Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Urbanisme

L'urbanisme és un dels factors essencials del municipi, en tant que dissenya models de creixement, ordena les tipologies de les edificacions, perfila vialitats, ubica equipaments públics. Per tant, és un instrument de convivència i cohesió social. En aquest sentit, els municipis es doten d'un pla general d'urbanisme que és la normativa municipal que ordena un territori.

Arxius relacionats


Notícies

Sant Bartomeu (I)
 • Des de divendres torna a estar obert al trànsit el carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 28.04.17 15:33
  Des de divendres passat torna a estar oberta la circulació el carrer Sant Bartomeu, després d’estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.
Àrea autocaravanes
 • Entra en funcionament l’àrea d’autocaravanes de Torelló
  Data de publicació: 12.04.17 15:29
  Aquest cap de setmana, entra en funcionament la nova àrea d’autocaravanes de Torelló, situada al carrer del Ter. L’àrea, que forma part del Projecte Osona Territori Camper, disposa dels serveis d’un equipament d’aquestes característiques i té espai per acollir 12 autocaravanes.
Ple març 17
 • El ple aprova l’última pròrroga del Pla de Barris que es prolongarà fins al 30 de juny de 2018
  Data de publicació: 30.03.17 11:34
  El ple de l’Ajuntament de Torelló va aprovar, en la seva sessió de dilluns passat, la sol·licitud de pròrroga del termini d’execució del Pla de Barris del Nucli Antic fins al 30 de juny de 2018. Això permetrà a l’Ajuntament tenir un marge per acabar diverses actuacions més enllà de la data de finalització del Pla de Barris, que s’havia de tancar coincidint amb l’exercici 2017. La proposta va prosperar amb els vots a favor de l'equip de govern i el PSC, mentre que ERC i la CUP es van abstenir.
Carrer Sant Miquel (març 17)
 • El carrer Sant Miquel ja torna a estar obert al trànsit
  Data de publicació: 08.03.17 13:54
  Després que el passat 10 de gener, les obres a la cruïlla dels 4 Cantons, obliguessin a tallar la circulació, ja torna a estar oberta al trànsit la part superior del carrer Sant Miquel. En total han estat menys de dos mesos – corresponents a la segona fase de les obres del carrer Sant Bartomeu -, per la qual cosa s’ha complert el termini previst.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: