Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

Carrer Sant Miquel (març 17)
 • El carrer Sant Miquel ja torna a estar obert al trànsit
  Data de publicació: 08.03.17 13:54
  Després que el passat 10 de gener, les obres a la cruïlla dels 4 Cantons, obliguessin a tallar la circulació, ja torna a estar oberta al trànsit la part superior del carrer Sant Miquel. En total han estat menys de dos mesos – corresponents a la segona fase de les obres del carrer Sant Bartomeu -, per la qual cosa s’ha complert el termini previst.
Signatura contracte sala poli
 • Signatura del contracte de les obres de la sala polivalent
  Data de publicació: 13.02.17 14:22
  El passat dimecres 8 de febrer, es va portar a terme la signatura del contracte d’obres per a la construcció de la sala polivalent a la zona esportiva municipal. Després de la pertinent licitació, les obres es van adjudicar a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis. La signatura va tenir lloc al despatx d’alcaldia i hi van assistir l’alcalde Santi Vivet, el regidor d’Obres David Forcada, juntament amb representants de l’empresa constructora i la secretària de la corporació, Montse Freixa.
Tall carrer Sant Miquel
 • Es talla la circulació al carrer Sant Miquel per la segona fase de les obres d’urbanització del carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 12.01.17 13:54
  Aquest dimarts 10 de gener va començar la segona fase de les obres del carrer Sant Bartomeu, que afecten la cruïlla dels 4 Cantons i, per tant, la part superior del carrer Sant Miquel. Els treballs obliguen a tallar el trànsit de la part afectada del carrer Sant Miquel durant un període previst d’un mes i mig. Per a minimitzar l’impacte de l’afectació circulatòria s’han previst un seguit d’itineraris alternatius i un reforç policial específic per a informació i regulació del trànsit.
Acte rotonda
 • Presenten el projecte de millora de la BV-5224 i BV-5228 amb implantació d’itineraris per a vianants
  Data de publicació: 22.12.16 11:18
  Aquest dimarts es va presentar, a la sala d’actes de La Cooperativa, el projecte de rotonda que es construirà a la cruïlla del carrer Jaume Balmes amb prolongació del carrer del Progrés i la carretera BV-5224. La Diputació farà la millora de les carreteres BV-5224 i BV-5228 amb diferents projectes, que comprenen la creació d’itineraris per a vianants, i augmentarà també la seguretat i comoditat del trànsit rodat en diferents punts d’aquestes vies. L’acte va comptar amb la presència del diputat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega, i l’alcalde de Torelló, Santi Vivet.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: