Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Tall de trànsit nocturn als Túnels de Bracons del 3 al 5 d'agost
  Data de publicació: 30.07.20 09:04
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, a partir d'aquest dilluns 3 i fins al dimecres 5 d'agost. Les nits de dilluns a dimarts i de dimarts a dimecres, es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 del matí i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.
Pilona Ges Avall 29072020
 • Reparació de les pilones d'accés al nucli antic
  Data de publicació: 29.07.20 11:16
  Després d'un temps sense funcionar, s'han pogut reparar les pilones del carrer del Pont i carrer Ges d'Avall. Encara es mantenen en procés de reparació les pilones del Pas de la Sagrera i carrer Rocaprevera.
Carrer Manlleu 22072020
 • Del 27 al 31 de juliol, tall a un tram del carrer Manlleu per obres d'asfaltat
  Data de publicació: 27.07.20 10:23
  Com a final de la important actuació de seguretat viària que ha fet la Diputació de Barcelona a la BV-5224, amb diverses obres a l'entrada de Torelló pel carrer Manlleu, s'ha previst l'asfaltat d'un tram d'aquest carrer entre el 27 i el 31 de juliol. L'actuació obligarà a tallar la via entre el carrer del Cònsol i fins a la rotonda amb el carrer Caseta Muntades.
Cartell itv 2020

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: