Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Deixalleria Lleons
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell
  Data de publicació: 13.04.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça Joanot Martorell, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
Campanya (I)
 • En marxa una campanya per reduir els trastos del carrer i incrementar la recollida selectiva
  Data de publicació: 08.04.21 19:05
  L'Ajuntament de Torelló ha posat en marxa una campanya per minimitzar la presència de trastos a les àrees de contenidors i, al mateix temps, per incrementar els nivells de recollida selectiva. Aquesta campanya de sensibilització consisteix en la instal·lació, en 30 punts de contenidors, d’unes estructures metàl·liques (informant que no es poden abandonar trastos al carrer) i la ‘vinilització’ dels contenidors (recordant què s’ha de llençar a cada contenidor).
Deixalleria Lleons
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al camp de futbol del barri de Montserrat
  Data de publicació: 07.04.21 09:35
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada a la plaça dels Lleons, a tocar del camp de futbol del barri de Montserrat, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
Deixalleria mòbil (I)
 • Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal
  Data de publicació: 31.03.21 09:01
  Aquest dijous, la deixalleria mòbil estarà instal·lada al Mercat Municipal, en horari de les 11 del matí a les 5 de la tarda. Aquest nou servei neix amb la voluntat d’apropar la deixalleria als barris i facilitar-hi l’accés a les persones a qui els pot comportar una dificultat desplaçar-se a la deixalleria fixa.
Prat florit 1
 • Establiment d'un prat florit a un terreny entorn del riu Ter
  Data de publicació: 25.03.21 10:48
  En els últims dies, el servei de manteniment i conservació del verd urbà de Torelló ha treballat en l'establiment d'un prat florit a una franja de terreny entorn del riu Ter, entre La Bardissa i el pont de Conanglell. S'hi han sembrat diverses espècies, de floració vistosa, pròpies dels prats i herbassars mediterranis.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: