Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

RRPP Nit de Botigues 15
 • La Nit de Botigues ambientarà el centre de Torelló amb motius cinematogràfics
  Data de publicació: 02.07.15 15:09
  Per tercer any consecutiu, aquest dissabte 4 de juliol, Torelló celebrarà la Nit de Botigues. L’edició d’aquest any començarà a les 8 del vespre i es prolongarà fins a les 12 de la nit. A partir de mitjanit hi haurà el fi de festa a la plaça Nova. L’organització d’aquesta activitat comercial va a càrrec de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, l’Agrupació de Comerciants de Torelló i el conjunt de botiguers del municipi i el Pla de Barris del Nucli Antic, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat.
Campanya comercial 15
 • En marxa la campanya ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que coordina el Pla de Barris
  Data de publicació: 04.06.15 10:08
  1.754 botigues de 30 municipis, entre els quals Torelló, participaran en la cinquena edició de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir’, que aquest dimarts va presentar el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. A l’acte hi van assistir l’alcalde de Torelló, Santi Vivet, i el regidor de Comerç, Jordi Casals.
Dia Museus 15
Mercat Trasto 15
 • Aquest diumenge, nova edició del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 07.05.15 10:25
  Els carrers i places del centre de Torelló es tornaran a omplir de trastos i andròmines i objectes de tota mena, amb motiu de la celebració, aquest diumenge, del tradicional Mercat del Trasto. L'activitat al centre de la població serà frenètica des de primera hora del matí, amb les parades i les activitats programades per l'organització.
Cuca (I)
 • Els Mercats de la Cuca a la plaça Vella celebren el primer any amb activitats obertes al públic
  Data de publicació: 26.04.15 12:19
  Aquest mes d’abril, els Mercats de la Cuca han complert un any. Per això, els organitzadors han preparat algunes activitats especials de cara al Mercat del proper diumenge 3 de maig. Els Mercats de la Cuca són impulsats pel col·lectiu Artpicnics i l’Ajuntament i es celebren cada primer diumenge de mes a la plaça Vella, convertida en un mercat d’art, d’artesania i d’objectes “amb ànima”.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: