Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Fonts-1
 • Posen en marxa el projecte ‘Recuperem les fonts de Torelló’
  Data de publicació: 15.11.16 11:28
  Durant el curs escolar 2016-2017, els alumnes de primària de les escoles de Torelló participaran en el projecte de recuperació de fonts iniciat per l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) i l’Ajuntament de Torelló, i que compta amb el suport i la participació del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El projecte porta per nom ‘Recuperem les fonts de Torelló’.
Bici elèctrica
 • La Diputació lliura una bicicleta elèctrica a l'Ajuntament de Torelló
  Data de publicació: 04.11.16 12:13
  La Diputació de Barcelona va lliurar, dijous passat, 202 de bicicletes elèctriques a 102 municipis i entitats locals de la seva demarcació. L’Ajuntament de Torelló va rebre una d’aquestes bicicletes, que es destinarà als serveis municipals. L'acte de lliurament va tenir lloc al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona, amb l’assistència d’alcaldes i regidors -entre els quals el regidor Manel Romans- i del diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.
Anellament
Xerrada horts
 • Presentat el projecte tècnic de trasllat dels horts urbans de Torelló
  Data de publicació: 27.07.16 13:35
  El passat dilluns va tenir lloc, a la sala d’actes de La Cooperativa, la presentació del projecte tècnic de trasllat dels horts urbans de la seva actual ubicació al carrer del Ter. La presentació va anar a càrrec de dos tècnics de Dynamis Lab que han portat a terme la redacció del projecte.
Balanç 1r any
 • L’equip de govern fa un balanç positiu del primer any de gestió de la legislatura 2015-2019
  Data de publicació: 13.07.16 10:30
  L’equip de govern de Torelló va fer balanç, aquest dimarts, del primer any de gestió de l’actual legislatura. En una trobada amb els mitjans de comunicació, l’alcalde i els regidors van repassar l’estat de diversos projectes i actuacions municipals i van valorar positivament el pacte entre els dos grups polítics –CiU i FEM Torelló- que integren l’equip de govern.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: