Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Dispositiu de trànsit i aparcaments amb motiu del Carnaval de Terra Endins 2017
  Data de publicació: 24.02.17 13:07
  Amb motiu del Carnaval de Terra Endins, la Policia Local fa un seguit de recomanacions davant la previsible afluència massiva de públic, la tarda i la nit de dissabte, coincidint amb la celebració de la Rua i, posteriorment, el Ball de Carnaval al pavelló municipal. S'indiquen els carrers afectats per restriccions circulatòries i es recomanen diverses zones d’estacionament, senyalitzades i distribuïdes per tota la població.
Tren Garrotxa
 • Representants polítics de Torelló i la Garrotxa es reuneixen per exigir la millora de la línia de tren
  Data de publicació: 23.02.17 15:45
  L’alcalde de Torelló, Santi Vivet, diferents membres d’altres grups polítics del consistori i representants de l’entitat Perquè No ens Fotin el Tren, van ser aquest dimecres a Olot, on es van reunir amb els seus homònims de l’Ajuntament de la ciutat i amb representants del Consell Comarcal de la Garrotxa. El tema de la trobada va ser refermar el compromís de les forces polítiques dels dos territoris en favor del tren i la confirmació de l’estació de Torelló com l’estació de referència de la Garrotxa.
 • Estafes telefòniques amb un suposat deute amb la factura del gas
  Data de publicació: 23.02.17 15:31
  La regidoria de Seguretat Ciutadana de Torelló adverteix d’unes estafes telefòniques que, els últims dies, s’han detectat al municipi. En diferents domicilis s’ha rebut una trucada d’algú que s’identifica com a representant de la companyia del gas i notifica un suposat deute de l’abonat amb la companyia. La persona que truca insta a l’abonat a fer l’ingrés de la quantitat en un compte corrent. Des de l’Àrea de Seguretat Ciutadana es demana que no es faci cas d’aquestes trucades i es recorda que la companyia no fa mai aquestes gestions per telèfon.
 • Vuit denúncies en la campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc i els dispositius de seguretat passiva
  Data de publicació: 23.01.17 09:47
  La setmana del 16 al 22 de gener, la policia local de Torelló va portar a terme la primera campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any, adreçada, en aquesta ocasió, a l’ús dels dispositius de seguretat passiva, és a dir, l’ús del cinturó de seguretat, els sistemes de retenció infantil i el casc per als conductors de motocicletes i ciclomotors. En el decurs de la campanya, s’han fet 8 denúncies, totes elles per no portar cordat el cinturó. En canvi, no hi ha hagut cap denúncia per incomplir la normativa de l’ús del casc.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: