Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

Càmera
 • S'amplia el període de proves del nou sistema de control d'accés de vehicles al nucli antic
  Data de publicació: 09.04.21 11:46
  El període de proves i registre de matrícules de vehicles autoritzats per accedir al nucli antic del municipi s'amplia i es mantindrà fins que es tramitin totes les sol·licituds pendents. Un cop es resolguin totes les instàncies, s'informarà de la data exacta d'entrada en funcionament del nou sistema de videocàmeres de lectura i reconeixement automàtic de les plaques de matrícules.
 • Tall de trànsit nocturn als túnels de Bracons del 15 al 17 de març
  Data de publicació: 12.03.21 10:04
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, a partir d'aquest dilluns 15 i fins al dimecres 17 de març. Les nits de dilluns a dimarts i de dimarts a dimecres, es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 del matí i el trànsit es desviarà per la carretera secundària. D'altra banda, el dimarts 16 de març, de 6 del matí a 10 de la nit, també hi haurà restriccions de trànsit al carril dret en sentit Vic, entre els punts quilomètrics 170,8 i 168,8, al túnel de la Codina per la realització de cates.
 • Aquest dilluns, 8 de març, treballs de reparació del paviment a la BV-5224, tram del carrer del Pont
  Data de publicació: 08.03.21 10:23
  Aquest dilluns, 8 de març, s'han previst treballs de reparació del paviment a la carretera BV-5224, en el tram del carrer del Pont. L'empresa hi treballarà, aproximadament, de les 8 del matí a les 5 de la tarda, des de la plaça Sant Fortià i el pont sobre el riu Ges fins la placeta d'en Pujol. Hi haurà afectacions al trànsit, que es desviarà per carrers alternatius.
Càmera

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: