Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

Obres a la BV-5224 I
 • El 3 d'octubre començaran les obres de millora de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant
  Data de publicació: 20.09.18 15:17
  Aquest dimecres a la tarda es van presentar les obres de millora del traçat de la carretera BV-5224 entre el carrer Progrés i la variant de Torelló, així com la construcció d’un itinerari de vianants entre els PK 8 i 8,800 d’aquesta mateixa via. Les obres van a càrrec de la Diputació de Barcelona, començaran el pròxim 3 d'octubre i tenen un termini d'execució d'entre vuit i onze mesos.
Passera zona esportiva 1
 • Oberta als vianants i ciclistes la nova passarel·la de la zona esportiva
  Data de publicació: 31.08.18 15:00
  Aquest divendres ha quedat oberta als vianants i ciclistes la nova passarel·la sobre el riu Ges que uneix la zona esportiva amb la Bardissa. La nova estructura, inclosa al Pla de Barris, permet accedir a la zona que queda entre els dos rius a la confluència del Ges amb el Ter, que s’ha recuperat com a espai verd i de lleure per als habitants de Torelló.
Imatge del remodelat parc de la ronda Pollancredes
 • S'obre a la ciutadania el remodelat parc municipal de la ronda Pollancredes
  Data de publicació: 22.08.18 14:42
  Aquest matí s'ha obert a la ciutadania el parc municipal situat a la ronda Pollancredes amb el carrer Sant Antoni. Les obres, incloses en el Pla de Barris, han consistit en la remodelació integral de tot l'espai, millorant-ne l'accessibilitat i la integració amb l'entorn.
L'adequació de la pista esportiva del carrer Puigdassalit és la proposta més votada dels pressupostos participatius de Torelló

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: