Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

'Circo Mediterráneo' (cía. Rolabola)

'Circo Mediterráneo' (cía. Rolabola)
Ampliar en una finestra emergent 'Circo Mediterráneo' (cía. Rolabola)
'Circo Mediterráneo' (cía. Rolabola)

Un espectacle que recull el millor de la tradició circense incorporant les característiques artístiques pròpies del circ contemporani.

Premio Nacional de Circo 2017

En aquesta confluència es manté l'esperit de superació o el màgic ambient del circ de tota la vida i els nous ingredients artístics del circ actual, tant en la faceta interpretativa o en la forma de desenvolupar els números circenses com en la cura en el disseny d'il·luminació, la selecció musical o l'humor intel·ligent i per a totes les edats.

Després d'una funció de Circ Mediterrani, l’espectador podrà endur-se a casa un bon grapat de riallades i una ampolleta del millor circ contemporani en un espectacle plantejat per a tots els públics en sentit ampli, perquè s'enfoca, atrau i agrada a tots els espectadors possibles: nens, joves i adults.

El circ sempre ha tingut un component universal: per a totes les edats, gustos i procedències; aquest llenguatge comú és el que vam recuperar gràcies als nostres artistes, que afegeixen l'atractiu i la renovació que ha experimentat el circ a l'actualitat.

Direcció: Alfonso de la Pola

Intèrprets: Antonio Jesús Gómez “El Gran Dimitri” (maestro de ceremonias), Iñaki Erdocia (Tremendo Circus), Rubén Barroso “Mini', Victor Sánchez i Alfonso de la Pola.

Entrades:
Data:
Lloc:
Teatre Cirvianum
Plaça Nova, 10
08570 - Torelló
Telèfon: 93 850 40 95/93 859 55 06
Correu electrònic: cirvianum@ajtorello.cat
Web: https://tct.teatrecirvianum.cat
Observacions:
*Els descomptes (Carnet Jove, jubilats, menors de 18 anys, família nombrosa, Carnet Tr3sC i grups) s'aplicaran sobre el preu de taquilla.

Espectacle disponible en abonament

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: