Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Poda
 • Torelló comença a implantar el Pla de gestió de la poda
  Data de publicació: 15.12.20 14:19
  Torelló ja disposa, amb el suport de la Diputació, del Pla de gestió de la Poda, un document que ha de servir per establir uns criteris de poda comuns i basats en el coneixement de l’arbre a fi de disposar d’un arbrat viari sa i segur el màxim temps possible.
 • El servei de recollida de trastos continua amb freqüència setmanal
  Data de publicació: 02.12.20 14:08
  Per tal de donar resposta a la demanda ciutadana de recollida de trastos, i d'acord amb l'empresa concessionària del servei, Recollida de Residus d'Osona (RRO), la recollida gratuïta a domicili continua amb freqüència setmanal. Per demanar el servei només cal trucar al telèfon 900 102 989.
Punt recàrrega
 • Ja està en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics
  Data de publicació: 24.11.20 10:13
  Aquesta setmana ha entrat en funcionament el punt de recàrrega de vehicles elèctrics, ubicat a la placeta de'n Pujol. Per aquest motiu, al costat de la instal·lació s'han reservat dues places d'estacionament per als vehicles que en facin ús. L'objectiu és potenciar i facilitar la utilització del cotxe elèctric. La recàrrega és gratuïta.
Arbres Torelló 2020
Oficina eficiència energètica
 • Aquest dimecres comença l’atenció al públic de l’Oficina d’Eficiència Energètica
  Data de publicació: 29.09.20 10:50
  Aquest dimecres 30 de setembre, ha començat a prestar servei l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona Nord. Inicialment, l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica s’emplaça a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament i al Mercat Municipal, els dies d'atenció al públic, en horari de les 9 del matí a les 2 del migdia. Aquest nou servei, que fins ara només es prestava a Manlleu, tindrà caràcter itinerant i també atendrà la ciutadania de Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: