Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Cartes a l'alcaldia 2008

Dilluns 7 d'abril de 2008

Jaume Ferrer i Lluis
Vaig viure entre vosaltres 10 anys de plenitut i ara visc a Valls. Mantinc una molt bona amistat amb alguns excel·lents companys de Torelló i 'pujo' sovint. Estic força al corrent de com us va tot. Salut i endavant companys. Una salutació cordial, Miquel.

Dijous 13 de març de 2008

Álvaro
Benvolgut senyor. Crec que seria necessari que l'Ajuntament fes quelcom aquí al poble, referent a l'assumpte esmenat en la part inferior.
Att. Álvaro
Notícia d'Osona.com: 'La policia local de Vic posa setge a les actituds incíviques dels propietaris de gossos El dia 18 de febrer, l’Ajuntament de Vic va començar una campanya per incrementar el control sobre els propietaris dels gossos que circulen per la via pública. Sobretot es tractava de donar resposta a nombroses queixes sobre gossos sense lligar i les deposicions dels animals, que no es recollien, sobretot als parcs. Fins al passat 10 de març, la Guàrdia Urbana va detectar un total de 57 infraccions, de les quals 19 van ser per no recollir les deposicions dels animals, la qual cosa representa un 33,33% dels casos. La resta corresponien a 29 gossos que no estaven inscrits i 9 que no el portaven lligat'.

Dijous 13 de març de 2008

M. Àngels
Voldria donar les gràcies a l'alcalde per incidir sobre el tema d'Urgències aquí a Torelló. Sóc una persona afectada directament.

Dijous 13 de març de 2008

Maria de les Neus Rodés i Gràcia
Senyor Batlle: És public que vosté está fent un esforç per evitar el trancament d´urgències al CAP Torelló. Com a professional d'urgències recolzo aquest esforç. El tancament del servei provocarà la reducció de l'atenció sanitària que rep la població de Torelló i potser es posin en perill vides humanes. La centralització de serveis a l'Hospital de Vic allunya l'atenció sanitària dels ciutadans i augmenta l'afluència de malalts i accidents amb el resultat de saturació i temps d'espera, ja habituals en aquest hospital vigatà. Penso amb preocupació en la gent gran, en la població rural dispersa i en les situacions d'urgència immediata que coneixo bé per la pràctica de la meva professió. Un cop més, es pretén adaptar una realitat social complexa a solucions simples, dissenyades des d'una taula de despatx i aplicades amb l´ajut d'oportunistes mediocres i sense cap mena de sensibilitat social. Senyor alcalde, jo no sóc veïna de Torelló, però té el meu recolzament per l'estimació que sento per els ciutadans del poble després de treballar més de 15 anys al servei d'aquest municipi.

Divendres 28 de novembre de 2008

Carles Santigosa

Bon dia, senyor Miquel. Només li vull demanar/comentar un parell de coses. Els del CF Torelló ens queixem per les instal·lacions pèssimes que tenim, com un poble com Torelló pot tenir unes instal·lacions en aquest estat? Fa anys que estan així i ningú no les ha renovat, i ara li parlo com a jugador i entrenador que ho veiem més bé que ningú. No pot ser que nanos de 8 i 9 anys es tinguin que duxtar amb aigua freda; suposo que ja deu conèixer els problemes de sobres, i ja sé que no és culpa seva, però, si us plau, mirin de fer-hi alguna cosa, i intentar millorar les instal·lacions d'aquesa entitat torellonenca. Gràcies.


Resposta de l'alcalde

Bon dia

He traslladat el comentari a la regidoria d'Esports, per al seu coneixement.

Salutacions.

Divendres 28 de novembre de 2008

Paqui Romera
Hola senyor alcalde, vulia demanar-li un contenidor de vidre per el carrer Ausias March, si us plau.


Resposta de l'alcalde

Bon dia

En relació al vostre comentari, li comunico que l'he adreçat a la regidoria d'Obres i Serveis, que és la que té competències en aquests temes, per tal que hi donin tràmit.

Atentament.


Dimarts 25 de novembre de 2008

Eva Serradell
Bon dia. Només demanar si seria possible de pintar les places d'aparcament del carrer Jaume Balmes a l'alçada dels números 50 (al final de carrer), ja que al migdia a l'hora de dinar hi ha molta gent que vol aparcar i algun que s'ho pren a broma i ocupa el lloc de dos. Moltes gràcies.


Resposta de l'alcalde

Benvolguda Eva Serradell

He pres nota de la seva sol·licitud i l'he tramès a la regidoria d'Obres i Serveis, per tal que actuïn d'acord amb les possibilitats i previsions de la regidoria.

Salutacions.


Dimarts 4 de novembre de 2008

Sílvia
Fa 5 anys que visc al carrer del Llenguadoc d'aquest poble però ni en el carrerer de la pàgina web de l'Ajuntament ni en tot el carrer no hi ha una sola placa que em recordi allà on visc. Ah, això sí, la policia local sí que coneix el nom del carrer ja que quan posa sap a quin carrer es troba. Seria possible col·locar la placa en un termini no massa llarg? Moltes gràcies.

Dimarts 7 d'octubre de 2008

Elisabet Dot Travé
El dia 30 de setembre vaig presentar una sol·licitud acompanyada de fotocòpies, plànol i fotografies, demanant una resposta immediata sobre l’estat de la mitgera del carrer del Pont, 21-23 i 25, i no se m’ha donat cap tipus de resposta. A la sol·licitud explico que fa dos anys que es va enderrocar l’edifici núm. 23 i no es veu cap tipus de moviment per continuar l’obra nova, només va fer una part de la fonamentació, impermeabilització de les mitgeres, i també es va rebaixar la parcel·la a nivell de soterrani. La propietat diu que ja continuaran l’obra, però fa uns tres mesos que varen desmuntar la grua de les obres, i si volguessin fer-les no l’haurien d’haver desmuntat, així que no es veu que la intenció sigui continuar-les. La normativa de la Zona A diu que quan s’enderroca un edifici s’ha de substituir immediatament, i aquí això no es compleix. Demano per tant, que si la propietat no es fa responsable de fer l’obra immediatament, l’Ajuntament faci construir almenys una estructura metàl·lica de reforç a les mitgeres, amb un certificat de resistència i consolidació de les mateixes. A part de tot això, sembla que aquest ajuntament no recordi el que va passar al carrer Capsavila l’any 1991, les circumstàncies de l’obra son les mateixes. Jo visc al segon pis de la casa núm. 21, i la veritat, després de les pluges d’aquest estiu, qualsevol soroll a les nits no em deixa dormir. A la instància del dia 30 de setembre deia que presentaria una acta notarial, però en una entrevista amb el notari m’ha dit que no és necessari, doncs una instància amb registre d’entrada té el mateix valor administratiu de cara al jutjat. Espero si us plau una solució immediata. Atentament, Elisabet Dot Travé.

Divendres 26 de setembre de 2008

Marina
Hola. Fa més d'un any que intento consultar l'apartat de l'oferta pública a la vostra web. Em diu que està en construcció. Se que hi ha altres vies de consulta, però crec que fa massa temps. Considero que és una informació que hauria d´estar a l'abast del ciutadà.


Resposta de l'alcalde

Benvolguda,

És cert que hi ha diversos apartats sense acabar de resoldre al nostre web actual, però la veritat és que tots els esforços del nostre servei informàtic a l'actualitat estan dedicats a acabar el nou web, molt més modern i pràctic que l'actual i que esperem poder-vos mostrar abans de la finalització del mes d'octubre.

Gràcies per les vostres aportacions.

Dimecres 10 de setembre de 2008

Fernando Francés
Intento encontrar la estación de autobuses de Torelló i no hay manera de encontrarla en vuestra página. ¿Dónde hay que buscar? ¿Porqué la información no es más clara? Parece que os escondáis.


Resposta de l'alcalde

Benvolgut Sr. Francés.

En relació al seu comentari, l'informo que a Torelló no disposem d'estació d'autobusos, però sí que podem fer ús del servei, mitjançant una línia de transport de viatgers que, en el seu recorregut pel terme municipal, disposa de diverses parades.

Els punts on es pot accedir a aquest servei, són els que detallo a continuació:

  • Carrer Girona/Av. De Montserrat (al costat del camp de futbol del barri de Montserrat)
  • Plaça de l'Estació (davant de l'estació de RENFE)
  • Placeta Pujol (a la cruïlla entre el carrer del Pont i el carrer Sant Miquel)
  • Carrer Sant Bartomeu (davant del bar El Trèvol)
  • Carrer Manlleu (davant la cruïlla amb el carrer Sant Roc)
  • Plaça del Germà Donat (al costat de l'escola Dr. Fortià Solà)
  • Mercat municipal (Carrer d'Enric Prat de la Riba)
  • Carrer de la Diputació


D'altra banda, i pel que fa a les mancances informatives de la nostra pàgina web, puc informar-lo que està en fase de construcció un nou web per al nostre ajuntament, que esperem que sigui més amè, pràctic i informatiu per a la població;

Atentament,

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: