Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

  • 22 denúncies en la campanya de control de vianants
    Data de publicació: 23.04.18 12:45
    La setmana del 16 al 22 d’abril, la policia local de Torelló va portar a terme una campanya de control de vianants, orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat. La campanya de control s’ha fixat en comportament, semàfors i passos de vianants. En total s’han controlat 30 vehicles, dels quals 22 han estat denunciats (14 en temes de comportament, 1 en tema de semàfors i 7 en passos de vianants).
  • Del 16 al 22 d’abril, campanya de control de vianants
    Data de publicació: 15.04.18 12:45
    Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, durant la setmana del 16 al 22 d’abril, una campanya de control de vianants. En aquest cas, serà una campanya d’abast territorial català orientada a la prevenció dels elements més vulnerables de la mobilitat.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: