Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Reunió Mercat Municipal
Logo Nadal 14
  • El taller de circ i el mercat ‘Cuca de Llum!’, novetats del segon cap de setmana de la campanya ‘A Torelló, un Nadal de tothom’
    Data de publicació: 18.12.14 14:22
    La campanya ‘A Torelló, un Nadal de tothom’ pren embranzida amb el cap de setmana previ a les festes de Nadal, amb una oferta d’activitats que té com a grans novetats un taller de circ i el mercat ‘Cuca de Llum!’. El cicle festiu ja va alçar el teló el cap de setmana passat amb la trobada de cotxes clàssics i mítics Pescanocturn i amb el concert d’hivern de l’Escola de Música ‘InTERvencions’. Ambdues activitats es van seguir amb molt expectació. Paral·lelament, al llarg d’aquests dies es van inaugurant les places decorades per les diverses escoles de Torelló.
Campanya Nadal 14
Pescanocturn 14
  • Tercera edició de la Pescanocturn Clàssic
    Data de publicació: 10.12.14 10:40
    Aquest dissabte 13 de desembre, Torelló acollirà la tercera edició de la Pescanocturn Clàssic, organitzada pel Club d'Automobilisme Clàssics Pescallunes. La Pescanocturn és una prova no competitiva reservada a vehicles clàssics o mítics de fins l’any 1994.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: