Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • 27 denúncies en la campanya de control de vianants
  Data de publicació: 11.10.17 12:45
  La setmana del 2 al 8 d’octubre, la policia local de Torelló va portar a terme una campanya de control de vianants, orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat. La campanya de control s’ha fixat en comportament, semàfors i passos de vianants. En total s’han controlat 29 vehicles, dels quals 27 han estat denunciats (25 en temes de comportament i 2 en passos de vianants).
 • Del 2 al 8 d’octubre, campanya de control de vianants
  Data de publicació: 02.10.17 12:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, durant la setmana del 2 al 8 d’octubre, la primera campanya de control de vianants. En aquest cas, serà una campanya d’abast territorial català orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat.
 • Dinou denúncies en la campanya de la policia local sobre l’ús del casc i els dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 21.09.17 10:47
  La setmana del 12 al 18 de setembre, la policia local de Torelló va portar a terme una nova campanya coordinada de control i vigilància, adreçada, en aquesta ocasió, a l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors. En el decurs de la campanya, s’han fet 19 denúncies, 18 per no portar cordat el cinturó i una per no utilitzar els sistemes de retenció infantil.
 • Del 12 al 18 de setembre, campanya de la policia local sobre l’ús dels dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 11.09.17 12:47
  Seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, la setmana del 12 al 18 de setembre tindrà lloc una campanya coordinada de control i vigilància. Es tracta d’una campanya d’àmbit territorial català centrada en l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors.
 • La policia local deté el presumpte responsable d’haver cremat una quinzena de contenidors
  Data de publicació: 04.09.17 08:47
  El passat dijous 31 d’agost, poc després d’un quart d’11 de la nit, la policia local de Torelló va detenir J. L. G. P., de 55 anys i veí de Torelló, com a presumpte responsable d’haver cremat 15 contenidors d’escombraries entre els mesos de juny i agost. La detenció es va efectuar gràcies a la col·laboració ciutadana i després d’una setmana de seguiment per part de la policia local. Finalment, l’individu va ser enxampat in fraganti, quan es disposava a encendre un contenidor al carrer Enric Prat de la Riba.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: