logo

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en lĺelaboraciˇ i execuciˇ de polÝtiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivŔncia i la cohesiˇ social provenen de lĺexercici de polÝtiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democrÓcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs bÚns. El concepte tradicional de seguretat i ordre p˙blic ha variat a favor dĺuna orientaciˇ fonamentada en la prevenciˇ, la participaciˇ i la implicaciˇ de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratŔgies des de la proximitat, la coordinaciˇ amb altres cossos de seguretat i la utilitzaciˇ de nous recursos tecnol˛gics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humÓ molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivŔncia i garanteixen lĺexercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • La nit de dimecres 11 de desembre, tall de trÓnsit a la C-37, als T˙nels de Bracons
  Data de publicació: 05.12.19 11:55
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emŔs un comunicat en el qual informa que hi haurÓ restriccions de trÓnsit a la C-37, al tram dels t˙nels de Bracons, la nit del dimecres 11 al dijous 12 de desembre. Es tallarÓ lĺaccÚs als t˙nels de Bracons entre les 23.50 h de la nit i les 3 de la matinada i el trÓnsit es desviarÓ per la carretera secundÓria.
 • Tall de trÓnsit nocturn als T˙nels de Bracons del 12 al 14 de novembre
  Data de publicació: 11.11.19 14:41
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emŔs un comunicat en el qual informa que hi haurÓ restriccions de trÓnsit a la C-37, al tram dels t˙nels de Bracons, a partir d'aquest dimarts 12 i fins al dijous 14 de novembre. Aquests dies es tallarÓ lĺaccÚs als t˙nels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 del matÝ i el trÓnsit es desviarÓ per la carretera secundÓria.
 • La nit de dijous a divendres, tall de transit a la C-37, als t˙nels de Bracons
  Data de publicació: 16.10.19 15:17
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emŔs un comunicat en el qual informa que hi haurÓ restriccions de trÓnsit a la C-37, al tram dels t˙nels de Bracons, la nit del dijous 17 al divendres 18 d'octubre. Es tallarÓ lĺaccÚs als t˙nels de Bracons entre les 23.55 h de la nit i les 3 de la matinada i el trÓnsit es desviarÓ per la carretera secundÓria.
Tractament boix I
 • Els Jardins de l'Espona i Vicenš Pujol estaran tancats aquest dimecres al matÝ per un tractament als boixos
  Data de publicació: 15.10.19 08:21
  Aquest dimecres 16 d'octubre, els jardins de l'Espona i Vicenš Pujol estaran tancats al p˙blic durant tot el matÝ a causa d'un tractament per preservar els boixos, dins d'un pla anual de conservaciˇ per mitigar la plaga de la papallona del boix. L'Ajuntament de Torellˇ va iniciar aquests tractaments l'estiu passat. Aquest any, ja es van fer dues actuacions al marš i juliol i la de demÓ serÓ la tercera i ˙ltima de l'any.
 • Restricciˇ de trÓnsit en un tram de la C-37 aquest dimarts 15 d'octubre
  Data de publicació: 14.10.19 08:11
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emŔs un comunicat en el qual informa que aquest dimarts 15 d'octubre, de les 9.30 del matÝ a les 12 del migdia, es restringirÓ el trÓnsit en un carril de la C-37, en sentit Vic, al tram dels t˙nels de Bracons nord i Codina.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20