Ajuntament de Torelló
Mida del text: 1 1 1 | Mapa del web   
Llibertat presos polítics
Adreces

Serveis

Tràmits

Carrerer

Com arribar

Sant Jordi 2018

Sant Jordi 18
Ampliar en una finestra emergent
DIADA DE SANT JORDI 2018

  • A partir de les 17 h: a la plaça Vella, parades de llibres.
  • A partir de les 17 h: Torna el drac Parrac! Escultura participativa. Ajuda’ns a completar el cos d’aquesta famosa bèstia torellonenca que sol aparèixer en aquestes dates. Aquest any el color groc és el protagonista.
    Per pujar-hi de peus: Taller de xanques de drac. Construïm uns peus especials per veure-ho tot des d’un altre punt de vista. Organitza Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.
  • A les 17h: a la plaça Jacint Verdaguer, 'Estenem poesia'. Acosta’t a l’estenedor de poesia, escull el text que més t’agradi i endú-te’l a casa, o regala’l a algú. Organitza: Òmnium Osona, amb la col·laboració de l’Oficina de Català de Torelló'
  • A les 17.30h: a la plaça Jacint Verdaguer, taller de jocs tradicionals, fer rodar la rotllana, encertar anelles o les bales d’argila. Organitza: Museu de la Torneria
  • A les 17.30h: a la plaça Mossèn Fortià Solà. Concert de l’Escola Municipal de Música de Torelló. Amb la participació de diferents formacions de grups corals, conjunt instrumental i instruments. Organitza: Escola Municipal de Música de Torelló.
Data:
Lloc:
Plaça Vella, plaça Jacint Verdaguer i plaça Mossèn Fortià Solà

Arxius relacionats


Ajuntament de Torelló
NIF: P-0828500-I
C/ Ges d'avall, 5 - 08570 Torelló (Barcelona)
Tel 93 859 10 50 - Fax 93 850 43 20
torello@ajtorello.cat
En col·laboració amb: