Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

  • Tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments
    Data de publicació: 13.04.17 12:53
    Del 18 al 21 d’abril el servei de neteja viària portarà a terme les tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments de diverses zones del poble. Concretament, s’actuarà al barri de la Creu, al barri de la Caçada, al barri de la Cabanya, al veïnat de la plaça Joanot Martorell, al polígon industrial Mas les Vinyes i al polígon industrial Puigbacó.
Arborètum
Safareig
  • S’ha completat la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn
    Data de publicació: 19.03.17 07:28
    Entre finals de 2016 i els primers mesos de 2017, s’ha fet una actuació destinada a la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn. La pèrdua de l’ús per el qual antigament eren concebuts el conjunt de safarejos públics ha comportat, en la majoria d’ocasions, l’abandonament i la pèrdua d’aquest llegat arquitectònic. Mitjançant aquesta actuació es vol conservar aquest patrimoni.
Festa de l'Arbre 2017

Agenda


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: