Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Projecció de l'audiovisual 'Camins de dones' (Marina Cirera – Museu del Ter)

8a mostra cinema etnogràfic
Ampliar en una finestra emergent
Projecció de l'audiovisual 'Camins de dones' (Marina Cirera – Museu del Ter)

8a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Projecció del documental 'Camins de dones' (Marina Cirera – Museu del Ter)

L’audiovisual “Camins de dones” es centra en una de les temàtiques sobre les que el Museu del Ter ha estat realitzant recerca durant els darrers anys. Anar a treballar a la fàbrica implicava un desplaçament. Un recorregut protagonitzat sobretot per grups de dones, sovint molt ben organitzats i que creixien a mesura que s’acostaven al destí. Durant el trajecte parlaven, resaven, cantaven, de vegades festejaven i sovint esquivaven la vigilància masculina. Amb els anys aquestes dones van donar forma i fins i tot identitat a alguns d’aquests camins. Més tard, a partir de la segona meitat del segle XX, els autocars van començar a substituir aquests camins, ara abandonats.

Durada: 23'

Organitza: Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, en estreta col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya.
Data:
Lloc:
Casal Cívic de Torelló
Carrer Rocaprevera, 31
08570 - Torelló
Telèfon: 93 859 21 51
Correu electrònic: cc.torello@gencat.cat

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: