Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

L'adequació de la pista esportiva del carrer Puigdassalit és la proposta més votada dels pressupostos participatius de Torelló
  • Obren l’última convocatòria per als ajuts a la rehabilitació de façanes d’edificis del nucli antic
    Data de publicació: 22.04.18 10:07
    En el marc del Pla de Barris del Nucli Antic, l’Ajuntament de Torelló impulsa la darrera convocatòria del programa d’ajuts econòmics, adreçats a la rehabilitació de façanes. Aquesta serà la darrera convocatòria atès que aquest any finalitza el Pla de Barris. L’objectiu és millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nucli antic de la població, situats en l’àmbit del Pla de Barris.
Votacions barri
Civisme gos
  • L’Ajuntament impulsa una nova campanya de civisme
    Data de publicació: 13.03.18 12:56
    L’Ajuntament ha posat en marxa una nova campanya de civisme. Aquesta campanya, amb un to positiu, vol incidir en diferents comportaments i actituds que poden millorar el civisme a la població, a través de cartells emplaçats en llocs específics amb missatges de sensibilització.
Propostes barri

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: