Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Medi ambient

El respecte pel medi ambient, l'ecologia, el reciclatge, la recollida selectiva de deixalles, la sostenibilitat, són conceptes que imperen a la societat actual. Torelló treballa, convençudament, en aquesta direcció. D'una banda, promovent accions de recuperació ambiental, posant a disposició de la ciutadania serveis com la deixalleria municipal, o fomentant entre la població, i els escolars en particular, les pràctiques ambientals. L'objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de Torelló.

Arxius relacionats


Notícies

Safareig
 • S’ha completat la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn
  Data de publicació: 19.03.17 07:28
  Entre finals de 2016 i els primers mesos de 2017, s’ha fet una actuació destinada a la restauració del safareig de Puig-Roví i el seu entorn. La pèrdua de l’ús per el qual antigament eren concebuts el conjunt de safarejos públics ha comportat, en la majoria d’ocasions, l’abandonament i la pèrdua d’aquest llegat arquitectònic. Mitjançant aquesta actuació es vol conservar aquest patrimoni.
Festa de l'Arbre 2017
Fonts-1
 • Posen en marxa el projecte ‘Recuperem les fonts de Torelló’
  Data de publicació: 15.11.16 11:28
  Durant el curs escolar 2016-2017, els alumnes de primària de les escoles de Torelló participaran en el projecte de recuperació de fonts iniciat per l’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) i l’Ajuntament de Torelló, i que compta amb el suport i la participació del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. El projecte porta per nom ‘Recuperem les fonts de Torelló’.
Bici elèctrica
 • La Diputació lliura una bicicleta elèctrica a l'Ajuntament de Torelló
  Data de publicació: 04.11.16 12:13
  La Diputació de Barcelona va lliurar, dijous passat, 202 de bicicletes elèctriques a 102 municipis i entitats locals de la seva demarcació. L’Ajuntament de Torelló va rebre una d’aquestes bicicletes, que es destinarà als serveis municipals. L'acte de lliurament va tenir lloc al Recinte de l'Escola Industrial de Barcelona, amb l’assistència d’alcaldes i regidors -entre els quals el regidor Manel Romans- i del diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: