Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

AMTU
 • Posen en circulació la T-Mes bonificada per a persones en situació d’atur
  Data de publicació: 21.03.17 09:41
  L'ATM ha ampliat fins al 31 de desembre de 2017 la validesa de les targetes integrades comprades l'any passat, ja que enguany s'han congelat les tarifes del transport públic. D'altra banda, des de l'1 de març s’ofereix la T-Mes (abonament mensual personal i intransferible) bonificada per a persones en situació d’atur.
 • Torelló presenta la seva experiència de Nits de Qualitat a la jornada 'Una festa perquè la gaudeixi tothom'
  Data de publicació: 11.03.17 14:35
  En el marc de la jornada ‘Una festa perquè la gaudeixi tothom’, que es farà aquest dimecres a la tarda a l’Edifici del Sucre de Vic, l’Ajuntament de Torelló serà present en una taula d’experiències i bones pràctiques, amb l’experiència de les Nits Q. La jornada és organitzada juntament i amb la participació activa dels serveis territorials dels departaments d’Interior, de Salut i de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central i el Consell Comarcal d’Osona.
Carrer Sant Miquel (març 17)
 • El carrer Sant Miquel ja torna a estar obert al trànsit
  Data de publicació: 08.03.17 13:54
  Després que el passat 10 de gener, les obres a la cruïlla dels 4 Cantons, obliguessin a tallar la circulació, ja torna a estar oberta al trànsit la part superior del carrer Sant Miquel. En total han estat menys de dos mesos – corresponents a la segona fase de les obres del carrer Sant Bartomeu -, per la qual cosa s’ha complert el termini previst.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: