Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

Carretons campanya
Presentació cinema 2020
  • El Festival BBVA de Cinema de Muntanya bat el rècord de països participants en una edició excepcional
    Data de publicació: 28.10.20 07:47
    El certamen es celebrarà del 13 al 22 de novembre amb totes les garanties de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. El Festival ha rebut 126 pel·lícules de 32 països diferents i manté l’elevada participació dels últims anys tot i la pandèmia de la Covid-19. El Tibet serà l’epicentre de la 38a edició amb un viatge inaugural al País de les Neus que per primera vegada es podrà seguir en streaming. Aquest dimecres ha tingut lloc la presentació de l’esdeveniment en una sessió al Teatre Cirvianum que s’ha pogut seguir en directe a través de les xarxes socials.
Pla de reactivació municipal 2020
  • Últims dies per demanar els ajuts del pla de reactivació econòmica de Torelló
    Data de publicació: 26.10.20 19:44
    El proper dissabte 7 de novembre serà l'últim dia per demanar els ajuts del pla per a la reactivació econòmica del sector empresarial i comercial, que impulsa l’Ajuntament de Torelló, dotat amb 190.000 euros. Aquesta iniciativa parteix dels treballs de la comissió del COVID-19, creada per pal·liar els efectes de la crisi sanitària i integrada per tots els grups polítics municipals.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: