Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Marietes 1 15052020
 • Accions de control biològic de plagues en l'arbrat de Torelló
  Data de publicació: 15.05.20 12:55
  En una acció coordinada des de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, aquesta setmana l’empresa concessionària del servei integral de plagues va fer el segon alliberament de coccinèl·lids i parasitoides (marietes i espècies similars) per combatre les plagues de pugó i d’àcars sobre els til·lers de diferents carrers de Torelló. De moment, s'ha actuat en arbres de l'Avinguda Montserrat, plaça Joanot Martorell, carrer Voltregà i diversos punts del nucli antic.
Cotorra argentina
 • L'Ajuntament dona per controlada la plaga de cotorra argentina a Torelló
  Data de publicació: 14.05.20 09:07
  Les àrees de Medi Ambient i Salut Pública de l'Ajuntament han coordinat un pla d'acció per a gestionar la presència al municipi de la cotorra argentina, una de les aus invasores més esteses en els espais urbans d'arreu del món. El pla ha resultat efectiu i ja es dona per controlada la plaga, ja que s’ha passat de tenir 16 exemplars censats el 2017 fins a 1 sol exemplar aquest 2020.
Reobertura deixalleria particulars 1
 • La deixalleria de Torelló reobrirà pels particulars el 12 de maig
  Data de publicació: 11.05.20 08:32
  Després de reprendre l'activitat de forma parcial fa uns dies per donar servei a les empreses, la deixalleria de Torelló reobrirà portes també per a particulars a partir del dimarts 12 de maig. Ho farà amb l'horari habitual d'abans de la crisi sanitària però amb diverses mesures d'obligat compliment com a prevenció de la COVID-19.
Enjardinament 1 06052020
 • Comencen diverses actuacions de millora en l'enjardinament urbà de Torelló
  Data de publicació: 06.05.20 15:14
  El servei de jardineria de Torelló i la brigada municipal han iniciat diverses actuacions per millorar l'espai d'enjardinament urbà en diversos punts del municipi. De moment, s'han substituït els bancs i les jardineres del carrer Bonavista, on s'han plantat begònies. Aquesta mateixa planta amb flor s'ha plantat en punts dels carrers del Ter i del Pont i al cementiri municipal.
Deixalleria municipal
 • La deixalleria de Torelló reprèn l'activitat només per a empreses
  Data de publicació: 20.04.20 13:27
  Des d'aquest dilluns 20 d'abril la deixalleria de Torelló torna a l’activitat de forma parcial per donar servei exclusivament a les empreses amb activitats industrials i comercials que en els últims dies han pogut tornar a obrir. La deixalleria estarà oberta en horari reduït, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i no s’acceptaran aportacions de residus per part de particulars.

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: