Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Mercat dels Olis i els Vins Nous (I)
 • La plaça Nova acollirà, tot el dissabte, el Mercat dels Olis i els Vins Nous
  Data de publicació: 05.03.18 11:21
  La plaça Nova acollirà, aquest dissabte, de les 10 del matí a les 8 del vespre, el Mercat dels Olis i els Vins Nous. Al voltant d’una vintena de parades oferiran olis i vins nous, així com formatges. La iniciativa, impulsada per l’Associació de Comerciants de Torelló amb el suport de l’Ajuntament i de Firàlia, vol ampliar l’oferta d’activitats de Torelló i contribuir a dinamitzar el comerç. Per això, en totes les vendes de divendres i dissabte, en establiments adherits a l’ACT, s’obsequiarà amb un vermut degustació o un berenar al mateix Mercat.
Comerç Torelló 17
 • Engeguen la campanya ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’
  Data de publicació: 22.12.17 15:09
  Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Torelló, en col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Torelló, organitza una campanya de dinamització comercial sota el títol ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’. Durant aquest cap de setmana nadalenc es faran diverses activitats als principals eixos comercials de la població.
Aparadors 17
 • Veredicte del concurs d’aparadors del Festival de Cinema de Muntanya
  Data de publicació: 13.12.17 13:09
  L’'Area de Comerç de l'Ajuntament, amb la col·laboració de l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el Festival de Cinema de Muntanya, ha organitzat la primera edició del concurs d’aparadors en el marc del Festival de Cinema de Muntanya. El certamen era obert a tots els establiments del municipi i s’hi van presentar un total de 21 comerços i botigues que van tenir els aparadors guarnits durant els dies del festival, del 6 al 19 de novembre.
Campanya comerç 17

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: