Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Fem dissabte 18
Festa de l'Arbre 18
Processionària (I)
  • S’eliminen bosses de processionària de diferents punts de Torelló
    Data de publicació: 01.03.18 10:10
    El servei de manteniment del verd urbà de l’Ajuntament de Torelló ha retirat en les darreres setmanes més d’una trentena de bosses de processionària dels parcs i jardins del municipi. Concretament, s’han retirat bosses de processionària de pins de la plaça de l’Alzinar, de l’escola Vall del Ges, de l’avinguda del Castell, del camp de futbol del barri de Montserrat i de l’IES Cirvianum.
Bicicleta elèctrica
  • Una bicicleta elèctrica de la Diputació per Torelló
    Data de publicació: 14.02.18 12:13
    La Diputació de Barcelona va fer lliurament, la setmana passada, de 112 bicicletes elèctriques a 74 municipis de la demarcació, destinades tant a la policia local com a serveis municipals, en un acte presidit pel diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent. Torelló va ser un dels municipis que va rebre una bicicleta elèctrica, que quedarà adscrita a l'Àrea d'Esports.

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: