Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Avís andròmines al carrer 2018
 • En marxa dues campanyes per reduir els residus a la via pública
  Data de publicació: 18.09.18 12:04
  Recollida de Residus d'Osona i l'Ajuntament de Torelló posen en marxa aquesta setmana una doble campanya per reduir els residus que s'abandonen a la via pública. D'una banda, es treballarà per informar i marcar amb adhesius les andròmines que s'abandonen al mig del carrer. També aquesta setmana, s'inicien les visites als comerços per informar-los de la millor manera de reciclar el cartró i evitar que quedi acumulat fora dels contenidors.
Setmana Mobilitat 2018
 • Torelló se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible
  Data de publicació: 14.09.18 12:07
  L’Ajuntament de Torelló s'afegeix aquest any a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que té lloc a tot el continent del 17 al 22 de setembre. En el cas de Torelló, s'han previst diverses activitats, que tindran lloc entre el divendres 21 i el dissabte 22 de setembre. Divendres al matí hi haurà una bicicletada escolar i dissabte els actes es concentraran a la plaça Nova, amb protagonisme pels vehicles elèctrics. Les activitats les organitza l’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura.
Contenidor oli vegetal domèstic
 • Instal·len cinc contenidors per la recollida d'oli vegetal domèstic usat
  Data de publicació: 06.09.18 10:27
  Aquesta setmana s'han instal·lat en diversos punts de Torelló cinc contenidors per la recollida d’oli vegetal domèstic usat. Els contenidors han estat finançats pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, a través d'un ajut de la Diputació de Barcelona, mentre que l'Ajuntament es farà càrrec del cost del servei de recollida de l'oli. El projecte s'ha treballat conjuntament amb les escoles i, per això, els contenidors s'han col·locat prop dels centres educatius.
mapa zones ozó
 • Avís preventiu per nivells elevats d'ozó troposfèric (dimarts, 7 d'agost)
  Data de publicació: 07.08.18 11:45
  D'acord amb les dades i la previsió del Servei de Vigilància i Control de l’Aire, avui dimarts dia 7 d'agost és podria superar el llindar d'informació d’ozó troposfèric (180 µg/m³) a Torelló, ja que l'avís afecta a tota la zona de qualitat de l'aire de la Plana de Vic (ZQA 6).

Agenda


Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: