aparador campanya 2016
 • En marxa la campanya comercial ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’
  Data de publicació: 06.06.16 10:08
  De l’1 al 30 de juny té lloc una nova edició de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que enguany compta amb la participació de 2.352 botigues de 32 municipis. A Torelló, la campanya, organitzada conjuntament pel Pla de Barris i la regidoria de Comerç, compta amb la participació de 132 comerços.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: