Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Del 15 al 21 de gener, campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús dels dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 15.01.18 12:45
  Seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, la setmana del 15 al 21 de gener tindrà lloc la primera campanya coordinada de control i vigilància del 2018, en la qual col·laborarà la Policia Local de Torelló. Es tracta d’una campanya d’àmbit territorial català centrada en l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors.
Obres Can Jaumira
 • Es reprenen les obres de Can Jaumira amb tall de trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 08.01.18 14:30
  Acabat el parèntesi nadalenc, aquest dilluns s'han reprès les obres de Can Jaumira. Per tant, aquesta tercera fase de les obres implicarà tallar completament el carrer Manlleu a l’alçada del carrer Cònsol, per la qual cosa no es podrà circular en tota la cruïlla. Mentre durin les obres, previsiblement fins a finals de gener o principis de febrer, s’habilitaran itineraris alternatius convenientment senyalitzats.
Obres Can Jaumira
 • Dissabte es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació
  Data de publicació: 23.12.17 14:30
  Tal com ja es va anunciar en el seu moment, el proper dissabte 23 de desembre es restablirà totalment el trànsit a la cruïlla del carrer Manlleu i el carrer Diputació. Les obres de la zona de Can Jaumira s'aturaran durant les festes de Nadal i es recuperarà la mobilitat d'abans de l'inici de les obres. Les feines no es reprendran fins al 8 de gener, per reduir les molèsties en el veïnat durant les festes de Nadal. Al llarg d’aquesta període es podrà circular amb normalitat.
 • Del 13 al 22 de desembre, campanya de control d’alcoholèmia i drogues
  Data de publicació: 13.12.17 14:45
  Seguint les disposicions del Servei Català de Trànsit, la policia local de Torelló realitzarà, durant la setmana del 13 al 22 de desembre, una nova campanya de control i vigilància. En aquest cas, la campanya serà de control de la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: