Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Quatre denúncies en la campanya de la policia local de Torelló sobre l’ús del casc
  Data de publicació: 24.07.17 08:47
  La setmana del 17 al 23 de juliol, la policia local de Torelló va portar a terme la novena campanya coordinada de control i vigilància d’aquest any, adreçada, en aquesta ocasió, al control de l’ús del casc. El resultat de la campanya, al llarg d’aquests dies, ha estat de quatre denúncies per incompliment de la normativa relativa a l’ús del casc en ciclomotors i motocicletes.
Cartell agressions (II)
 • L’Ajuntament torna a posar en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos'
  Data de publicació: 23.07.17 12:30
  En el marc del programa Nits Q, amb motiu de la Festa Major, l’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa la campanya de prevenció ‘Sortim per divertir-nos’, que ja es va implantar l’any passat. La campanya es proposa com a objectius essencials la reducció del consum d’alcohol entre el jovent i la prevenció de l’assetjament sexual en espais de festa.
 • Restriccions de trànsit als túnels de Bracons de l’11 al 14 de juliol
  Data de publicació: 10.07.17 10:41
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, des d’aquest dilluns, 10 de juliol i fins divendres dia 14. També està prevista una restricció total nocturna la nit del 19 al 20 de juliol.
 • Treballs de repintat a la carretera de Manlleu
  Data de publicació: 03.07.17 12:51
  Des d’aquest divendres i durant els propers dies es portaran a terme els treballs de repintat a la carretera BV-5224, entre Torelló i Manlleu. Els treballs, que en principi no han de causar alteracions de trànsit, s’executaran en horari diürn, tot i que podria ser que en alguns punts es faci en horari nocturn per volum de trànsit.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: