Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Paneres 2014
Cotxe clàssic
 • Més d’un centenar de participants a la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics de Torelló
  Data de publicació: 09.07.14 10:40
  Al voltant de 110 vehicles van participar, diumenge passat, en la 4a edició de la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics de Torelló, que va organitzar el Club d’Automobilisme Clàssics Pescallunes, en col·laboració amb l’Ajuntament. Les activitats, que van atraure un nombrós públic, es van centralitzar a la zona esportiva.
Presentació Nit de Botigues 2014
 • La Nit de Botigues, aquest dissabte, porta la platja a Torelló
  Data de publicació: 01.07.14 15:09
  Els carrers i places del centre de Torelló es convertiran, aquest dissabte al vespre, en una platja. El motiu és que aquest és el tema central de la Nit de Botigues, iniciativa comercial que es va posar en marxa l’any passat i que, per tant, aquest dissabte viurà la segona edició.
Cotxes clàssics
 • La Nit de Botigues de Torelló es farà el 5 de juliol i tindrà com a tema central la platja
  Data de publicació: 26.06.14 15:09
  Des de fa dies s’està treballant intensament en la preparació de la segona edició de la Nit de Botigues, que tindrà lloc el proper dissabte 5 de juliol. Aquesta iniciativa, que es va estrenar l’any passat amb gran èxit, té com a objectiu dinamitzar el comerç del municipi. Aquest any, el tema central de la Nit de Botigues serà la platja.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: