Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Promoció econòmica

L'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, ubicada a les instal·lacions de l'edifici de La Cooperativa, té per objectiu la realització de les polítiques de promoció econòmica de Torelló, a través de diversos programes:

 • Polítiques actives d'ocupació
 • Empresa i emprenedoria
 • Viver d'empreses
 • Formació
 • Comerç
 • Sòl industrial
 • Noves tecnologiesNotícies

Premiats ADN
 • S’atorga la primera edició dels premis ADNemprèn
  Data de publicació: 18.10.17 12:57
  Mas Vinyoles va ser escenari, dimarts a la tarda, de l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn, impulsats per l’Ajuntament de Torelló; Mas Vinyoles Venture Factory; i la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya. En aquesta primera edició, a la qual han concorregut més de 30 candidats, s’ha premiat la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya Central que siguin referents per a tothom qui aposta per l’emprenedoria. L’acte va comptar amb la intervenció de l’exconseller de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, que va pronunciar una conferència titulada ‘Contribució de l’emprenedoria en el posicionament de Catalunya dins el context econòmic internacional’.
Premis ADN 17 (I)
 • Conferència de l’exconseller Mas-Colell, dimarts vinent, en l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn
  Data de publicació: 11.10.17 12:57
  L’exconseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya Andreu Mas-Colell participarà en l’acte de lliurament dels premis ADNemprèn que tindrà lloc a Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló el pròxim dimarts 17 d’octubre. Mas-Colell farà una conferència en l’acte d’entrega d’aquests guardons que premien la trajectòria d’emprenedors sorgits a la Catalunya central i que són referents per tots aquells que aposten per l’emprenedoria com a forma de generar impacte econòmic i social.
 • Noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 08.10.17 12:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com primers passos amb l’ordinador, l’obtenció del certificat acTIC, intel·ligència emocional o currículum per competències.
 • Comencen noves accions formatives de l’Àrea de Promoció Econòmica
  Data de publicació: 23.09.17 12:40
  Amb organització de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les properes setmanes es posaran en marxa diversos cursos de formació, de diferents temàtiques, com primers passos amb l’ordinador, l’obtenció del certificat acTIC, intel·ligència emocional o currículum per competències.
Visita Santi Vila
 • El conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, assisteix al Dinar d’Empreses
  Data de publicació: 22.09.17 14:09
  El Conseller d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, ha assistit al Dinar d’empreses de la Vall del Ges, Orís i Bisaura. L’acte, organitzat pel Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Torelló, facilita el contacte del teixit empresarial del territori amb el titular de la conselleria.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: