Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

 • A partir de dilluns quedarà tallada la circulació en un tram del carrer Nou
  Data de publicació: 12.06.17 15:19
  A partir del 12 de juny, es tallarà el trànsit al carrer Nou, en el tram entre els carrers Capsavila i Puigdassalit, a causa de les obres de reurbanització. Dilluns passat van començar les obres del projecte d’urbanització del carrer Nou i corredor de Can Reig, inclòs en el Pla de Barris. El pressupost supera lleugerament el mig milió d’euros i les obres aniran a càrrec de l’empresa GICSA.
Sant Bartomeu (I)
 • Des de divendres torna a estar obert al trànsit el carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 28.04.17 15:33
  Des de divendres passat torna a estar oberta la circulació el carrer Sant Bartomeu, després d’estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.
Àrea autocaravanes
 • Entra en funcionament l’àrea d’autocaravanes de Torelló
  Data de publicació: 12.04.17 15:29
  Aquest cap de setmana, entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Torelló, situada al carrer del Ter. L’àrea, que forma part del Projecte Osona Territori Camper, disposa dels serveis d’un equipament d’aquestes característiques i té espai per acollir 12 autocaravanes.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: