Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Cucaprevera 20S
 • Els Mercats de la Cuca estrenen format aquest diumenge amb el Cucaprevera
  Data de publicació: 18.09.15 09:19
  Els Mercats de la Cuca estrenen un nou format aquest diumenge 20 de setembre, amb el Cucaprevera. El col·lectiu Artpicnics, organitzador dels Mercats, han decidit que els Mercats de la Cuca tindran una edició per cada estació de l’any, coincidint amb festes locals. Aquest diumenge es farà el Cucaprevera, a les 10 del matí, a la plaça Vella, que inclourà un recital de poesia en homenatge a Maria Font.
Mercats de la Cuca (nou)
 • Els Mercats de la Cuca canvien de format i se’n farà un a cada estació de l’any
  Data de publicació: 12.09.15 12:19
  Un cop superat el seu primer any d’activitat, els Mercats de la Cuca, impulsats pel col·lectiu Artpicnics, han decidit canviar el seu format. Si fins ara, l’activitat es celebrava cada primer diumenge de mes, els seus organitzadors han decidit que, a partir d’ara, els Mercats de la Cuca tindran una edició per cada estació de l’any, coincidint amb festes locals.
Premis barris 15
 • Es lliuren els premis de la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que coordina el Pla de Barris
  Data de publicació: 10.07.15 10:08
  En el marc de la Nit de Botigues es va fer el sorteig dels premis de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que coordina el Pla de Barris. En total, van ser 6 premis oferts pels 110 comerços que es van adherir a la campanya, a més del premi de Catalunya. Els premis es van lliurar als guanyadors, aquest dijous, en un acte celebrat a l’Arxiu Municipal, amb la presència de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Comerç, Jordi Rosell.
 • Valoracions positives i molt públic a l’edició 2015 de la Nit de Botigues de Torelló
  Data de publicació: 07.07.15 15:09
  Per tercer any consecutiu el comerç de Torelló va sortir al carrer, dissabte passat, en una nova edició de la Nit de Botigues, organitzada per la regidoria de Comerç, l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el Pla de Barris. Centenars de persones van gaudir de les botigues obertes en horari nocturn a més de les diferents activitats que els mateixos comerciants van organitzar.
RRPP Nit de Botigues 15
 • La Nit de Botigues ambientarà el centre de Torelló amb motius cinematogràfics
  Data de publicació: 29.06.15 15:09
  Per tercer any consecutiu, aquest dissabte 4 de juliol, Torelló celebrarà la Nit de Botigues. L’edició d’aquest any començarà a les 8 del vespre i es prolongarà fins a les 12 de la nit. A partir de mitjanit hi haurà el fi de festa a la plaça Nova. L’organització d’aquesta activitat comercial va a càrrec de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el conjunt de botiguers del municipi i el Pla de Barris del Nucli Antic, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: