Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Campanya Nadal 2016
 • La campanya ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’ es trasllada, aquest cap de setmana, a la plaça Nova
  Data de publicació: 12.12.16 10:42
  La plaça Nova serà el centre de les activitats de la campanya de dinamització comercial ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’, que han organitzat les regidories de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Torelló. Després de passar pel barri de Montserrat i l’illa de Can Jaumira, aquest cap de setmana les activitats es traslladen a la plaça Nova.
 • Nou funcionament de l'aparcament de l'Arxiu
  Data de publicació: 04.12.16 11:20
  Arran de les obres del carrer Sant Bartomeu i per donar resposta a la demanda dels veïns de la zona afectada de disposar d'aparcament alternatiu, l'Ajuntament va decidir destinar l'aparcament de l'Arxiu a donar servei en exclusiva als veïns. Ara, s'ha constatat que les places de l’aparcament de l’Arxiu no s’ocupen en la seva la totalitat al llarg del dia.
Campanya Nadal 2016
 • La campanya ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’, dissabte, a l’illa de Can Jaumira
  Data de publicació: 29.11.16 13:42
  Les regidories de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament, en col·laboració amb l’Agrupació de Comerciants de Torelló, han organitzat una campanya de dinamització comercial que aplega diferents activitats als principals eixos comercials de la població, sota l’eslògan ‘Comerç Torelló, sense anar més lluny’. Aquest dissabte, les activitats de la campanya es faran a l’illa de Can Jaumira.
Campanya zona blava
 • Es posa en marxa la campanya informativa ‘A Torelló, pots comprar sense pagar’
  Data de publicació: 26.11.16 12:13
  Les regidories de Comerç i Promoció Econòmica han posat en marxa una campanya de promoció comercial amb l’eslògan ‘A Torelló, pots comprar sense pagar’. La idea és informar als potencials clients dels comerços de Torelló de l’avantatge de tenir a disposició 400 places d’aparcament gratuït, on deixar el vehicle mentre fan les seves compres.
Guanyadors premi 16
 • Els guanyadors del premi de la campanya ‘Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir’ van visitar Torelló
  Data de publicació: 20.11.16 17:39
  El passat dissabte van ser a Torelló les persones guanyadores del premi de la campanya de dinamització del comerç en nuclis antics ‘Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir’. Una trentena de persones, provinents de diferents llocs de la geografia catalana, van fer una visita turística pel nucli antic a càrrec de Gerard Verdaguer, que també va guiar una visita al Museu de la Torneria. Després de dinar, els visitants van acabar la jornada assistint a la sessió de cloenda del Festival BBVA de Cinema de Muntanya.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: