Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Pinoxxio' (d'Ananda Dansa)

'Pinoxxio' (d'Ananda Dansa)
Ampliar en una finestra emergent 'Pinoxxio' (d'Ananda Dansa)
DANSA

'Pinoxxio' (d'Ananda Dansa)

XIX Premios MAX: Millor espectacle infantil o familiar; Millor composició musical per a espectacle escènic; Millor coreografia; Millor ballarina principal; Millor ballarí principal; Millor elenc; Millor disseny de vestuari.

Ananda Dansa ha realitzat la seva particular lectura del conte de Collodi i l'ha dotat d'una atemporalitat que ens permet veure els personatges i la història com contemporanis del segle XXI. També ha despullat la història dels seus aspectes iconogràfics més coneguts i ha buscat el que és substancial: la relació entre Gepeto, el pare, i Pinoxxio, el fill. Gepeto vol que Pinoxxio sigui com ell ha imaginat que ha de ser un fill; per contra, Pinoxxio no té experiència i vol descobrir el món. Per a ell tot és nou, tot el sorprèn, tot li meravella. Per això es resisteix a sotmetre’s a les regles.

La història, la nostra història, és la història d'aquest enfrontament i de com aquest conflicte només es pot resoldre negociant, acceptant l'altre, sense imposicions i amb amor.

Creació-direcció: Rosángeles Valls i Édison Valls

Ballarins-intèrprets: Ana Luján, Toni Aparisi, Paloma Calderón, Laura Juncal, Miguel Machado, Cristina Maestre i Sara Canet.

Entrades:
Data:
Lloc:
Teatre Cirvianum
Plaça Nova, 10
08570 - Torelló
Telèfon: 93 850 40 95/93 859 55 06
Correu electrònic: cirvianum@ajtorello.cat
Web: https://tct.teatrecirvianum.cat
Observacions:
* Els descomptes (Carnet Jove, jubilats, menors de 18 anys, família nombrosa, Carnet Tr3sC i grups) s'aplicaran sobre el preu de taquilla.

Espectacle disponible en abonament.

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: