Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Comerç

Mercat Municipal
Ampliar en una finestra emergent Mercat Municipal
El comerç de Torelló és un dels referents estratègics de l’economia i un instrument ideal d’integració i de relacions socials.

Torelló és un municipi amb una oferta comercial dinàmica, que compta amb prop de 250 establiments comercials, a més d’un mercat municipal i un mercat ambulant, celebrat cada dimecres al matí. Estem parlant, doncs, de més de 17.000m² de superfície comercial que donen resposta a les necessitats dels consumidors i consumidores del nostre municipi, en el qual podem trobar-hi un ampli ventall de petits i mitjans establiments on realitzar les nostres compres, sense necessitat de desplaçament. Tot això converteix el comerç de Torelló en un ampli aparador on es barreja modernitat i tradició.

Torelló treballa en aquesta direcció, promovent accions per a la dinamització del teixit comercial de la població, tot recolzant a l’Agrupació de Comerciants de Torelló i fomentant entre la població la pràctica del comerç a Torelló. L’objectiu no és un altre que impulsar el nostre comerç.

El Comerç de Torelló compta amb un teixit associatiu, vinculat a l’Agrupació de Comerciants de Torelló, que vetlla pels interessos dels comerciant i promou accions conjuntes que repercuteixin en una millora del servei al client.

Notícies

 • L’Ajuntament organitza una activitat formativa adreçada als establiments alimentaris
  Data de publicació: 01.12.15 10:59
  La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Torelló organitza una activitat formativa adreçada a la gent que treballa en establiments alimentaris. L’activitat tindrà lloc els dies 10 i 17 de desembre, a la sala d’actes de La Cooperativa, i es farà en dues tongades: de 10 del matí a 12 del migdia, adreçada a activitats recreatives (bars, restaurants...); i de 2 a 4 de la tarda, adreçada a comerços (botigues, supermercats...).
Botiga al Carrer Sardana 15
Presentació Botiga al Carrer 2015
Cucaprevera 20S
 • Els Mercats de la Cuca estrenen format aquest diumenge amb el Cucaprevera
  Data de publicació: 18.09.15 09:19
  Els Mercats de la Cuca estrenen un nou format aquest diumenge 20 de setembre, amb el Cucaprevera. El col·lectiu Artpicnics, organitzador dels Mercats, han decidit que els Mercats de la Cuca tindran una edició per cada estació de l’any, coincidint amb festes locals. Aquest diumenge es farà el Cucaprevera, a les 10 del matí, a la plaça Vella, que inclourà un recital de poesia en homenatge a Maria Font.
Mercats de la Cuca (nou)
 • Els Mercats de la Cuca canvien de format i se’n farà un a cada estació de l’any
  Data de publicació: 12.09.15 12:19
  Un cop superat el seu primer any d’activitat, els Mercats de la Cuca, impulsats pel col·lectiu Artpicnics, han decidit canviar el seu format. Si fins ara, l’activitat es celebrava cada primer diumenge de mes, els seus organitzadors han decidit que, a partir d’ara, els Mercats de la Cuca tindran una edició per cada estació de l’any, coincidint amb festes locals.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: