logo

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

Plaga boix1
 • Els jardins de l'Espona i Vicenç Pujol estaran tancats demà al matí per un tractament als boixos
  Data de publicació: 25.03.19 11:34
  Demà dimarts 26 de març, els jardins de l'Espona i Vicenç Pujol estaran tancats al públic durant tot el matí a causa d'un tractament per preservar els boixos, dins d'un pla anual de conservació per evitar la plaga de la papallona del boix. L'Ajuntament de Torelló va iniciar aquests tractaments l'estiu passat i se seguiran fent periòdicament mentre s'acaba de veure com evoluciona aquesta plaga.
 • Inici d'obres al carrer Progrés i a l'Avinguda Pirineus, davant l'estació de tren
  Data de publicació: 21.03.19 12:50
  Aquesta setmana, des de la regidoria d’Urbanisme, Obres i Serveis, han començat dues obres de millora en dos punts del municipi que, en algun moment, poden afectar la mobilitat del trànsit i dels veïns de la zona. Al carrer Progrés s'ha iniciat la instal·lació de passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles i a l'Avinguda Pirineus, just al davant de l'estació de tren, han començat les obres per adequar l'espai com a aparcament de vehicles.
Protecció Civil premi
Recàrrega
 • Torelló disposa de dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics
  Data de publicació: 22.01.19 10:13
  La placeta d’en Pujol ha estat el lloc escollit per a instal·lar els dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de Toreelló. L'objectiu d'aquesta iniciativa és potenciar i facilitar l'ús del cotxe elèctric. El projecte ha estat finançat per l'Ajuntament i una subvenció de l’IDAE i ha comptat amb la col·laboració de l’Agència de l’Energia d’Osona.
 • Talls de trànsit als túnels de Bracons del 19 al 21 de novembre
  Data de publicació: 19.11.18 17:09
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, des d’avui dilluns, 19 de novembre i fins dimecres 21. Aquests dies hi haurà talls circulatoris, en els dos sentits de la marxa, a partir de les 11 de la nit i fins les 6 del matí, des del punt quilomètric 153 fins al 172.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20