Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

Obres Can Jaumira
 • Es reprenen les obres de Can Jaumira amb tall de trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 08.01.18 14:30
  Acabat el parèntesi nadalenc, aquest dilluns s'han reprès les obres de Can Jaumira. Per tant, aquesta tercera fase de les obres implicarà tallar completament el carrer Manlleu a l’alçada del carrer Cònsol, per la qual cosa no es podrà circular en tota la cruïlla. Mentre durin les obres, previsiblement fins a finals de gener o principis de febrer, s’habilitaran itineraris alternatius convenientment senyalitzats.
Obres Can Jaumira
 • Dissabte es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 23.12.17 14:30
  Tal com ja es va anunciar en el seu moment, el proper dissabte 23 de desembre es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació. Les obres de la zona de Can Jaumira s'aturaran durant les festes de Nadal i es recuperarà la mobilitat d'abans de l'inici de les obres. Les feines no es reprendran fins al 8 de gener, per reduir les molèsties en el veïnat durant les festes de Nadal. Al llarg d’aquesta període es podrà circular amb normalitat.
 • Actualització del Pla director de clavegueram de Torelló
  Data de publicació: 19.12.17 08:37
  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Torelló l’actualització del Pla director de clavegueram del municipi, un treball que ha servit per posar al dia l’inventari de l’any 2008 i que inclou les dades de tots els pous de registre accessibles del municipi i de les canonades de la xarxa, amb una descripció acurada de les seves característiques, el seu estat de conservació i el seu sistema de funcionament.
Obres Can Jaumira
 • Inici imminent de les obres de millora del clavegueram de la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 21.11.17 14:30
  En els propers dies començaran les obres de reforma i millora del clavegueram de la cruïlla entre el carrer Manlleu i el carrer Diputació. Aquesta important actuació ha de permetre minimitzar l’impacte de les pluges sobre aquesta zona ja que s’augmentarà de manera significativa la capacitat hidràulica de la xarxa de clavegueram. Els treballs causaran afectacions en el trànsit rodat ja que implicaran haver de tallar algun carrer.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: