Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Factor (29) Superpoders per salvar el món

Imatge Factor 29
Ampliar en una finestra emergent
SUPERPODERS PER SALVAR EL MÓN

Són diverses les evidències de la transformació del sistema ecològic del món. Els mitjans s’encarreguen de recordar-nos-les constantment i, no només això, sinó que en patim les conseqüències sobre els nostres propis cossos. Abans que caiguem en un atac d’ecofatiga, el fantasma del capità enciam ha reaparegut a l’escola per recordar-nos que “Els petits canvis són poderosos!”. Ara bé, està jubilat i no ens ha volgut dir quins són els petits canvis que hem d’aplicar en el present.

Com que anem una mica perdudes, hem contactat amb el mateix grup de 100tifikes de Thug Life University que l’any passat va investigar sobre els extraterrestres que viuen entre nosaltres perquè ens assessorin. Resulta que estan descobrint un munt de tècniques secretes TOPE SENZILLES per desenvolupar els nostres propis SUPERPODERS PER SALVAR EL MÓN! Per això, aquest any, FACTOR(S) no tindrà una única exposició (perquè això de salvar el món s’ha d’anar fent una mica cada dia, sabeu?), sinó que dedicarem diferents jornades a descobrir tota mena de trucs.

Nendo Dango. Una tècnica ninja!

Amb Gil Mercader (enginyer agrònom) i Paula Bruna (graduada en Ciències Ambientals i artista).

Organitza: Escola d'Arts Plàstiques de Torelló
Data:
Lloc:
Escola d’Arts Plàstiques (Servei municipal)
Plaça dels Torners, 17 2a planta
08570 - Torelló
Telèfon: 93 850 46 64
Correu electrònic: eap@ajtorello.cat
Web: http://www.eapt.cat
Horari: Horari d'oficina i atenció telefònica: de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre.Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: