Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Imatge del mercat ambulant
 • El mercat ambulant del dia de Reis s’avança al dimarts 5 de gener
  Data de publicació: 01.01.16 08:31
  Aquest any, la festivitat de Reis s’escau en dimecres, motiu pel qual el mercat setmanal de Torelló haurà de canviar de data. La normativa determina que anualment s'aprovarà un calendari on es recollirà l'horari i els festius de cada any, en previsió de circumstàncies com aquestes.
Places decorades 15
Pescanocturn 15
 • Quarta edició de la Pescanocturn Clàssic a Torelló
  Data de publicació: 09.12.15 10:40
  Aquest dissabte 12 de desembre, Torelló acollirà la quarta edició de la Pescanocturn Clàssic, organitzada pel Club d’Automobilisme Clàssics Pescallunes. La Pescanocturn és una prova no competitiva reservada a vehicles clàssics o mítics de fins l’any 1993. La participació està limitada a 40 participants.
 • L’Ajuntament organitza una activitat formativa adreçada als establiments alimentaris
  Data de publicació: 07.12.15 10:59
  La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Torelló organitza una activitat formativa adreçada a la gent que treballa en establiments alimentaris. L’activitat tindrà lloc els dies 10 i 17 de desembre, a la sala d’actes de La Cooperativa, i es farà en dues tongades: de 10 del matí a 12 del migdia, adreçada a activitats recreatives (bars, restaurants...); i de 2 a 4 de la tarda, adreçada a comerços (botigues, supermercats...).
Botiga al Carrer Sardana 15

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: