Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   

Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Seguretat Ciutadana i Mobilitat

La regidoria de Seguretat Ciutadana treballa en l’elaboració i execució de polítiques eficaces al servei dels ciutadans/es. El foment de la convivència i la cohesió social provenen de l’exercici de polítiques transversals modernes que, des del respecte als valors de la democràcia i la llibertat, garanteixin la seguretat de les persones i llurs béns. El concepte tradicional de seguretat i ordre públic ha variat a favor d’una orientació fonamentada en la prevenció, la participació i la implicació de la Policia Local que treballa per aconseguir objectius a curt i llarg termini, buscant estratègies des de la proximitat, la coordinació amb altres cossos de seguretat i la utilització de nous recursos tecnològics. La regidoria de Seguretat Ciutadana compta amb un potencial humà molt important, els agents de la Policia Local, que vetllen pel respecte i el compliment de les normes que faciliten la convivència i garanteixen l’exercici dels drets i deures de la ciutadania.

Arxius relacionats


Notícies

 • Al llarg d’aquest divendres es tornarà a obrir al trànsit el carrer Sant Bartomeu
  Data de publicació: 26.04.17 15:33
  Al llarg d’aquest divendres es tornarà a obrir la circulació el carrer Sant Bartomeu, després d’estar pràcticament sis mesos tallat al trànsit, a causa de les obres de remodelació. Aquesta actuació, integrada en el Pla de Barris, ha anat a càrrec de l’empresa Ingeniería Constructora Manresana i es va adjudicar per un cost de 275.154 euros.
 • Tall de trànsit als túnels de Bracons els dies 2, 3 i 4 de maig
  Data de publicació: 25.04.17 09:41
  El Centre de Control de Carreteres de Vic ha emès un comunicat en el qual informa que hi haurà restriccions de trànsit a la C-37, al tram dels túnels de Bracons, els propers 2, 3 i 4 de maig. Aquests dies es tallarà l’accés als túnels de Bracons entre les 10 de la nit i les 6 de la matinada i el trànsit es desviarà per la carretera secundària.
Marihuana
 • La Policia Local de Torelló desmantella una plantació de marihuana i deté tres persones
  Data de publicació: 09.04.17 12:16
  La Policia Local de Torelló va detenir, dissabte al matí, 3 persones de Barcelona per un presumpte delicte contra la salut pública, alhora que es va desmantellar una plantació de 850 plantes de marihuana. Els detinguts havien llogat una nau a Torelló per instal·lar-hi la plantació. La forta olor que desprenia va permetre localitzar la plantació. Hi ha mes de 100 quilos de marihuana.


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: