Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Mercat Municipal (nou)
 • Torelló s'integra en una prova pilot de la Diputació d'assistència als mercats municipals
  Data de publicació: 04.08.17 09:51
  El diputat de Comerç, Isaac Albert, va presentar a mitjans de juliol, a Manresa, la prova pilot del Servei d’Assistència Integral dels Mercats Municipals (SAIMM), un projecte de la Diputació d’impuls als mercats municipals. Els set municipis que formen part de la prova són Arenys de Mar, Berga, Calella, Canet de Mar, Manresa, Torelló i Vilassar de Mar.
Roda premsa Nit de Botigues 17
 • La Nit de Botigues de Torelló d’aquest any aplegarà 65 comerços i es centrarà en el món del circ
  Data de publicació: 10.07.17 15:09
  Aquest dissabte, a partir de les 8 del vespre, els carrers i places del centre de Torelló acolliran la Nit de Botigues, una iniciativa de dinamització comercial que complirà la seva cinquena edició. La Nit de Botigues és organitzada per l’àrea de Comerç de l’Ajuntament amb la col·laboració dels botiguers i de l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). Enguany hi participaran 65 establiments comercials i la temàtica escollida és el món del circ.
Aparador 17
 • Última setmana per participar en la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’
  Data de publicació: 26.06.17 10:08
  Un total de 33 municipis, entre els quals Torelló, participen aquest mes de juny en la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que té com a objectiu dinamitzar el comerç de proximitat en els nuclis antics dels municipis. Aquesta iniciativa compta amb la participació de 1.845 comerços i 29 associacions de comerciants i està impulsada per la Generalitat, Pimec i les quatre diputacions. La campanya s'acaba el 30 de juny i el sorteig es farà per la Nit de Botigues, el proper 15 de juliol.
Aparador 17
Mercat del Trasto 2017
 • Diumenge torna el Mercat del Trasto
  Data de publicació: 10.05.17 10:35
  Torna el tradicional Mercat del Trasto que diumenge vinent 14 de maig, omplirà de gent i bullici els carrers i places del centre de Torelló. Des de primera hora del matí, els paraires muntaran parades amb tot de productes de segona mà, de la més diversa naturalesa.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: