Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Arbres Torelló 2020
Oficina eficiència energètica
  • Aquest dimecres comença l’atenció al públic de l’Oficina d’Eficiència Energètica
    Data de publicació: 29.09.20 10:50
    Aquest dimecres 30 de setembre, ha començat a prestar servei l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica d'Osona Nord. Inicialment, l’Oficina d'Estalvi i Eficiència Energètica s’emplaça a les dependències dels Serveis Socials de l’Ajuntament i al Mercat Municipal, els dies d'atenció al públic, en horari de les 9 del matí a les 2 del migdia. Aquest nou servei, que fins ara només es prestava a Manlleu, tindrà caràcter itinerant i també atendrà la ciutadania de Torelló, Sant Vicenç i Sant Pere.
Fem dissabte 2020 (I)
  • Una trentena de participants a l’activitat de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
    Data de publicació: 27.09.20 14:33
    Un total de 36 persones van prendre part, dissabte passat, en l’activitat de neteja de l’entorn del riu ‘Fem dissabte!’, organitzada per l’Ajuntament i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, amb el suport del Grup de Defensa del Ter, la Plataforma volem l’aigua clara, neta i nostra, el Centre Excursionista de Torelló i l’Escola d’Arts Plàstiques.
Fem dissabte 2020

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: