Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Dia Museus 15
Mercat Trasto 15
 • Aquest diumenge, nova edició del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 07.05.15 10:25
  Els carrers i places del centre de Torelló es tornaran a omplir de trastos i andròmines i objectes de tota mena, amb motiu de la celebració, aquest diumenge, del tradicional Mercat del Trasto. L'activitat al centre de la població serà frenètica des de primera hora del matí, amb les parades i les activitats programades per l'organització.
Cuca (I)
 • Els Mercats de la Cuca a la plaça Vella celebren el primer any amb activitats obertes al públic
  Data de publicació: 26.04.15 12:19
  Aquest mes d’abril, els Mercats de la Cuca han complert un any. Per això, els organitzadors han preparat algunes activitats especials de cara al Mercat del proper diumenge 3 de maig. Els Mercats de la Cuca són impulsats pel col·lectiu Artpicnics i l’Ajuntament i es celebren cada primer diumenge de mes a la plaça Vella, convertida en un mercat d’art, d’artesania i d’objectes “amb ànima”.
Matxos
 • Diumenge, nova edició de Pels Camins dels Matxos
  Data de publicació: 16.04.15 12:37
  Més de 600 participants s'aplegaran, aquest diumenge, per tal de prendre la sortida de la catorzena edició de la marxa de resistència Pels Camins dels Matxos, que organitza el Centre Excursionista de Torelló. Juntament amb la cursa, al llarg del cap de setmana s'han organitzat diverses activitats paral·leles per donar ambient atlètic i festiu.
Botiga al Carrer 15 (I)
 • El nou format de La Botiga al Carrer, un èxit
  Data de publicació: 13.04.15 11:10
  El nou format de La Botiga al Carrer, ampliada en horari de tarda al carrer Sant Miquel i al carrer del Pont, ha tingut valoracions molt positives després de l’èxit organitzatiu i l’elevada afluència de públic al llarg de tot el dissabte. Des de l’organització s’ha valorat especialment la gran presència de públic la tarda de dissabte, un dia amb “un gran potencial comercial”.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: