Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Salutació de l’alcalde

Santi Vivet
Ampliar en una finestra emergent
Benvolguts i benvolgudes,

Us dono la benvinguda a la web municipal de Torelló. A través d’aquesta finestra virtual, el nostre municipi es projecta a la universalitat de la xarxa. Al mateix temps, aquest instrument tecnològic obre un canal de comunicació amb els ciutadans i ciutadanes, presta serveis, informa, facilita tràmits... Al capdavall, aquesta és una eina extraordinària perquè l’Ajuntament i la ciutadania estiguin més a prop.

La web és un servei municipal, obert les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, accessible des de qualsevol lloc. El temps i l’espai, per tant, ja no són limitacions per establir contacte amb l’Ajuntament o per tenir coneixement de l’acció de govern i la gestió municipal. Entenem, a més, la web municipal com un instrument per activar la participació ciutadana, a través del qual la ciutadania pot participar en els afers públics.

Confio que, en navegar per aquesta web, pugueu trobar allò que busqueu. El nostre compromís és promoure l’actualització permanent i la millora constant, l’eficiència i l’eficàcia, més enllà de les simples exigències de contingut que determina la llei.

Als ciutadans i ciutadanes, entitats i associacions de Torelló us convido a utilitzar tant com volgueu la web per informar-vos, per accedir als serveis o per realitzar tràmits. I també us demano que ens feu arribar aportacions o les mancances o deficiències que hi detecteu. L’objectiu marcat és la millora permanent.

Volem que, a través de la web, es pugui percebre una vila dinàmica, viva i activa; en essència, allò que és el Torelló d’aquests primers anys del segle XXI. Tant pels que viviu al municipi com per aquells que no coneixeu Torelló i que ens honoreu amb una visita virtual.

Una cordial salutacióL’alcalde de Torelló
Santi Vivet i Soler
Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: