Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Neteja fluvial 17
 • Una seixantena de persones van participar a la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
  Data de publicació: 15.05.17 11:21
  Una seixantena de persones van participar, dissabte passat, a la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, que van organitzar l’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En total, es van recollir uns 60 quilos de brossa, majoritàriament plàstics, llaunes i ampolles de vidre, però també altres ‘curiositats’ com un tros de carro de la compra, ferros i canonades de PVC.
Ecoestació
 • L’Ecoestació fa parada aquest diumenge a Torelló
  Data de publicació: 10.05.17 11:36
  Coincidint amb el Mercat del Trasto, aquest diumenge s’ubicarà l’Ecoestació a la plaça Nova de Torelló. Es tracta d’ un equip mòbil digital que permet la interactuació del públic amb l’objectiu de donar a conèixer de forma lúdica aspectes vinculats amb la gestió dels residus municipals i fomentar la recollida selectiva entre la població. L’Ecoestació és un projecte del Consell Comarcal d’Osona que gestiona Recollida de Residus d’Osona.
Fem dissabte 17
 • Torelló organitza, el 13 de maig, la vintena edició de la jornada de neteja fluvial ‘Fem dissabte!’
  Data de publicació: 10.05.17 11:21
  L’Ajuntament de Torelló i el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura organitzen la jornada de neteja dels espais fluvials ‘Fem dissabte!’, amb la voluntat de fer participar tothom qui vulgui en la neteja dels rius. La jornada d’enguany tindrà lloc dissabte 13 de maig, a partir de les 10 del matí. L’activitat es celebra en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.
 • Tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments
  Data de publicació: 13.04.17 12:53
  Del 18 al 21 d’abril el servei de neteja viària portarà a terme les tasques de fumigació de males herbes en voreres i paviments de diverses zones del poble. Concretament, s’actuarà al barri de la Creu, al barri de la Caçada, al barri de la Cabanya, al veïnat de la plaça Joanot Martorell, al polígon industrial Mas les Vinyes i al polígon industrial Puigbacó.
Arborètum

Plans i programes

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: