Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Aparadors 17
 • Veredicte del concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 13.12.17 13:09
  L’'Area de Comerç de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el Festival de Cinema de Muntanya, ha organitzat la primera edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El certamen era obert a tots els establiments del municipi i s’hi van presentar un total de 21 comerços i botigues que van tenir els aparadors guarnits durant els dies del festival, del 6 al 19 de novembre.
Campanya comerç 17
 • Concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 01.11.17 09:55
  L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el Festival de Cinema de Muntanya, organitzen el primer concurs d’aparadors. El concurs tindrà lloc en el marc del Festival de Cinema de Muntanya i la temàtica serà el cinema de muntanya.
Mercat Municipal (nou)
 • Torelló s'integra en una prova pilot de la Diputació d'assistència als mercats municipals
  Data de publicació: 04.08.17 09:51
  El diputat de Comerç, Isaac Albert, va presentar a mitjans de juliol, a Manresa, la prova pilot del Servei d’Assistència Integral dels Mercats Municipals (SAIMM), un projecte de la Diputació d’impuls als mercats municipals. Els set municipis que formen part de la prova són Arenys de Mar, Berga, Calella, Canet de Mar, Manresa, Torelló i Vilassar de Mar.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: