Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Del 22 al 28 de maig, campanya de control del transport escolar i de menors
  Data de publicació: 22.05.17 12:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la setmana del 22 al 28 de maig tindrà lloc la setena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any. En aquest cas, serà una campanya d’àmbit territorial català en que es farà el control del transport escolar i de menors, que es farà extensiva al transport de viatgers.
 • Una sola denúncia en la campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc
  Data de publicació: 15.05.17 09:47
  La setmana del 8 al 14 de maig, la policia local de Torelló va portar a terme la sisena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any, adreçada, en aquesta ocasió, al control de l’ús del casc. El resultat de la campanya, al llarg d’aquests dies, ha estat d’una sola denúncia per incompliment de la normativa relativa a l’ús del casc en ciclomotors i motocicletes.
Sant Bartomeu (I)
 • Des de divendres torna a estar obert al trànsit el carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 28.04.17 15:33
  Des de divendres passat torna a estar oberta la circulació el carrer Sant Bartomeu, després d’estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.
 • Tall de trànsit als túnels de Bracons els dies 2, 3 i 4 de maig
  Data de publicació: 25.04.17 09:41
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, els propers 2, 3 i 4 de maig. Aquests dies es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 11 de la nit i les 6 de la matinada i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: