Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Tarda de Gospel

Tarda de Gospel
Ampliar en una finestra emergent Tarda de Gospel
Tarda de Gospel

Dos espectacles en un. La professionalitat del Cor Carlit i la proposta desenfadada de Cocoa Gospel SPT es donen la mà per oferir un doble concert de gòspel amb tots els seus colors.

La vinculació de les dues formacions amb el poble de Torelló i els aniversaris respectius (Cor Carlit, 30 anys i Cocoa Gospel SPT, 5 anys) ha fet molt avinent la celebració d’aquest doble concert.

El Cor Carlit ens presentarà el seu espectacle Only true gospel. Un concert que transmet el gospel en estat pur, des del cor, amb autenticitat, sense barreres i amb generositat, a través d’un repertori actual que és a l’avantguarda dels cors de renom dels EEUU.

Cocoa Gospel SPT ens presentarà el seu espectacle Un riu de gòspel.“Cantem perquè ens ho passem bé, perquè ens agrada el gòspel i ens agrada compartir, perquè ens agrada la “Cocoa” i tots els seus derivats. El gòspel, com el riu, és vida, per això l’aigua és l’eix vertebrador del nostre concert. El repertori està format per cançó africana, del gòspel tradicional fins al gòspel contemporani i també temes propis.”

Cor Carlit, el cor de gòspel més antic de l’estat espanyol, són: 60 vocals; Jordi Gaig, piano; Jordi Gaspar, baix elèctric; David Gimeno, bateria; Anna Roqué, directora.

Cocoa Gòspel SPT són: 22 vocals osonencs; Iria Corominas, actriu; Joan Carles Aguerri, bateria i percussions; Núria Guillén, direcció i arranjaments.

Entrades:
Data:
Lloc:
Teatre Cirvianum
Plaça Nova, 10
08570 - Torelló
Telèfon: 93 850 40 95/93 859 55 06
Correu electrònic: cirvianum@ajtorello.cat
Web: https://tct.teatrecirvianum.cat
Observacions:
* Els descomptes (Carnet Jove, jubilats, menors de 18 anys, família nombrosa, Carnet Tr3sC i grups) s'aplicaran sobre el preu de taquilla.

Espectacle disponible en abonament

Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: