Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Botiga al Carrer barri (2014)
 • Bon temps i molta gent a la Botiga al Carrer del barri de Montserrat de Torelló
  Data de publicació: 13.10.14 09:10
  El bon temps i una elevada afluència de públic van ser les notes més destacades de la tercera edició de La Botiga al Carrer al barri de Montserrat, que es va celebrar aquest dissabte. Al llarg de tot el matí, la plaça de la Sardana va bullir d’activitat, al voltant de la vintena de carpes de comerços i entitats que s’hi van instal·lar. La Botiga al Carrer és una iniciativa organitzada per la regidoria de Comerç i l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT).

Presentació Botiga al Carrer barri 2014
 • Aquest dissabte, el barri de Montserrat de Torelló acull una nova Botiga al Carrer
  Data de publicació: 08.10.14 09:10
  La plaça de la Sardana i el seu entorn es convertiran, aquest dissabte, en l’epicentre comercial de Torelló, amb motiu d’una nova edició de la Botiga al Carrer al barri de Montserrat. Aquesta iniciativa és impulsada per la regidoria de Comerç i l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT). Entre les 10 del matí i les 2 del migdia, un total de 14 comerços –tant del barri com d’altres punts de Torelló- mostraran els seus productes en les carpes instal·lades al carrers, juntament amb algunes entitats de diversa naturalesa.
Sessió marge
 • Nova sessió del curs 'Coneixes el marge dels teus productes?'
  Data de publicació: 06.10.14 10:37
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitza un curs adreçat a tallers i petites empreses del sector industrial, restaurants i obradors d’elaboració de productes agroalimentaris. El curs va començar la setmana passada i aquest dilluns es farà la segona sessió. La tercera i última tindrà lloc dilluns vinent, 13 d'octubre.
Sessió marge
 • Primera sessió del curs 'Coneixes el marge dels teus productes?'
  Data de publicació: 01.10.14 10:37
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitza un curs adreçat a tallers i petites empreses del sector industrial, restaurants i obradors d’elaboració de productes agroalimentaris. El curs va començar aquest dilluns i estan previstes dues sessions més, els dilluns 6 i 13 d'octubre, en horari de tarda.
 • Comença el programa de desenvolupament comercial
  Data de publicació: 29.09.14 08:37
  El Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura ha engegat el Programa de Desenvolupament Comercial adreçat a empreses del territori. L’objectiu del programa és ajudar a les empreses a millorar la capacitat comercial a partir de la implementació d’un pla de màrqueting i vendes que els permeti ampliar el volum i la qualitat de la seva cartera de clients.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: