Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Nous contenidors instal·lats
 • Servei de recollida de residus dels dies 25 de desembre i 1 de gener
  Data de publicació: 24.12.17 14:11
  En relació al servei de recollida de residus dels dies 25 de desembre i 1 de gener, per conveni laboral el personal de Recollida de Residus d’Osona no treballa. Per tal de poder prestar el servei, les recollides d’aquest dos dies (dilluns) es faran els diumenges abans (24 de desembre i 31 de desembre).
Vespa
Tigre (I)
 • L’Ajuntament impulsa una campanya informativa per evitar la proliferació del mosquit tigre
  Data de publicació: 08.08.17 14:20
  L’Ajuntament de Torelló, des de la regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa una campanya informativa sobre el mosquit tigre. La campanya es presenta amb el lema ‘Evita el mosquit tigre, que no n’hi hagi depèn de tu’ i incideix en mesures per evitar-ne la cria i proliferació i en la prevenció i cura de les picades. En el material editat també es dóna informació sobre la vespa asiàtica.
 • L’Ajuntament impulsa una campanya per fomentar l’estalvi d’aigua
  Data de publicació: 08.08.17 10:42
  La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament ha engegat una campanya per sensibilitzar la població de la necessitat d’estalviar aigua. La campanya té per lema ‘Cada gota compta. No en deixis perdre ni una’ i ha consistit en la bustiada d’un tríptic informatiu a tot el municipi.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: