Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Mercat del Trasto 2
 • Obertes les inscripcions del Mercat del Trasto
  Data de publicació: 14.04.14 14:35
  Ja estan obertes les inscripcions per al Mercat del Trasto 2014 que es celebrarà el proper diumenge 11 de maig. Les inscripcions s'han de fer a través del formulari que es pot trobar a la web municipal. Un cop completat el formulari, els participants rebran el número d'ordre per escollir parada i les normes de funcionament del Mercat del Trasto. La data límit d'inscripció és el 4 de maig.
La Botiga al Carrer 2014
 • La Botiga al Carrer repeteix èxit en una jornada molt concorreguda i plena d’activitats
  Data de publicació: 07.04.14 15:09
  Al llarg de tot dissabte l’activitat va ser continuada a la plaça Nova, amb motiu de la celebració d’una nova edició de La Botiga al Carrer. La iniciativa organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, el Pla de Barris i l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT), va reunir una trentena de carpes comercials i un seguit d’entitats locals que també hi van col·laborar.
Matxos
 • Torna Pels Camins dels Matxos, amb un cap de setmana ple d'activitat
  Data de publicació: 06.04.14 13:53
  La marxa de resistència Pels Camins dels Matxos complirà aquest diumenge la seva tretzena edició, amb més de 600 participants a la sortida. Tal com es va fer l’any passat, al voltant de la cursa s’han organitzat diverses activitats paral·leles per tal d’ampliar l’ambient de Matxos a tot el cap de setmana. L’organització del Centre Excursionista de Torelló compta amb el suport de l’Ajuntament, el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i la Diputació de Barcelona.
Mercats de la Cuca (presentació)
 • Aquest diumenge, la plaça Vella acollirà el primer Mercat de la Cuca
  Data de publicació: 06.04.14 12:19
  A partir d’aquesta setmana, cada primer diumenge de mes, una nova activitat s’incorpora al calendari lúdic i comercial torellonenc. Es tracta dels Mercats de la Cuca, que pretenen convertir la plaça Vella en un mercat d’art, d’artesania i d’objectes “amb ànima”. Aquest proper diumenge, de les 10 del matí a les 2 del migdia, es farà el primer Mercat de la Cuca.
La Botiga al Carrer 2014 (presentació)
 • La Botiga al Carrer, aquest dissabte, omplirà d’activitat comercial i lúdica la plaça Nova
  Data de publicació: 03.04.14 17:09
  La plaça Nova de Torelló serà escenari, aquest dissabte, d’una nova edició de La Botiga al Carrer, amb una trentena de carpes comercials i activitats diverses al llarg de tot el dia. L’activitat és organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, el Pla de Barris i l’Agrupació de Comerciants de Torelló (ACT) i obrirà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 4 de la tarda a les 8 del vespre.

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: